Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

straszna noc, jutro egz a wlasnie mam migrene i salabo widze na prawe oko, zalamalam sie, zxalamalam,

jesli moge prosic o forumowe kciuki to bardzo prosze, bardzo, wzielam juz 6 tabl i ciagle boli mnie glowa, ze to akurat teraz mnie spotkalo,

z nerwow albo upalu,

jesli moge to prosze pomyslcie o mnie zyczliwwie od 8 rano do... dam znac,

naprawde mam cykora,

dzisiaj wymusilam pierwszenstwo, jest coraz gorzej zamiast lepiej :(

Agniesiei jak, i jak poszło?

bardzo, bardzo Wam dziekuje za kciuki i dobre slowo,

wygladalo to tak:

najpierw nie moglam zasnac, zasnelam,

obudzilam sie kolo 5 rano i tak przykladalam glowe do poduszki za kazdym razem, i co podnioslam to minelo po kilka, kilkanascie minut,

bylo tak jasno, ze nie dalo sie spac, na dodatek jakis cwirek spiewal mi cala noc na parapecie :lol:

wstalam o 6.30, nie moglam przelknac sniadania, popilam mineralke i wzielam taxi - tak na wszelki wypadek :wink:

przyjechalam, ludzie przezorni jak ja, siedza od 7.15 (egz o 8 )

pan zaprasza do sali, wlaczamy komputery, pstrykamy w klawiaturki,

zaliczone,

idziemy wylosowac zestaw: wylosowalam zestaw 5 czyli luk, koperta i ruszania na wzniesieniu,

poszlismy na zewnatrz, komputer losowal nazwiska, pan wolal przez mikrofon,

zaliczylam plac i juz bylam cala mokra - 10 rano 30 stopni

nastepnie pan sie wpakowal do samochodu, przejechalam sie po miescie, pan lubil lewoskrety wiec tylko krecilam glowa w lewo i skrecalam, wrocilam do osrodka na fotelu kierowcy czyli:

zdalam :D

panu sie podobala dynamiczna jazda i powiedzial, ze ludzie sie boja wrzucac czworke na miescie a ja to robilam tam gdzie tylko mozna :D

najlepsze jest to, ze teraz musze pokonac plac manewrowy na kolanach bo taki byl zaklad :roll: - jak zdam za pierwszym podejsciem - no i teraz musze sobie zalatwic nakolanniki :lol:

bardzo sie ciesze i jeszcze raz dziekuje za wasze fluidy :D piekny dzis dzien, prawda? 8)

Gosiu dziekuje :D odespalam i moge szalec :D

Selim - chodz, no niech ja Cie uscisne :D tylko pamietaj, ze od jakiegos czasu robie na budowie i uscisk mi sie poprawil :roll: zarowno dloni jak i ramion :D

Ja, za to padam na paszcze :( Tomek znowu dzisiaj wyjechał na mazury, a ja od rana na budowie.Zgłebiam tajniki stropów gestozebrowych :roll: Mam Inspektora Nadzoru, Majstra i dwóch architektów,a pzryszło mi na stare lata uczys sie budowania :evil: Kazdy mowi co innego :roll:

Gość 1950

agniesiu a było tyle się gryźć,

jesteś mądrą dziewczynką i ani chwili nie wątpiłem w Ciebie.

mnie możesz ściskać ile chcesz,

ja nie jestem tak delikatny jak to kocisko :lol: :lol:

Gosiu patrząc na Twoją fotkę i czytając Twój tekst jakoś to się kłóci, ale tak to jest z budujacymi babami :wink: :lol:

agniesiu a było tyle się gryźć,

jesteś mądrą dziewczynką i ani chwili nie wątpiłem w Ciebie.

mnie możesz ściskać ile chcesz,

ja nie jestem tak delikatny jak to kocisko :lol: :lol:

Gosiu patrząc na Twoją fotkę i czytając Twój tekst jakoś to się kłóci, ale tak to jest z budujacymi babami :wink: :lol:

a, co dokładnie, autor ma na mysli :roll:

Gość 1950

dokładnie to co napisał

autor w swoim utworze chciał podkreślić fakt że wygląd zewnętrzny, nie stanowi o sile ducha,

często można się bardzo pomylić, sądząc że niewinnie wyglądająca kobieta, nie będzie mogła dać sobie rady z budowlańcami który niejednokrotnie zlekceważą, skomentują jej uwagi w sposób bardzo grubiański i tak w ogóle.

dokładnie to co napisał

autor w swoim utworze chciał podkreślić fakt że wygląd zewnętrzny, nie stanowi o sile ducha,

często można się bardzo pomylić, sądząc że niewinnie wyglądająca kobieta, nie będzie mogła dać sobie rady z budowlańcami który niejednokrotnie zlekceważą, skomentują jej uwagi w sposób bardzo grubiański i tak w ogóle.

:oops: :oops: :oops: strasznie mi miło, ze robie takie wrazenie :wink: Powiem Ci , ze budowa zajmuje sie tylko ja :) moj maz nie bardzo wie, jaki ma projekt do konca :lol:Taka jednak była umowa, chce dom oki, ale On sie tym nie zajmuje, a mi budowa sprawia frajde.Niestety moja dociekliwosc i ograniczone zaufanie, powoduja, ze sama musze zgłebiac tajniki budowania :wink: