Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

bo jareko, ty stary zbereźniku :lol: na rzeczonym forum namawiasz biedne białogłowy do wiarołomstwa, roztaczająć przed nimi korzyści z tego płynące, za nic mając słowa zacnych ludzi, nie uchodzi poddawać się krotochwilom nie zważając na brzemienne - w pełnym słowa tego znaczeniu - skutki. bacz zatem żeby ci uszu nie natarto :lol: :lol: a później dziwisz się, że jesteś strofowany.

widzisz ja staram siedzieć się cicho i pilnie liczyć procenty wiarołomnych niewiast i nikt mi nawet złego słowa nie powiedział :wink: a zawsze to większa szansa, te procenty oczywiście!

Na co szansa wieksza???? :o

o, matko, o matko , najdłuższy wątek nowoczesnej Europy :o

a ja mam takiego lenia skrzyżowanego z nożem na gardle i deadlinem, że muszę tu zagladac, zamiast gryść palce z braku weny :x

że na czym teraz stanęło ?

ze niby jak ?? Hiszpan szpakowaty ?? :lol:

to pewnie z sygnetem i ochroną z ETA za plecami

albo dystrybutor podwiędniętych bakłażanów :oops:

ale może chociaż jacht ma dużutki :lol: - jednym słowem porozmawiajmy o zasobach inwestorów w pewnym wieku

Ale Agnieszka to nie jest dobry wybor...

np u tesciow, wszyscy sa: tatusiek, mamusia, piotrus, kaziu, marysia, lenka, malgonia, ewunia, dorotka, tylko ja zawsze jestem Agnieszka.

Takie dretwe...

:D

- Czemu płaczesz, mały?

- Bo u mnie w klasie wszyscy się nazywają na "J": i Jagnieszka, i Jantoś, i Jagatka, tylko ja do nich nie pasuję, buuu....

- A jak ty się nazywasz?

- Lulian...

8)

Gość M@riusz_Radom
Tak mniej więcej od 6 do 10 strony ;)

Hiszpan napisal, Jareko chce kontakt do Donny, 1950 podrywa na wnuczke, agniesia daje sie podrywac na wnuczke 8)

A Paprotka mowi, ze nie nadaza, a Ewie szkodfa osiolka na fullservice

Aha, czyli oprócz kontaktów pozamałżeńskich dochodzi jeszcze zoofilia ! Ew-ka nie dawaj im osiołka !

1950 - Ty to taki większy cwaniak jesteś, rozbudzasz instynkty macierzyńskie w paniach a później, niby tak zupełnie przypadkowo, pomagasz im je zaspokoić ? No no no ;)

Tak mniej więcej od 6 do 10 strony ;)

Hiszpan napisal, Jareko chce kontakt do Donny, 1950 podrywa na wnuczke, agniesia daje sie podrywac na wnuczke 8)

A Paprotka mowi, ze nie nadaza, a Ewie szkodfa osiolka na fullservice

w poprzednim odcinku ....

donna - niewiadnona nadal ma insekty w powłokach brzusznych, doktor jareko - PO lek. dyżurnego - podejmuje heroiczna decyzję - wezwać pogotowie! - zgłasza się na ochotnika celem dokonania szybkiej operacjii, Na to wszystko wchodzi 1950- anestezjolog ze znieczuleniem, trwają spory czy i jaka dawka jest wskazana do zmiękczenia ofiary

idzie na noże, procenty, siwe włosy i wnuczki

trach - alter ego siostry odzdziałowej - postuluje powagę chwili zachować

ponury63 śpiewa jakies niemrawe kawałki

na oddziale nerwowa atmosfera... wtem...

zza krzaka ni stąd wypada osiołek w postaci zakamuflowanej

i wtedy .....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

paprotka - marnujesz sie - scenariusze pisac a nie tu sie udzielac. Sukces murowany - pociagnij dalej by choc z 5000 odcinkow tasiemca sfilmowac choc to nie klopot - schodzenie po schodach slynnego juz Leoncja moze trwac i caly odcinek ;)(dla mlodziezy ;) - byl taki serial co cala poslke przed TV zaciagal - jak to brzmialo? "Niewolnica francuza"? czy "Niewolnica Hiszpana"? :lol: a moze "Niewolnica Isaura"?)

Ale nasi nie proznuja - juz tasiemce tworza w stylu nomen omen "pierwsza milosc" ;)

A poza tym my we dwoch z 1950 mamy donne wyleczyc? ;) Oj oslabiona jeszcze bardziej po "leczeniu" bedzie ;) i moze doceni rodakow ;) a nie za jakimis tam Don Diego cos tam rozgladac sie bedzie ;)

Donna - no skoro tak zostalem juz tu zakwalifikowany jako ten zbereznik najwiekszy - dawaj natychmiast zdjecie ;), wymiary ;) i telefon do siebie ;)