rrmi 14.07.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Hello ev'body Gosia RRMI - oberwiesz, zobaczysz ! Gotowi na wojnę ? Pewnie po pierwszej będzie dopiero..... GOTOWI ale co ??? nogawka mi sie oberwie , czy co?? moze opasnica nie mam ani tego ani tego taka moda czekamy na wojne nie strasz tymi kawalami , matkoboska u nas byl wczoraj film o zdradzie , jak ONA zdradzala wiec moj stary osobisty (TAK DLA JANOSCI) palcem pogrozil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.07.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 jak mogleś powiedzieć kotegom, że ożeniłeś się ze mną dla pieniędzy?przecież nie miałam żadnych pieniędzy?- a co miałem powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 daj 1950 mi robote z tymi skarpetami dokonczyc R YTUNIU CO SIE TAK CZAISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.07.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 nie chcesz mieć problemów ze skarpetami to kup ślubnemu skarpety w jednym kolorze lub maksymalnie w dwóch kolorach i skończy się problem, jasne do jasnych, ciemne co ciemnych i po kłopocie z parowaniem ze skarpetkami od pary gdzie jedna się zgubiła. nie ma problemu dwie jasne to para dwie ciemne też para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.07.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 zaraz o wojnie coś wkleję W czasie rozprawy rozwodowej sędzia zwraca się do męża: - A więc zawsze wieczorami, kiedy wracał pan do domu, zastawał pan w szafie ukrytego jakiegoś mężczyznę? - Tak jest. - I to było powodem nieporozumień? - Tak, bo nigdy nie miałem gdzie powiesić ubrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 14.07.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 ja już po robocie pierwszy raz po siedmiu latach małżeństwa wyprasowałam ślubnemu koszulkę chłopak się tak zdziwił, że po aparat poleciał, ale nie zdążył i nikt mu nie uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.07.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Rytunia narazie nieobecność nieusprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 PROBLEM JEST BARDZIEJ SKOMPLIKOWANY wszyscy nosimy te same wzory ale dzieciakowe sa czarne nawet po praniu moje idealne i malutkie oczywiscie i starego wielkie musze to zmienic jak to dobrze , ze nie mam zelazka zreszta zatwardziala jestem ...nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.07.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 ja już po robocie pierwszy raz po siedmiu latach małżeństwa wyprasowałam ślubnemu koszulkę chłopak się tak zdziwił, że po aparat poleciał, ale nie zdążył i nikt mu nie uwierzy jesteś okrrrropna tak się znęcać nad ślubnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.07.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 a co on, z pierwszego składu White Sox ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 14.07.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 co to znaczy nieusprawiedliwiona pakuję się, włosy farbuję, pazury maluję, radia słucham i sprawdzam, jak mamy dojechać tam gdzie jedziemy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 14.07.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 jesteś okrrrropna tak się znęcać nad ślubnym przecież nie przypaliłam tej koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 dlaczego ja sie rechocze ze wszystkiego dzisiaj??? tak pierwszy sklad czy slyszycie ten King Crimson??? JAKIE TO CHYBA STARE JEST, wogole nie pamietam czyli taka mlodka ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.07.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 zaraz o wojnie coś wkleję W czasie rozprawy rozwodowej sędzia zwraca się do męża: - A więc zawsze wieczorami, kiedy wracał pan do domu, zastawał pan w szafie ukrytego jakiegoś mężczyznę? - Tak jest. - I to było powodem nieporozumień? - Tak, bo nigdy nie miałem gdzie powiesić ubrania. mąż wraca z delegacji i zastaje żonę w środku dnia w stroju mocno niekompletnym w łóżku, - no co ty, dlaczego jesteś nieubrana? - bo widzisz, tak o mnie dbasz, że nie mam się w co ubrać - jak ti nie masz biegnie do szafy, otwiera ją i przesuwa sukienki na drążku - jakto nie masz, jedna sukienka, druga sukienka, trzecia sukienka, dzień dobry panu, czwarta sukienka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 ale sie kawalasto zrobilo dzisiaj , dobrze Gosiu jak tak dalej pogadasz to sie zdenerwuje co Ty fajne , potem dokoncze czytac daj wrocic , przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.07.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 rspecjalnie dla Ciebie-tato czy my musimy tak zawsze jeździć do tej Amerykii - NIE P...DOL, TYLKO WIOSŁÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.07.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Powracającego późnym wieczorem do domu męża wita żona z wałkiem. - Ty łajdaku, masz na twarzy szminkę! - To nie szminka, to krew. Potrącił mnie samochód. - No... masz szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 u mnie w druga strone bedzie ale skoro stary ma nas odbrac z tego portu , to przezyjemy a moze i Ty 1950 sie pofatygujesz z jakas flaga narodowa a moze cala zdradzownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.07.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 r. pożywiom, uwidim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 ciiii doktor krazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts