jareko 12.07.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 no wlasnie tego nie trzeba, tez masz brodawki bez napompowanych piersiow i co? zakladasz napiersniki? nie no chyba ze nam o czyms nie powiedziales nio co ty agniesiu - jam wlochaty jak malpa i Juras w gestwinie schowane az czasem trudno ustami odnalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 " RRMI, nie Tłuściata, tylko MLECZNA [od tego mleczka "ptasiego"] PS: jak się doi ptaszka, zeby dał mleczko* ? * ptasie mleczko ponury Mleczna to jest ta no Wiesz , nawet w ZOO W Central Parku ja maja gorzej czy poklad sie nie zarwie jareko nie szukaj juz tak oszczednosci na gazie , zobacz na przychod z nadmiernej ilosci skory (po przetopieniu) co do faceta -za duzy miesniak w glowie pewnie odciski facet powinien byc ...albio nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.07.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 to trzeba przycinac, no bo co to za przyjemnosc ustami bladzic w gaszczu, co gorsza jak jeszcze nie trzymaja sie podloza, a potem co? tfutfu, i zamiast romantyzmu trzeba wyciagac z buzi dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.07.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 hihi na tym ostatnim zobaczylam kosc jak z kreskowek Snoop Doggy Dogg bałałał jupi oł jupi ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 to trzeba przycinac, no bo co to za przyjemnosc ustami bladzic w gaszczu, co gorsza jak jeszcze nie trzymaja sie podloza, a potem co? tfutfu, i zamiast romantyzmu trzeba wyciagac z buzi dodatki masz doswiadczenie agniesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.07.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 agniesia - depilowac sie mam? Brauna Silki cos tam mam sobie kupic? Co to ja masohista tak sobie wlosy za friko wyrywac? rrmi - ja? ja? ja? ja? idealem Twym????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.07.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 facet powinien byc ...albio nie powiem dawaj... w końcu nie codziennie prelekcje są Hen dążmy w świt !! nie jedzmy włosów są niezdrowe poza tym tuczące, bo mają rozdzielające się końcówki czyli podwójną kaloryczność co prawda można nie dzielić włosa na czworo, będzie mniej żarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 jareko -nie moge powiedziec , jak sie wydepilujesz powiem zdjecie do wgladu bedzie wymagane ponury - a Ty jak pojezdzisz na rowerku, zdjecie profilu podaj , cala sylwetka , wtedy powiem ale Wy ciekawi jestescie no nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.07.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 jakie depilowac? przecie pisze ze przycinac, tak zeby sie nie krecily i nie zaslanialy tego guziczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.07.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Jarekonie depiluj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.07.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ponury - a Ty jak pojezdzisz na rowerku, zdjecie profilu podaj , cala sylwetka , wtedy powiem coś Ty - stronę bym rozwalił i mnie by Admin zbanił profil możesz sobie kliknąc myszą, to proste guziczki powinny być na wierzchu, nie pochowane chyba że survival ktos trenuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.07.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 a wyobraz sobie jeszcze tki motyw: za x lat osiwiejesz na klacie, wloski nie przycinane, kreca sie lekutko, panna probuje dobrac sie do guziczka, no ale siwego w gebie to zadna nie scierpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.07.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ach ten daleki wschod..... Kamsutra i te rzeczy... Tajlandia i inne klopotliwe sprawy ..... zolte ukladajace sie idealnie cialko Marzenie http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/8478/t15.jpg te silokony wszechobecne http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/8478/t21.jpg te ryczace 40 i + http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/8478/t07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 jakie depilowac? przecie pisze ze przycinac, tak zeby sie nie krecily i nie zaslanialy tego guziczka a kto by miala przycinac ??? kosmetyczka ?? czy Ty ?? powaznie , to powiem , ze ...na parapetowie pogadamy , przy flaszeczce kulturka te rzeczy , Ty agniesia z noclegiem i z redsikami , ponury w sluchaweczkach jareko przez okienko Rytunia w czerwonej sukience A W BASENIE BEDZIE ....kapiel ...hmmm w ubrankach , zeby nie gorszyc sasiadow ponury nie zrozumiales -jak juz tak dobrze na tym rowerku pojezdzisz to sie zmiescisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.07.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 http://www.vide.pl/static/images/330x330/13220.jpg http://www.vide.pl/static/images/330x330/13219.jpg http://www.vide.pl/static/images/330x330/13230.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.07.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 zejdzta juz z mej klaty cherlawej depilowc sie nie budu i juz Jak chce to odnajdzie chocby naczeta las siwulcow wycinac by przyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Rytuniu znasz taaaakie numery?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.07.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 http://www.hots.pl/sos/images/_ifc095.jpg teraz tak sobie patrzac natrafilem na cus takiego Co to jest? Czyzby kolejna czesc Obcego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 konsternacja ... to jest po mojemu obudowa olowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.07.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 6 diód LED na displayu z lateksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts