agniesia 25.04.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 no i wydalo sie, imie wcale nie mdle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 25.04.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 widzisz ja staram siedzieć się cicho i pilnie liczyć procenty wiarołomnych niewiast i nikt mi nawet złego słowa nie powiedział a zawsze to większa szansa, te procenty oczywiście! Mam jeszcze pytanko: czy Ty tak siedzisz i liczysz z nadzieja? z nadzieja czy dla nauki - statystyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.04.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 miła jesteś. muszę Ci powiedzieć że mój drugi miał mieć na imię Agnieszka ale okazało się że nie jestem damskim krawcem. na pocieszenie jak ktoś powie mi że nie mam dzieci tylko synów, odpowiadam zawsze że po jednym ojcu są jedne dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 25.04.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Ale Agnieszka to nie jest dobry wybor...np u tesciow, wszyscy sa: tatusiek, mamusia, franek, zbysiu, magdusia, malgonia, ewunia, dorotka, tylko ja zawsze jestem Agnieszka. Takie dretwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.04.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 a ja planowałem że będę jej mówił Agnicha i co d..a mokra. może będzie wnuczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 25.04.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 A nic nie pisales, ze Ty sado 'maczo' jestes wnuczce chcesz zycie spaprac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.04.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 ale skąd, menszczyzna gołembiego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 25.04.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 przypominam temat 'o krok od zdrady' 1950 - ja prosze o cos z podtekstem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.04.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 ja tu takie teksty a Ty chcesz podteksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 25.04.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 ''drecz mnie, mecz mnie'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.04.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 no no no jakis czas bylem nieobecny a tu takie rozmowy z tekstem i podtekstem Jawny flirt na forum 1950 raptem o 8 lat mlodszy ode mnie ja strofowania sie nie boje - lata swoje mam - przemyslenia takze - obserwacje tez nie najgorsze choc moze nie potwierdzajace tutaj gloszonych pogladow - wrecz przeciwnie - zadajacych im hmmmm....chcialem powiedziec klam ale to slowo jakby nie przystajace do wypowiadajacych je osob tak wiec zmienie na inne sformuowanie - lekko je podwazajace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.04.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 młodszy czy starszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.04.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 młodszy czy starszy? sorki - zmeczony jestem i jakos policzylem na wspak Wacpan starszy o te osiem - ja 58 rocznik ale tylko metrykalnie bo w sercu .............. nastolatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.04.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 tak, tak, "...a w sercu ciągle maj"...też mi się tak zdawało, ale co nastolatka to je prowda ja przecież nie Hiszpan i kruczoczarną czupryną i takimiż oczyma nie mogę czarować pci przeciwnej, ale moja szlachtna biel resztek włosów połączona z niewontpliwym órokiem osobistym sparawia piorunujące wrażenie i do tego te procenty są potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.04.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 no mnie jeszcze co nie co ciemnych pozostalo na szczescie choc biskup na glowie mi juz sie pojawia i zakola nie ten teges ale wzrok sokoli - tylko rece juz za krotkie by cokolwiek przeczytac - posilkowac sie szklem muszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.04.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 jareko to są narzekania starszych panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.04.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 jareko to przecież narzekania starszych panów i w dodatku nie na temat; O KROK OD ZDRADY. co sobie o nas Donna pomyśli, nie należy zbaczać z jedynie słusznej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.04.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Hmmm....moze i racja ale z drugiej strony szpakowaci panowie w pewnym wieku jak i w patrzalkach swoj urok maja a i wziecie takze To jak wino im starsze tym lepsze ale oby nie za stare bo skwasnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.04.2005 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Jawny flirt na forum haha flirt i na wnuczke podrywa? tu sie zrobilo bardzo rodzinnie i 'po bozemu' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.04.2005 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 "I znaleźliśmy się w wieku - trudna rada że się człowiek przestał dobrze zapowiadać ale za to - z drugiej strony - cieszy się że się również przestał zapowiadać źle Starsi panowie, starsi panowie, starsi panowie dwaj Już szron na głowie, już nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj Starsi panowie, starsi panowie, starsi panowie dwaj Już szron na głowie, już nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj I ta trwoga, i ta trwoga, trudna rada że się nie wie, czy się człowiek dla dam nada Ale z drugiej strony - chwili takiej wdzięk gdy rozwieje dana dama taki lęk ! Starsi panowie, starsi panowie, starsi panowie dwaj Już szron na głowie, już nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj Starsi panowie, starsi panowie, starsi panowie dwaj Już szron na głowie, już nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj" więcej tutaj Acha, jeszcze głośniczki i >>> tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts