ponury63 12.07.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ..nie kopię... jam potulny jak baranek.... [baranku Boży... co dzień to gorzej...] ...póki mnie nikt nie spieni.... wtedy przypominam sobie o różkach.. nie, nie kopiący... chyba że zeschłe liście w parku ale o tym w czwartek ja w sobote na NY uderzam , ale calego nie podbije , napewno nie do Central Parku zajrzyj, czy nie lezy tam kartka z moim nickiem ..nieźle dajesz po tych falach na 100 stóp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 czy podgadujesz tak ..bo chcesz ??? dobrze , nie ma sprawy mowisz i dostaniesz ale powiedz chcialbys z ta kartka?? w ostatnia nie bylismy , bo ..byl orange strach och , ladnemu to i na falach ladnie Rytuniu -z Brooklyn Bridge zapytaj ponurego jak tam wysoko nie liczylabym na odratowanie czwartek -pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.07.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Rrmi, ja skakałam, żeby ratować, a nie żeby mnie ratowali co się stało z Twoim tygrysem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.07.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ...jeśli byś mogła.. w końcu to Ty masz copyright'y do tego pomysłu ...mnie zwykle trzeba przepuścić przez duże sitko żartów... ...mało co powagi zostanie a tak mi się przypomniało STED Nie brooklyński most Rozdzierający jak tygrysa pazur Antylopy plecy Jest smutek człowieczy. Nie brookliński most Ale przemienić W jasny, nowy dzień Najsmutniejszą noc To jest dopiero coś. Przerażający jak ozdoba świata Co w malignie bredzi Jest obłęd człowieczy Nie brookliński most Lecz na drugą stronę Głową przebić się Przez obłędu los To jest dopiero coś. Będziemy smucić się starannie, Będziemy szaleć nienagannie, Będziemy naprzód niesłychanie Ku polanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 12.07.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ...jeśli byś mogła.. w końcu to Ty masz copyright'y do tego pomysłu ...mnie zwykle trzeba przepuścić przez duże sitko żartów... ...mało co powagi zostanie a tak mi się przypomniało STED Nie brooklyński most Rozdzierający jak tygrysa pazur Antylopy plecy Jest smutek człowieczy. Nie brookliński most Ale przemienić W jasny, nowy dzień Najsmutniejszą noc To jest dopiero coś. Przerażający jak ozdoba świata Co w malignie bredzi Jest obłęd człowieczy Nie brookliński most Lecz na drugą stronę Głową przebić się Przez obłędu los To jest dopiero coś. Będziemy smucić się starannie, Będziemy szaleć nienagannie, Będziemy naprzód niesłychanie Ku polanie. o, o jak milo, dawne czasy mi sie przypomniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.07.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 tylko dlaczego STED? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 12.07.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 a, ja własnie naprawde potzrebuje wsparcia, a tu nikogo własnie mi rabneli aparat, kluczyki moj najlepszy strój kapielowy qrwa, miasto złodziei, i jak tu nie wierzyc w 13 ide sie pograzyc w rozpaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ok , daj jakegos lynka kerownyku do tego Steda , bo ja pierwsze sysze Gosiu juz jestes ?? dawaj zdjecia noca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.07.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 STachura EDward http://pl.wikipedia.org/wiki/Edward_Stachura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 13.07.2005 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 teraz wszystko jasne,ja znam wersję SDM i nijak mi ten STED nie wychodził a były jakieś inne wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 13.07.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Gosia rąbnęli Ci torebkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 STachura EDward http://pl.wikipedia.org/wiki/Edward_Stachura zostawilam w Polsce te niebieskawo jeansowe tomiki ale , zeby az tak zapomniec ok kajanie maryjanie Gosiu -ponarzekaj , nie pograzaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.07.2005 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Gosia współczuję.... zostawilam w Polsce te niebieskawo jeansowe tomiki ...wsród tych pięciu był tom "Piosenki" - u wszystkich znajomych najbardziej zniszczony teraz wszystko jasne, ja znam wersję SDM i nijak mi ten STED nie wychodził a były jakieś inne wersje? Jacek Rózański Marek Gałązka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 rozrywkowo i straszno bylo dzisiaj w stolicy!!! wlasnie przeczytalam , dobrze , ze paprotki nie bylo , bo juz by na podlodze lezala troche brak kolezanki taka do wypitki i do wybitki byla Rytuniu czy Ty naprawde kogos ratowalas??? przystojny byl?? i jak sie zakonczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 13.07.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 bardzo przystojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2005 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 a czy robilas sztuczne oddychanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 13.07.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 odczekałam aż złapie oddech i kazałam dopłynąć do brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.07.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 taak, udawane [a kuku ] bombki w metrze, dobrze że są wakacje... nawet studenci skończyli ale i tak korki były jak diabli... dobra ja jestem trochę brzydszy od diabła więc żebyście nie musiały regulować monitorów to idę zobaczyć czy mnie w sypialni nie ma dobranocka Gosia, wymień zamki pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 13.07.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 ja też idę spać, bo jutro się do pracy przyjmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2005 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 cos tak podejrzanie w dueciku idziecie spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts