gosia1719499730 17.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 rodzi sie pytanie czyim mezem Rrim, cudzym cudzym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ech.. kobieto : rwanie !!! - gorzej dośc powiedzieć, że w całej Tatralandii niet luster, w których możesz się przejrzec całościowo ( ach - ci goście od marketingu ) i jesteś skazana na przegladanie się w oczach wspólplażowiczów... no .. jak to skromnie skwitować : pętający się przy nodze dzieciak znacznie podnosi wartość rynkową najgorsze - że wszystko takie ... selimmmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.07.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ech.. kobieto : rwanie !!! - gorzej dośc powiedzieć, że w całej Tatralandii niet luster, w których możesz się przejrzec całościowo ( ach - ci goście od marketingu ) i jesteś skazana na przegladanie się w oczach wspólplażowiczów... no .. jak to skromnie skwitować : pętający się przy nodze dzieciak znacznie podnosi wartość rynkową najgorsze - że wszystko takie ... selimmmy A, jak ja mam dwójke, to mi wzrosnie dwukrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.07.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 nio yyyyyyyyy hello Paprotka ale sie stesknilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.07.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 no ..hm selim sie puszczal troche no i co ??? satysfakcjonująco chociaż ?? - biedak i tak nic do niego nie czuję - i w ogole... blazze jestem - nie ma to jak realne... te...no . khmm... ...figle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 nie badz na Niego taka zla , w sumie to sie bardzo staral, jaki mi postawi kolejke to wogole nic nie powiem juz Go tak od wszystkich takich selimow nie wyzywaj z tymi lustrami to powaznie ?? i na kogo zaczynasz polowac , bo nas tu juz zaszeregowali do awanturnikow , bylismy wymienieni w jednym watku jako pieniacze no co Ty w sumie to tylko agniesia chciala sie z Nim usciskac , mysle , ze z litosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 sellimek - nie ciesz się tak mocno, za trzy dni znów - fiuuu wyjezdżam i grzeczna nie bedę , ale podrap po dolnej częsci pleców, bo się spiekłam tamuj mocno rrimi - kto tak nawyzywał ??? gdzie ?? zaraz tu melduj - nas, margines i doły tak w szufladę wpakowali ?? nie może być - prędzej się spodziewałam TWA zagrajcie coś , ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 wlacz trojke , zaraz bedzie wojna nie od TWA tylko od awanturnikow , al jakos oblecialo .nawet nie pamietam gdzie to bylo wymieniny byl Lucjan , Selim , ja , 1950 , jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.07.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 no to gramy ....nastepna laska , nastepna dziewczyna cholera tylko nie wiem kto to splodzil za trzy dni znowu wyjazd ..hm nie obiecuj jędzulko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 to ta leszczyna co U2 zapowiedziała to trójka jest ??? o dzizass, nie, Bono mnie tak kręci jak młynek od kawy jaka wojna ?? matko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 gdzie znowu lecisz dobrze CI i nabierz wyrazu , bo cos wymieklas nieprzyzwoicie chyba to ja mietka jestem , a nie Ty to nie trojka , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.07.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 tiaaa tiaaa - duzy rozrzut miałam i nietrafkę - już słyszę niby ten tico- tico erotkiko rozdający tickety głos te, seliim - masz szczęście że DMB mnie przyczesał, bo bym nakrzyczała na Ciebie - ja tam nie wiem co w słowniku selimów oznacza `jezulka' - więc patelnię na wszelki mam w pogotowiu - zważ - to wok jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 i sie o tym GLOSIE tak nie wyrazaj pogardliwie bajdewej gdzie sie teraz ponury zapodzial ?? obiecalam kolezance , ze bedziemy Ja duchowo wspierali w czasach wojny , wiec wspieraj , jak chwila nadejdzie wporzo , wporzo , a na te to konserwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Snów o wakacjach, zycze i wakacyjnej zdradzie Spadam spac, bo jutro z oknami walcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.07.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 i sie o tym GLOSIE tak nie wyrazaj pogardliwie zraz tam - pogardliwie - zwykła deprecjacja - jak zachwyca jak nie zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 deprecjacja to jest zlotego , tak czytalam w prasie codziennej wiedzialam , ze nie wytrzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.07.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 no dobra musiałam się odłączyć od Pana Ka bo mi coś słuchawki trzeszczały - winyl taki łun jest, ot, co a gdzie są wszyscy : Rytunia, chłopki z 19 z przodu, agniesia ?? a starzy, lucki, doktorzy, przekorki, danielki, ponurzy to co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Rytunia -wakejszyn , naczelny -wakejszyn jeden 1950 -Gizycko drgi -musi byc szczesliwy Luc-widac , ze sie kreci po okolicy ponury -tez sie gdzies placze stary na wywczasie- kole agniesi Przekorek -raz wpadl -pokrzyczal Danielek -zaginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 moj maly sciagnal muzyke z Thin Red Line /Pearl Harbor -Zimmera (?) piekna Selimek gdzie Ty -pogniewales sie na mnie ?? juz nie bede donosic i tak by zreszta doczytala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Ona - jesli to o Niej mowa - doczyta może jutro jak się upora - dziś rekreacyjnie, a tu taki przeciąg a Madagaskar widziała ?? muzykę ma ?? - bo my wyginamy swoje ciało juz od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts