ponury63 13.07.2005 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 tak, będziemy pisać c.v. i prowadzić przykładowe interview Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2005 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 tak, będziemy pisać c.v. i prowadzić przykładowe interview a ludzie , taki dajmy na to Przekorek gada , ze tu sie nic nie dzieje tak do Ciebie mowie , i co lyso Ci teraz?? nie wiedzialam tylko , ze to sie teraz nazywa pisanie CV I tak dalej niech bedzie , dobra Wasza Rytuniu -powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 13.07.2005 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 widzę że coś mnie ominęło ale sądząc z komentarzy to chyba nie dużo straciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.07.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Gosia rąbnęli Ci torebkę?rabneli nam cały plecak tak, to jest jak sie zachciewa nocnych kapieli i szlaja po knajpach nowy aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.07.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 taak, udawane [a kuku ] bombki w metrze, dobrze że są wakacje... nawet studenci skończyli ale i tak korki były jak diabli... dobra ja jestem trochę brzydszy od diabła więc żebyście nie musiały regulować monitorów to idę zobaczyć czy mnie w sypialni nie ma dobranocka Gosia, wymień zamki paPolicja, to samo wczoraj mwiła, ale czy ja wiem nie było adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.07.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 ok , daj jakegos lynka kerownyku do tego Steda , bo ja pierwsze sysze Gosiu juz jestes ?? dawaj zdjecia noca zdjeciami, złodziej sie podnieca a takie fajne Ci zrobia, i zycie nocne Sopotu, tyz chciałam pokaza, a i nawet moje było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.07.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 dziekuje Gosiu ulzylo .mam tu zdjecia , ale wciaz te same wisza na scianie , a co swieze to swieze , a ten przystiojniak to Twoj Stary??? a na te slicznosci w kapeluszu to moze moj sie zalapie ?? syn oczywiscie jak tam z posagiem??? fajny rrimi, to moj architekt, stanu wolnego Posag,ma dziewczyna, urode i intelekt, oraz.....wredny charakterek [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.07.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Gosia, wymień zamki Policja, to samo wczoraj mwiła, ale czy ja wiem nie było adresu To nieistotne, wiedzą jak wyglądacie, mogli za Wami iść, poza tym pisałaś o tawernie - więc nie jesteś nikomu nieznaną osobą radzę wymienić - najlepiej wkładkę w antywłamaniowych; obecną schować, w razie awarii będzie jak znalazł, złodzieje nie trzymają tyle czasu fantów, bo to 'gorące' zdjeciami, złodziej sie podnieca [...] a i nawet moje było tym bardziej - środowiska złodziejskie są całkiem niedaleko, choć możesz tego nie dostrzegać. pomyśl - wydatek kilkaset złotych albo - możliwe - splądrowanie mieszkania po wejściu do niego w 10 sekund... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.07.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Gosia, wymień zamki Policja, to samo wczoraj mwiła, ale czy ja wiem nie było adresu To nieistotne, wiedzą jak wyglądacie, mogli za Wami iść, poza tym pisałaś o tawernie - więc nie jesteś nikomu nieznaną osobą radzę wymienić - najlepiej wkładkę w antywłamaniowych; obecną schować, w razie awarii będzie jak znalazł, złodzieje nie trzymają tyle czasu fantów, bo to 'gorące' zdjeciami, złodziej sie podnieca [...] a i nawet moje było tym bardziej - środowiska złodziejskie są całkiem niedaleko, choć możesz tego nie dostrzegać. pomyśl - wydatek kilkaset złotych albo - możliwe - splądrowanie mieszkania po wejściu do niego w 10 sekund...Tawerne mamy na Mazurach z rzeczy wartosciowych, wlasciwie jedynie nowy komputer i laptop , no chyba, ze na moje gatki sie sepią ale masz racje, az mnie ciarki przechodza na mysl, ze jakis palant, moze grzebac w moich rzeczach.Zmienie zamki.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 brrrr Gosiu , nie mowilam chyba jeszcze , ze sie zakochalam w ...Twojej dozycy czy zamki juz zmienione??? skurczysyny , ja to bym lapy..przy samej ..hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.07.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 brrrr Gosiu , nie mowilam chyba jeszcze , ze sie zakochalam w ...Twojej dozycy czy zamki juz zmienione??? skurczysyny , ja to bym lapy..przy samej ..hmmtez jestem w niej zakochana jak juz sie przeprowadzimy, planuje jeszcze jedna Cudna rasa.Złodziejom łapy jak nic powinny ucinac razem z j....mi, a chamski własciciel knajpy, jak przyjechała policja powiedzial, ze jestem pod wpływem alkoholu ( wypiłam 0,5 piwa)i zle widze Dzisiaj jestesmy przekonani, ze to obsługa rabneła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.07.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 No tu już na pewno źle widziałaś. I żeby przejść do porządku dziennego to jeszcze statystyki naszego bezpiecznego kraju naciągasz i niskopiśmiennych do protokołowania zmuszasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.07.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 No tu już na pewno źle widziałaś. I żeby przejść do porządku dziennego to jeszcze statystyki naszego bezpiecznego kraju naciągasz i niskopiśmiennych do protokołowania zmuszasz. bo uwazam, ze zrobili, to walesajacy sie młodzi obwiesie zatrudnienie u chamskiego szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.07.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 A kto z premedytacją (jeszcze po trzeźwemu ) wybrał lokal? No pytam się kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.07.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 A kto z premedytacją (jeszcze po trzeźwemu ) wybrał lokal? No pytam się kto? A, wiesz, tu sie z Toba zgodze w 100%Mielismy ochote na turecki kebab i poszlismy do takiego, co to przez Turka jest prowadzony i to od wielu lat czas sie tam jednak zatrzymał i lata swietnosci juz dawno mineły ale, cóz, czasami w tym tkwi urok takich knajpek, no i masz, urok, chyba na psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 13.07.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 to cę trafili. szkoda, sądzę jednak że jak wejdziesz częściej na to forum to chociaż Ci się humor poprawi tak przynajmniej sądzę, rze bedziemy fszysko robić rzebyś sie usmiehneła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.07.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 to cę trafili. szkoda, sądzę jednak że jak wejdziesz częściej na to forum to chociaż Ci się humor poprawi tak przynajmniej sądzę, rze bedziemy fszysko robić rzebyś sie usmiehnełaJuz mi przeszło, a humor rzeczywiscie mi poprawiacie, chociaz niedługo maz mnie od kompa odetnie Piekli sie ze zamiast z Nim czas spedzac, to ja sie rechocze do komputera, dziwi go co jest takiego wesołego w budowaniu domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Gosiu , a moze zazdrosny kto dzisiaj w domu jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.07.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Gosiu , a moze zazdrosny kto dzisiaj w domu jest??? zazdrosny, zazdrosny dzisja bede musiała sie Nim zajac, winko juz sie chłodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 zanim sobie pojdziesz zajmowac sie mezem , to opowiedz nam co bedziesz robila ? chetnie zwlaszcza koledzy poczytaja pewnie nie myslalam , ze sie jeszcze prasuje koszule bo dla mnie zajmowac sie to Wiesz oprac oprasowac strawy nawarzyc wykapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts