agniesia 16.07.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 uwazaj na uszy bo Ci je natre, Ty lobuzie jedza, poczekaj a zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 a swistak siedzi bo sreberka byly kradzione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 i podatek nieuregulowany, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 2 jest lepsza wiadomo live o ile wole PF studyjny to Bruce lepszy koncertowy dzieki a pamietasz Alan Parsons Project? napewno , stary z Ian Andersonem , piekne bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 La zagrada familyja to mi sie najlepiej z gaszonego wapnia podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 czyzby Kraftwerk ??? minimum maximum czy ja dobrze kumam over -sluchacze selim ta piosenka APP jest przejmujaco-piekna i z wapnem nie ma nic wspolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.07.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a przepraszam ...z gaszonym wapnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 niech bedzie gaszone u nas ok 100 stopni jest gorac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.07.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Dobri wieczier Kraftwerk jak nic, oj... dużo wspomnień no nie wiem , poezje sie ciezko tlumaczy dla mnie BRUCE jest szczegolnie trudny moze i Pan Wojtek glowy , by nie urwal d...pa w kołnierzyku jestem dokleiłem post jednego gościa, który wyjaśnia, co to hemi-powered drones nic tam nie mruczy slang trza kumać i tyle nic się nie stało, w końcu wciąż coś się zmienia, nie ? koncowka audycji dobra byla a w czwartek znowu cos mi sie ta strona z tekstami gdzies zapodziala, nie wrzucilam w favorites i teraz mam , ale znajdzie sie jak nie bedzie pilna zrobiles mi smaka na cala Helicopters no nie ma tekstów Helikopterów w Sieci, szukaj, nagroda czeka chyba dzisiaj reszta ? tzn. 3 część = I strona drugiej płyty winylowej 2 jest lepsza wiadomo live o ile wole PF studyjny to Bruce lepszy koncertowy dzieki a pamietasz Alan Parsons Project? napewno , stary z Ian Andersonem , piekne bylo mądrala dostała na maila to i wie ja zawsze wolę studio, nie przepadam za wersjami koncertowymi czy lider Jethro Tull grał z Alanem Parsonsem ? oświeć mnie, bo nie wiem ale mają śliczną stronę http://www.alanparsons.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 musisz nagrode opisac!!! bo nie wiem czy warto z Ianem moglo mi sie pomylic , wiadomo nie od dzis , ze nie mam glowy do tytulow i nazwisk slyszysz ?? dobre i nie wypominaj maili , bo nieladnie tak kto daje i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 bo reszta nie kuma, jaka 2. ??? jaka live ??? musisz nagrode opisac!!! talon na łódkę i balon bilet wstępu do ustępu i cztery akredytacje na kolację Ctrl + F :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 no nie wiem , czy sie skusze pol nocy szukalam i nic musisz podniesc poprzeczke masz od kolezanki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.07.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 dzięki bez odbioru na trochę czasu wrócę na wojnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.07.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 O Ponury sie uaktywnil masz cos dla osoby dbajacej o zasoby energetyczne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 on sam zbiera sily na wojne , przeciez napisac , ze na wojne wroci ciekawe z kim sie pokloci na tej wojnie uwazaj Rozczochrany HIHIHIHIHI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.07.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Mnóstwo biletów na piątkowe występy artystów z płyt Minimax pl i Minimax pl II: Rażeni Piorunem, Oranżada, Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach, Freak Of Nature i Von Zeit uświetnią obchody pięćdziesięciolecia Pałacu Kultury i Nauki. Ian Anderson z orkiestrą. I żeby nie było przypadków: nowy album Kraftwerk nazywa się Minimum -Maximum. Piotr Kaczkowski moze poszedl za kombajnem ... ...a swoją droga o dobrym zdrowiu psychicznym swiadczy jak czlowiek sie umie posmiac z samego siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 jedziesz ?? czytalam na stronie trojki pewnie ponury zaszaleje A co tak o zdrowiu?? czy psycholog tak dla jasnosci nie jest potrzebny ?? no Tobie to raczej nie nie martw sie Twoja juz wkrotce wraca , nie bedziesz musial sie za obcymi spodnicami ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.07.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 musiałem podziałkować się łączem ciekawe z kim sie pokloci na tej wojnie jak to z kim ? z Tobą, widzę że nam dobrze idzie kto tam o starych wózkach wspominał kiedyś ? Born to be wild ..kurcze, zaufać komuś że szukał rozwiązania kilka dni - a to w necie na wyciągnięcie myszy jest ! ...mruczeć... szlag koncert pod PeKiNem ? może, może - to Dzień Misia ostatecznie ale PK zjadliwie obrobił menadżerską stronę 50-latka Selimm, na leniucha chcesz się załapać ? zasoby dooobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.07.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 zasoby za-doooo-bre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 to i z Toba mam sie klocic? ojezu to mnie zbanuja jakie wozki , chyba nie mnie skrzykujesz , pewnie ten gaszony szukal oj kiedy ta wojna bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts