gosia1719499730 14.07.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Miłka to dziewczynka, a ja mam dwóch synów:D ale chyba to nie o to chodziło No, nie chodziło o projekt domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 14.07.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 faktycznie niezła różnica poziomów fajnie to będzie na żywo wyglądało ja mam Jazona z Archetonu http://www.archeton.com.pl/projekty/RYSUNKI/jazon/jazon.jpg to znaczy będę miała za 2 tygodnie a za dwa lata to może nawet zamieszkam a teraz sprzedaję dzieci na wakacje [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.07.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 faktycznie niezła różnica poziomów fajnie to będzie na żywo wyglądało a teraz sprzedaję dzieci na wakacje [/code]fajnie masz, mi jedno zostało na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 czesc dziewczeta Gosiu juz wysylam maila na priva gotuje obiad i czekam na audycje w 3 mam Was na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.07.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 czesc dziewczeta Gosiu juz wysylam maila na priva gotuje obiad i czekam na audycje w 3 mam Was na oku O, kurka.....Rrmimasz u mnie zmrozona wódzie......moze jabłkowa z listkiem miety i sokiem jabłkowym jak tylko pojawisz sie w 3 miescie na smierc zapomniałam, ze TO dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 zapamietam sobie ,ta wodeczke Gosiu a czy moge wybierac ? bo ja wole mocniejsze ,, ale nie spirytus czekam na poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.07.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 zapamietam sobie ,ta wodeczke Gosiu a czy moge wybierac ? bo ja wole mocniejsze ,, ale nie spirytus czekam na poczte Kurde, RRimMocniejsze od wodki i nie spirytus, TO CO TY PIJESZ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Gosiu dzieki , juz ogladam i nie przyznawaj sie glosno , ze zapominasz o audycjach , bo kolega ponury to i opieprzyc potrafi za takie numery ale zobacz , jak On przedwczoraj liczyl na komplementy, tak zarail , ze brzydszy od diabla jest , Wiesz o co mu chodzilo, nie? ok obok psa sa 2 dziewczyny maz 1 klasa -uwazaj na niego projekt indywidualny , raczej?czy tak? wygodny ten domeczek bedzie i duzy ale to dobrze , w malym domu jest zawsze brudno bo wszystko na kupie lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.07.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Gosiu dzieki , juz ogladam i nie przyznawaj sie glosno , ze zapominasz o audycjach , bo kolega ponury to i opieprzyc potrafi za takie numery ale zobacz , jak On przedwczoraj liczyl na komplementy, tak zarail , ze brzydszy od diabla jest , Wiesz o co mu chodzilo, nie? Upss juz sie wiecej nie wygadam Wiem, wiem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.07.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Gosiu ok obok psa sa 2 dziewczyny maz 1 klasa -uwazaj na niego projekt indywidualny , raczej?czy tak? wygodny ten domeczek bedzie i duzy ale to dobrze , w malym domu jest zawsze brudno bo wszystko na kupie lezy ja, to ta starsza,bez.....wianka Projekt robiony przez tego ze wczorajszego zdjecia.ma 170 m plus 30 m garazu, mysle, ze taki w sam raz.Na razie, luz, moj maz jest tak zajety pilnowaniem mnie, ze nie ma czasu na zdrade, tak mysle przynajmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 dzisiaj pod domem byly 3 sarenki male bardzo , mniejsze od Twojego psa odezwaly sie we mnie instynkty ...rozne stoje podziwiam , szukam matki pieje z zachwytu, prawie zaczynam ryczec ze szczescia , ze moge z tak bliska zobaczyc na co sie moj maz odzywa jednej na obiad nie wystarczy to bylo straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 o jakim wianku mowimy ?? nie pojelam to On taki zazdrosny?? , ze tak pilnuje ja to mam dobrze , moj wcale niezazdrosny tez mysle o podobnym metrazu , moze pod 200 dojdzie , u mnie problem , bo nie mam dzialki , wiec nie wiem co bede mogla postawic tak wiec ogladam i podziwiam u innych ale mam juz ulubione tylko dpoasuje na miejscu tym ogniskiem mnie dobilas , az zawolalam dzieciaka , zeby zobaczyl u nas trzeba wyjezdzac , zeby zapalic w okreslonych miejscach wszystkie domy z drzewa , to jak kazdy by zaczal palic to i niewiele by zostalo i nie zanudzilas mnie , no co Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.07.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 o jakim wianku mowimy ?? nie pojelam to On taki zazdrosny?? , ze tak pilnuje ja to mam dobrze , moj wcale niezazdrosny tez mysle o podobnym metrazu , moze pod 200 dojdzie , u mnie problem , bo nie mam dzialki , wiec nie wiem co bede mogla postawic tak wiec ogladam i podziwiam u innych ale mam juz ulubione tylko dpoasuje na miejscu tym ogniskiem mnie dobilas , az zawolalam dzieciaka , zeby zobaczyl u nas trzeba wyjezdzac , zeby zapalic w okreslonych miejscach wszystkie domy z drzewa , to jak kazdy by zaczal palic to i niewiele by zostalo i nie zanudzilas mnie , no co Ty Kolezanka ma na głowie wianek ze stokrotek Metraz optymalny, to moim zdaniem ok 250m.Dom, to dom, z sypialniami, spizarnia, duza garderoba itd i ogród.Ogrod, to moje marzenie, dlatego namówiłam Tomka i mamy 2600m działki a działka cuuudna, troche odludna,ale ja wole tak, niz sasiadów dookoła.Ognisko, fajna rzecz, my bardzo lubimy Czekaj, czekaj, nie zazdrosny do czas pokaz mu tylko o czym tutaj "pitonimy" Panury, hmmm.................bardzo interesujacy mezczyzna.Lubie ludzi z pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.07.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 jednej na obiad nie wystarczy to bylo straszne faceci, to potrafia a, pozniej sie dziwi, ze wieczorem "nie teges" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 tak 250 m2 jest super , mam fajny projekt bungalow z silownia , ale ja mam jednego syna , i to juz prawie na wyjsciu zaraz na panienki idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.07.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 bry... po pierwsze, primo, nie uciekłem cichaczem bez pożegnania, sprawdzałem listę obecności nie było nikogo i racze ja powinienem miec pretensje że wyście uciekli jezdem zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 co za gorzkie zale od rana masz tu pifko i sie uspokoj , ja sie ukrywam z nieuzasadnionych powodow tzn ze nie moge ich glosno uzasadnic a wiadomo , ze jestem chyba , ze sie zakupuje a gdzie naczelny gawedziarz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.07.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 moze Wam co wkleic na orzezwienie hę ?? w zimie trzeba tez kosiarki raz za jakis czas odpalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.07.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 dzisiaj pod domem byly 3 sarenki male bardzo , mniejsze od Twojego psa odezwaly sie we mnie instynkty ...rozne stoje podziwiam , szukam matki pieje z zachwytu, prawie zaczynam ryczec ze szczescia , ze moge z tak bliska zobaczyc na co sie moj maz odzywa [i]jednej na obiad nie wystarczy[/i] to bylo straszne typowe męskie podejście przecież na naszych głowach spoczywało i spoczywa utrzymanie rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.07.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 bry... po pierwsze, primo, nie uciekłem cichaczem bez pożegnania, sprawdzałem listę obecności nie było nikogo i racze ja powinienem miec pretensje że wyście uciekli jezdem złyprzy takiej muzyce, towarzystwie miłych Pan, humor Ci sie poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts