rrmi 16.07.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 jak temat intrygujacy , to i tester sie znajdzie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 16.07.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Selim, kazdy chce byc testerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 no dobra to oddam sie darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 ciekawe co na to Tereska powie?? paprotka to sie zalamie a juz niedlugo wroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 16.07.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 no dobra to oddam sie darmo nie boisz sie popsucia swojej opinii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 a moze Selim jest latwy !!! nie spodziewalam sie tego co do opinii zmieni nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 no dobra to oddam sie darmo nie boisz sie popsucia swojej opinii? jestem na głodzie no własnie gdzie jest Tereska ?? to tak jakby szukac borsuka ale nie tego zwykłego tylko z biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 a co to jest niezwykly borsuk z biedronki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 hmm no tak Ty zza wielkiej wody to taka reklamowa metafora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 tak , to wiele wyjasnia a Ty sie na wakacje nie wybierzesz w nasze okolice w tym roku?? Twoje ogloszenie w klubie budujacym , tiaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 zero wakacji w tym roku ....jak to mowią prze... ogloszenie sobie dalem w dziale ogloszen i mi je wcielo a na wakacje to ja bym pojechał ale no time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 nie bierz do glowy , my w tym roku tez niet wakacji , za to jak wrocimy w czasie oczekiwania na te papierowe sprawy , bede dluuuugie wakacje albo jeszcz edluzsze , mam nadzieje , ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.07.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Donosze, ze Jarekowyladował w 3 City,a plaze trójmiejskie pełne kuszacych zdobyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.07.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 nie bierz do glowy , my w tym roku tez niet wakacji , za to jak wrocimy w czasie oczekiwania na te papierowe sprawy , bede dluuuugie wakacje albo jeszcz edluzsze , mam nadzieje , ze nie Rrmia jak Ty z za trj wielkiej wody, działke sobie wypatrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Donosze, ze Jarekowyladował w 3 City,a plaze trójmiejskie pełne kuszacych zdobyczy istotne jest czy zaczal polowac? Gosiu ja bede na miejscu wypatrzac , nie wyobrazam sobie kupic zza tej wody , no co Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.07.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 ? Gosia Agniesiu, to my razem na tym flecie grałysmy :o ........no pięknie....... zaraz Was velur dopadnie ja bym sie juz zgodził byc testerem dzielny jesteś.. a uszy ? a w ogóle dzień dobry w Trójce starocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.07.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 ? Gosia Agniesiu, to my razem na tym flecie grałysmy :o ........no pięknie....... zaraz Was velur dopadnie ja bym sie juz zgodził byc testerem dzielny jesteś.. a uszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 O Ponury fajnie ze jestes ....miałbys jakies propozycje hę ?? kiedys Ci napisałem ze Ty to masz przerąbane nie ma sie co chwalić ze cos sie umie bo potem to ludzie wykorzystują ps. a czemu mi na stadion X-lecia www nie dałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.07.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 O Ponury fajnie ze jestes ....miałbys jakies propozycje hę ?? kiedys Ci napisałem ze Ty to masz przerąbane nie ma sie co chwalić ze cos sie umie bo potem to ludzie wykorzystują ale ja nie umiem na flecie co najwyżej na nerwach i na uczuciach, to to tak ps. a czemu mi na stadion X-lecia www nie dałeś w temacie notebooka ? bo na ciepłe gwarancji nie dają a zresztą.. bier http://www.jarmark.damis.pl/dynamiczne/index.php jak Ci niespieszno, to jakoś tak w pażdzierniku planujemy zakup, ale do tego czasu mogą wymyśleć jakieś nowe rzeczy, to całe 3 miesiące - w kompach cała epoka szkoda oczy po próżnicy marnować leń jesteś, wiesz ? a propos przerąbania Na konkurs drwali zgłosiło się mnóstwo zawodników - chłopy jak dęby, łapska mocarne, bicepsy jak drzewa... I zjawił sie też człowieczek malutki, niepozorny, lichej postury.... I wygrał te zawody. Wszyscy zadziwieni, pytają jeden przez drugego: -Ty, skąd ty jesteś? -Z Sahary. -Przeciez tam nie ma drzew!!! -No, teraz już nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts