ponury63 14.07.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Siama tłumaczyłam :oops: Będzie za kilkadziesiąt minut.... ....chusteczki mogą być niezbędne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.07.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 kto nie ze Śląska to nie wie że Ślązacy i Zagłębiacy bardzo się nie lubią a granicą Śląska i Zagłębia jest rzeka Brynica,tyle tytułem wstępu.na brzegu Brynicy siedzi sobie starzyk i widzi ja na jej drugim brzegu mały chłopiec pije wodę z rzeki.- synku nie pij tego marasu, ludzie tam wciepują różne świństwa, jeszcze się rozchorujesz i śmiertka przydzie po ciebie.- co pan mówi, nie rozumiem - woła mały- a nic pij se synku, pij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 14.07.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 dzisiaj usłyszałam komplement roku moi synowie bardzo chcieli obejrzeć nadprogramową bajkę zaczęli więc robić gładki piach starszy: mamusia jest najpiękniejszą formą życia na świecie i w kosmosie, jest najmądrzejsza i robi pyszne ciasto młodszy:mamusia jest taka ładna jak Tarzan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.07.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 mamusia jest taka ładna zgadza się, sam widziałęm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 fajne masz dzieciaki Rytuniukawal dobry 1950chusteczki to mi nawet dzisiaj przy sarenkach byly potrzebneech , ta codziennosc tak , ta muzyka i ta poezja codziennoscia nie jest adrenalinka rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 mamusia jest taka ładna zgadza się, sam widziałęm ale od Tarzana ladniejsza jak na moje babskie oko, milion % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.07.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Gdzies czytałem podobny przypadek jak u Rytuni. - A moja mama to jest taka śliczna jak... jak.. - tu dzieciak się zastanawia dłuższą chwilę - ...jak... motocykl !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.07.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 r a wiesz jak było po moim ślubie, spodkał mnie koelga i pyta, słyszałem że się ożeniłeś odpowiedziałem zgodnie z prewdą, że tak no to musisz być szczęśliwy, powiedział ano muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 r a wiesz jak było po moim ślubie, spodkał mnie koelga i pyta, słyszałem że się ożeniłeś odpowiedziałem zgodnie z prewdą, że tak no to musisz być szczęśliwy, powiedział ano muszę naprawde?? jes jes jes to On z MOODY BLUES? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.07.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=756835#756835 A tu można śledzić tekst http://www.stlyrics.com/lyrics/thewaroftheworlds/theartillery-manandthefighting.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.07.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 no wiesz jak mogłaś tak sądzić, na żartach się nie znasz? ja moją żonę kocham już 30 lat! !! a pomino tego zdradzam ją z WAMI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 dzieki kolego , ciezko o koncentracje tyle lat minelo , mi sie nazwy i nzwiska pomieszaly ale pieknie graja Panie Doktorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 14.07.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 teraz się będę chwaliła dostałam pracę CV chcieli, ale rozmawiać nie bardzo tylko straszyli, że będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 gratuluje Ci Rytuniu wlacz trojke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.07.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 straszna noc, jutro egz a wlasnie mam migrene i salabo widze na prawe oko, zalamalam sie, zxalamalam, jesli moge prosic o forumowe kciuki to bardzo prosze, bardzo, wzielam juz 6 tabl i ciagle boli mnie glowa, ze to akurat teraz mnie spotkalo, z nerwow albo upalu, jesli moge to prosze pomyslcie o mnie zyczliwwie od 8 rano do... dam znac, naprawde mam cykora, dzisiaj wymusilam pierwszenstwo, jest coraz gorzej zamiast lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 14.07.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Rrmi, trójkę mam włączoną zawsze, ja na Kaczorze chowana od małego Agniesia, będę trzymała kciuki idź spać, bo Cię nerwy zjedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.07.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Trzymam Agniesia, będzie gut. Pamiętaj, że do zrobienia smutnego wyrazu twarzy potrzeba aż 42 mięśni,a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia wszystkim, że mogą Ci skoczyć! Dobronocka Po krótkiej drzemce szara komórka mężczyzny obudziła się, ziewa, przeciąga się, rozgląda i ze zdziwieniem stwierdza że jest sama. Szuka innych komórek, nawołuje, aż tu druga taka sama komórka się odzywa. Ta pierwsza pyta: - Gdzie są wszyscy? - Na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Agniesiu bede trzymala przez sen pospij troszke ,i zebym rano , moje rano miala juz relacje to slyszalas Rytuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 15.07.2005 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 no jestem spakowana za godzinę wstanie ślubny i wyruszymy na wakacje do zobaczenia za 10-12 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2005 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 odpoczywaj i trzym kciuki za agniesie Gosiu OBEJRZALAM TWOJE LINKI , piekne miejsce , znam okolice , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts