gosia1719499730 15.07.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 r specjalnie dla Ciebie -tato czy my musimy tak zawsze jeździć do tej Amerykii - NIE P...DOL, TYLKO WIOSŁÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Gosiu OBEJRZALAM TWOJE LINKI , piekne miejsce , znam okolice , NAPRAWDE?powiedz cus wiecej plizzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 przyjdziemy Rrmi, przyjdziemy hymn odśpiewamy chlebem i solą powitamy o, dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 straszna noc, jutro egz a wlasnie mam migrene i salabo widze na prawe oko, zalamalam sie, zxalamalam, jesli moge prosic o forumowe kciuki to bardzo prosze, bardzo, wzielam juz 6 tabl i ciagle boli mnie glowa, ze to akurat teraz mnie spotkalo, z nerwow albo upalu, jesli moge to prosze pomyslcie o mnie zyczliwwie od 8 rano do... dam znac, naprawde mam cykora, dzisiaj wymusilam pierwszenstwo, jest coraz gorzej zamiast lepiej Agniesiei jak, i jak poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Rytuniu a miałem nadzieję że to ja się na te koronki załapię Jareko, ale długi urlop sobie wyszykowałeś i tak bez zdrady? oj naiwna , naiwna naiwna muzyczke se dospiewaj zdam relacje, bo jareko rzut beretem ode mnie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.07.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 bardzo, bardzo Wam dziekuje za kciuki i dobre slowo, wygladalo to tak: najpierw nie moglam zasnac, zasnelam, obudzilam sie kolo 5 rano i tak przykladalam glowe do poduszki za kazdym razem, i co podnioslam to minelo po kilka, kilkanascie minut, bylo tak jasno, ze nie dalo sie spac, na dodatek jakis cwirek spiewal mi cala noc na parapecie wstalam o 6.30, nie moglam przelknac sniadania, popilam mineralke i wzielam taxi - tak na wszelki wypadek przyjechalam, ludzie przezorni jak ja, siedza od 7.15 (egz o 8 ) pan zaprasza do sali, wlaczamy komputery, pstrykamy w klawiaturki, zaliczone, idziemy wylosowac zestaw: wylosowalam zestaw 5 czyli luk, koperta i ruszania na wzniesieniu, poszlismy na zewnatrz, komputer losowal nazwiska, pan wolal przez mikrofon, zaliczylam plac i juz bylam cala mokra - 10 rano 30 stopni nastepnie pan sie wpakowal do samochodu, przejechalam sie po miescie, pan lubil lewoskrety wiec tylko krecilam glowa w lewo i skrecalam, wrocilam do osrodka na fotelu kierowcy czyli: zdalam panu sie podobala dynamiczna jazda i powiedzial, ze ludzie sie boja wrzucac czworke na miescie a ja to robilam tam gdzie tylko mozna najlepsze jest to, ze teraz musze pokonac plac manewrowy na kolanach bo taki byl zaklad - jak zdam za pierwszym podejsciem - no i teraz musze sobie zalatwic nakolanniki bardzo sie ciesze i jeszcze raz dziekuje za wasze fluidy piekny dzis dzien, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 jestem z Ciebie dumna agniesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.07.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 hihi, fajnie to moze ja tez dzisiaj bede z siebie dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 zdalam Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.07.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 AAAaaa usciskać sie dasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.07.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Gosiu dziekuje odespalam i moge szalec Selim - chodz, no niech ja Cie uscisne tylko pamietaj, ze od jakiegos czasu robie na budowie i uscisk mi sie poprawil zarowno dloni jak i ramion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Gosiu dziekuje odespalam i moge szalec Selim - chodz, no niech ja Cie uscisne tylko pamietaj, ze od jakiegos czasu robie na budowie i uscisk mi sie poprawil zarowno dloni jak i ramion Ja, za to padam na paszcze Tomek znowu dzisiaj wyjechał na mazury, a ja od rana na budowie.Zgłebiam tajniki stropów gestozebrowych Mam Inspektora Nadzoru, Majstra i dwóch architektów,a pzryszło mi na stare lata uczys sie budowania Kazdy mowi co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.07.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Gosiu dziekuje odespalam i moge szalec Selim - chodz, no niech ja Cie uscisne tylko pamietaj, ze od jakiegos czasu robie na budowie i uscisk mi sie poprawil zarowno dloni jak i ramion Agniesia to może Ty trzymaj rączki przy sobie ...a ja Cie usciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 15.07.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 agniesiu a było tyle się gryźć, jesteś mądrą dziewczynką i ani chwili nie wątpiłem w Ciebie. mnie możesz ściskać ile chcesz, ja nie jestem tak delikatny jak to kocisko Gosiu patrząc na Twoją fotkę i czytając Twój tekst jakoś to się kłóci, ale tak to jest z budujacymi babami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 agniesiu a było tyle się gryźć, jesteś mądrą dziewczynką i ani chwili nie wątpiłem w Ciebie. mnie możesz ściskać ile chcesz, ja nie jestem tak delikatny jak to kocisko Gosiu patrząc na Twoją fotkę i czytając Twój tekst jakoś to się kłóci, ale tak to jest z budujacymi babami a, co dokładnie, autor ma na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 15.07.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 dokładnie to co napisał autor w swoim utworze chciał podkreślić fakt że wygląd zewnętrzny, nie stanowi o sile ducha,często można się bardzo pomylić, sądząc że niewinnie wyglądająca kobieta, nie będzie mogła dać sobie rady z budowlańcami który niejednokrotnie zlekceważą, skomentują jej uwagi w sposób bardzo grubiański i tak w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 dokładnie to co napisał autor w swoim utworze chciał podkreślić fakt że wygląd zewnętrzny, nie stanowi o sile ducha, często można się bardzo pomylić, sądząc że niewinnie wyglądająca kobieta, nie będzie mogła dać sobie rady z budowlańcami który niejednokrotnie zlekceważą, skomentują jej uwagi w sposób bardzo grubiański i tak w ogóle. strasznie mi miło, ze robie takie wrazenie Powiem Ci , ze budowa zajmuje sie tylko ja moj maz nie bardzo wie, jaki ma projekt do konca :lol:Taka jednak była umowa, chce dom oki, ale On sie tym nie zajmuje, a mi budowa sprawia frajde.Niestety moja dociekliwosc i ograniczone zaufanie, powoduja, ze sama musze zgłebiac tajniki budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 15.07.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 ot, jedna z wielu bab budujących ale jak już wspomniałem, gryzie mi się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 ot, jedna z wielu bab budujących ale jak już wspomniałem, gryzie mi się to Coz, kobieta, powinna zaskakiwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 15.07.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 od zaskakiwania to tutaj ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts