Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ech.. kobieto : rwanie !!! :lol: - gorzej 8)

dośc powiedzieć, że w całej Tatralandii niet luster, w których możesz się przejrzec całościowo ( ach - ci goście od marketingu :lol: ) i jesteś skazana na przegladanie się w oczach wspólplażowiczów...

no .. jak to skromnie skwitować : pętający się przy nodze dzieciak znacznie podnosi wartość rynkową 8) :lol:

najgorsze - że wszystko takie ... selimmmy :roll:

ech.. kobieto : rwanie !!! :lol: - gorzej 8)

dośc powiedzieć, że w całej Tatralandii niet luster, w których możesz się przejrzec całościowo ( ach - ci goście od marketingu :lol: ) i jesteś skazana na przegladanie się w oczach wspólplażowiczów...

no .. jak to skromnie skwitować : pętający się przy nodze dzieciak znacznie podnosi wartość rynkową 8) :lol:

najgorsze - że wszystko takie ... selimmmy :roll:

A, jak ja mam dwójke, to mi wzrosnie dwukrotnie :roll: :roll: :roll:

nie badz na Niego taka zla , w sumie to sie bardzo staral, jaki mi postawi kolejke to wogole nic nie powiem

juz Go tak od wszystkich takich selimow nie wyzywaj :lol: :lol: :lol:

z tymi lustrami to powaznie ??

i na kogo zaczynasz polowac , bo nas tu juz zaszeregowali do awanturnikow , bylismy wymienieni w jednym watku jako pieniacze :(

no co Ty w sumie to tylko agniesia chciala sie z Nim usciskac , mysle , ze z litosci :lol: :lol: :lol:

sellimek - nie ciesz się tak mocno, za trzy dni znów - fiuuu wyjezdżam i grzeczna nie bedę 8) , ale podrap po dolnej częsci pleców, bo się spiekłam tamuj mocno :evil:

rrimi - kto tak nawyzywał ??? gdzie ?? zaraz tu melduj :) - nas, margines i doły tak w szufladę wpakowali ?? nie może być :-? - prędzej się spodziewałam TWA :roll:

zagrajcie coś , ładnie proszę :-?

tiaaa tiaaa - duzy rozrzut miałam i nietrafkę - już słyszę niby ten tico- tico erotkiko rozdający tickety głos :roll:

te, seliim - masz szczęście że DMB mnie przyczesał, bo bym nakrzyczała na Ciebie :D - ja tam nie wiem co w słowniku selimów oznacza `jezulka' - więc patelnię na wszelki mam w pogotowiu - zważ - to wok jest :evil:

i sie o tym GLOSIE tak nie wyrazaj pogardliwie :evil: :evil:

bajdewej gdzie sie teraz ponury zapodzial ??

obiecalam kolezance , ze bedziemy Ja duchowo wspierali w czasach wojny , wiec wspieraj , jak chwila nadejdzie

:lol: :lol: :lol:

wporzo , wporzo ,

a na te to konserwy :lol: :lol: :lol:

Rytunia -wakejszyn ,

naczelny -wakejszyn

jeden 1950 -Gizycko

drgi -musi byc szczesliwy

Luc-widac , ze sie kreci po okolicy

ponury -tez sie gdzies placze

stary na wywczasie- kole agniesi

Przekorek -raz wpadl -pokrzyczal :evil:

Danielek -zaginal :o