Gość 1950 26.04.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 gwoli ścisłości nie mogę jeszcze na wnuczkę podrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.04.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 bo jareko, ty stary zbereźniku na rzeczonym forum namawiasz biedne białogłowy do wiarołomstwa, roztaczająć przed nimi korzyści z tego płynące, za nic mając słowa zacnych ludzi, nie uchodzi poddawać się krotochwilom nie zważając na brzemienne - w pełnym słowa tego znaczeniu - skutki. bacz zatem żeby ci uszu nie natarto a później dziwisz się, że jesteś strofowany. widzisz ja staram siedzieć się cicho i pilnie liczyć procenty wiarołomnych niewiast i nikt mi nawet złego słowa nie powiedział a zawsze to większa szansa, te procenty oczywiście! Na co szansa wieksza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 26.04.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 o, matko, o matko , najdłuższy wątek nowoczesnej Europy a ja mam takiego lenia skrzyżowanego z nożem na gardle i deadlinem, że muszę tu zagladac, zamiast gryść palce z braku weny że na czym teraz stanęło ? ze niby jak ?? Hiszpan szpakowaty ?? to pewnie z sygnetem i ochroną z ETA za plecami albo dystrybutor podwiędniętych bakłażanów ale może chociaż jacht ma dużutki - jednym słowem porozmawiajmy o zasobach inwestorów w pewnym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 26.04.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 na jarekowe procenty Agnieszko - procenty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.04.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Co to don Kichote robi z białogłów słowiańskich, każda by od razu chciała zostać Dulcymeą, cy jakoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 26.04.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Co to don Kichote robi z białogłów słowiańskich, każda by od razu chciała zostać Dulcymeą, cy jakoś tak? a waćpan - Sancho Pansa - co ? - jak zwykle z osiołkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.04.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Tam od razu z osiołkiem. "Latam, gada, full servis..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 26.04.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Ale Agnieszka to nie jest dobry wybor... np u tesciow, wszyscy sa: tatusiek, mamusia, piotrus, kaziu, marysia, lenka, malgonia, ewunia, dorotka, tylko ja zawsze jestem Agnieszka. Takie dretwe... - Czemu płaczesz, mały? - Bo u mnie w klasie wszyscy się nazywają na "J": i Jagnieszka, i Jantoś, i Jagatka, tylko ja do nich nie pasuję, buuu.... - A jak ty się nazywasz? - Lulian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 26.04.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 trach - dobre po chusteczke musze pojsc by lzy otrzec Wal dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 co z osiołkiem ???? od osiołka z daleka - zboczeńcy !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.04.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 gwoli ścisłości nie mogę jeszcze na wnuczkę podrywać haha, zajrzyj strone wczesniej praktyka czyni mistrza co do osiolka - jacy zboczency, potrzeba matka wynalazkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.04.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Ew-ka przepraszam... za full servis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 26.04.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Czy może mi ktoś streścić całą dyskusję ? Tak mniej więcej od 6 do 10 strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.04.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Tak mniej więcej od 6 do 10 strony Hiszpan napisal, Jareko chce kontakt do Donny, 1950 podrywa na wnuczke, agniesia daje sie podrywac na wnuczke A Paprotka mowi, ze nie nadaza, a Ewie szkodfa osiolka na fullservice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 26.04.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Tak mniej więcej od 6 do 10 strony Hiszpan napisal, Jareko chce kontakt do Donny, 1950 podrywa na wnuczke, agniesia daje sie podrywac na wnuczke A Paprotka mowi, ze nie nadaza, a Ewie szkodfa osiolka na fullservice Aha, czyli oprócz kontaktów pozamałżeńskich dochodzi jeszcze zoofilia ! Ew-ka nie dawaj im osiołka ! 1950 - Ty to taki większy cwaniak jesteś, rozbudzasz instynkty macierzyńskie w paniach a później, niby tak zupełnie przypadkowo, pomagasz im je zaspokoić ? No no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 26.04.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 próba mikrofonu czy tez przerwa na papierosa no co z osiołkiem ?? on tylko chciał zeby go..... ........ktos przytulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.04.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Taaa. Smoczyca, tylko nie miałą się za mocno przytulać bo się zaciśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.04.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 ........ktos przytulił ale od tego wszystko sie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 26.04.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Tak mniej więcej od 6 do 10 strony Hiszpan napisal, Jareko chce kontakt do Donny, 1950 podrywa na wnuczke, agniesia daje sie podrywac na wnuczke A Paprotka mowi, ze nie nadaza, a Ewie szkodfa osiolka na fullservice w poprzednim odcinku .... donna - niewiadnona nadal ma insekty w powłokach brzusznych, doktor jareko - PO lek. dyżurnego - podejmuje heroiczna decyzję - wezwać pogotowie! - zgłasza się na ochotnika celem dokonania szybkiej operacjii, Na to wszystko wchodzi 1950- anestezjolog ze znieczuleniem, trwają spory czy i jaka dawka jest wskazana do zmiękczenia ofiary idzie na noże, procenty, siwe włosy i wnuczki trach - alter ego siostry odzdziałowej - postuluje powagę chwili zachować ponury63 śpiewa jakies niemrawe kawałki na oddziale nerwowa atmosfera... wtem... zza krzaka ni stąd wypada osiołek w postaci zakamuflowanej i wtedy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 26.04.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 paprotka - marnujesz sie - scenariusze pisac a nie tu sie udzielac. Sukces murowany - pociagnij dalej by choc z 5000 odcinkow tasiemca sfilmowac choc to nie klopot - schodzenie po schodach slynnego juz Leoncja moze trwac i caly odcinek (dla mlodziezy - byl taki serial co cala poslke przed TV zaciagal - jak to brzmialo? "Niewolnica francuza"? czy "Niewolnica Hiszpana"? a moze "Niewolnica Isaura"?) Ale nasi nie proznuja - juz tasiemce tworza w stylu nomen omen "pierwsza milosc" A poza tym my we dwoch z 1950 mamy donne wyleczyc? Oj oslabiona jeszcze bardziej po "leczeniu" bedzie i moze doceni rodakow a nie za jakimis tam Don Diego cos tam rozgladac sie bedzie Donna - no skoro tak zostalem juz tu zakwalifikowany jako ten zbereznik najwiekszy - dawaj natychmiast zdjecie , wymiary i telefon do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts