Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom
A poza tym my we dwoch z 1950 mamy donne wyleczyc? ;)

[Może nie wyjdę na chama]

No cóż, techniczne środki zarówno Wy jak i Donna posiadacie (chyba) także nie powinno być problemu :lol:

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

chwyla, chwyla, chwylunia :lol:

zanim dojdzie do zbliżenia, trza role drugoplanowe obsadzić

i ustalic ten, plener, tego : pod słońcem Hiszpanii czy na łące mazowieckiej :-?

postuluje sie mazowieckiej ze wgledu na koszta produkcji :lol:

a i tego Head of casting trzeba wyłonić :o

ja moge wkładac kwestie w usta :oops: bohaterów

ponury63 pewnie zrobi podkłd muzyczny - poscielówa proszona

a reszta ???

statyści ? :lol:

UŚMIAŁAM SIE PO PACHY !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale od osiołka ---wara mi !!!! biedne zwierzątko tak sponiewierać !!! fuullserwice !!!! też mi wymyślili !!!!

Jareko - ja nie wątpie w Twe zdolności i umiejętności ( wszak mieliśmy kontakty osobiste nie tak dawno :wink: )

paprotka !!!! w usta ???? :oops: :oops: :oops:

Gość M@riusz_Radom
Jareko - ja nie wątpie w Twe zdolności i umiejętności ( wszak mieliśmy kontakty osobiste nie tak dawno :wink: )

No kurde, wstęp był, rozwinięcie było ale ZAKOŃCZENIA to już nie napisała no.... ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Donna - no skoro tak zostalem juz tu zakwalifikowany jako ten zbereznik najwiekszy - dawaj natychmiast zdjecie ;), wymiary ;) i telefon do siebie ;)

jareko miałeś już mnie okazję zobaczyć więc zdjęcia i wymiarów nie będzie :D :D

Ale teraz to już se normalne jaja robicie :D :D :D :D

całe szczęście że już wytrzeźwiałam z oczarowania

paprotka !!!! w usta ???? :oops: :oops: :oops:

w usta ...kwestie, Kłapouszku, kwestie :lol: :lol: :lol:

On ( jareko) : och...donna, ja ciebie , ja ciębie bym....normalnie...zoooooooperował

Ona( donna) : och, nie, nie, nie mogę - mąż się dowie - mamy nie połacone składki NFZ.....

On : nie myśl o tym, mam dojścia.

Ona : będą konsekwencje...., operacja może sie nie udac ....

On: bądź spokojna, robiłem to juz wiele razy.... spójrz na te ręce....

Ona ( przerażenie) : drżą....

On : nie bój, muszę coś chlapnąc, będzie dobrze.

i tepe i tepe... :lol:

całe szczęście że już wytrzeźwiałam z oczarowania

Misja zakonczona pomyslnie :lol:

e, tam tylko odroczenie :lol: bo...

jareko miałeś już mnie okazję zobaczyć więc zdjęcia i wymiarów nie będzie

tera sie zaczyna akcja z pościgiem

lubo film grozy : na jakim oddziale jareko spotakał donne i czy .....

operacja sie udała :lol: :lol:

cholerka - w najlepszym momecie musialem Was opuscic a teraz az nie sposob sie wlaczyc by wspolnymi silami scenariusz udoskonalic i "Nemmocnice na skaraju mesta - II" stworzyc.Kurcze II juz byla - to chyba teraz III ;)

Kurcze - czyzbym naprawde wygladal tak ze jak nie chlapne se jednego to rece mi drza? Jejku - to naprawde horror, ale nisko upadlem ;)

donna - widzialem Cie ? nieeeeeeee to nie mozliwe - kiedy? Wlasnie wertowalem wszystkie zdjecia ze zlotu - jakos ciebie nie widzialem bo i kogo mam szukac skoro donna na uzytek tylko tego watku powstala - zeznawaj - ktoras to Ty na fotkach

paprotka - postaram sie dostosowac ale obawiam sie ze stres spowoduje iz jezyk kolkiem w gebie mi stanie - ale hmmm....po kiego tyle gadac - sa inne srodki werbalne by hmmmm..... (tu wstawcie co chcecie) osiagnac

Mariusz - no coz kazdy facet ma chwile hmmm.... wiec nie oburzam sie iz paprotka we mnie wiary ma coraz mniej. Ale dla dobra sprawy postaram sie stanac na wysokosci ;) zadania ;)

agniesia - jak z 1950 nie podolamy zawsze mozna skrzyknac innych na pomoc - moze byc ciekawie ale wtedy juz na pewno emisja z czerwonym kwadratem i po 24 alibo i jeszcze pozniej

A co w sytuacji gdy zainteresowana nie wytrzyma? Na pomoc innych liczyc mozna bysmy wspolnie z 1950 jakos w kardze odpowiednio wypadli ?;) :lol: ;) :lol: ;) :lol:

A co w sytuacji gdy zainteresowana nie wytrzyma? Na pomoc innych liczyc mozna bysmy wspolnie z 1950 jakos w kardze odpowiednio wypadli ?;) :lol: ;) :lol: ;) :lol:

hihi, moge robic za lekko niezywa, byle swieza niezywa, dlugo wstrzymuje oddech :lol:

moge tez uzyczyc poszczegolnych czesci ciala do uzycia w kadrze, co mi tam, nawet bez honorariow :lol:

charytatywnie, dla sztuki 8)

postaram sie dostosowac ale obawiam sie ze stres spowoduje iz jezyk kolkiem w gebie mi stanie - ale hmmm....po kiego tyle gadac - sa inne srodki werbalne by hmmmm..... (tu wstawcie co chcecie) osiagnac

no to tego juz nie zrozumialam :lol:

werbalny od 'verbum' czyli slowo,gram. czasownik, lac.; jesli nie slownie to jak chcesz inaczej werbalnie? :lol: