rrmi 17.07.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 oj , niech Ona nie czyta nie widzilam zadnego Madagaskaru , nawet wymowic nie umiem , nie sluchalam popracuje nad tym tez bym sie powyginala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.07.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 idę prasować męża in spe - znaczy koszulę na poranną zmianę do staczni rrmi - Madagaskar - kultowa sprawa, lepsze niż Shrek i Roboty i Hefalumpy - nie widziałas ??? - no i o czym tu pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 no to prasuj , druga Rytunia ja nie widzialam , nie jestem taka swiatowa , ale za to bylam u fryzjera swiatowego :Pwygladam , ze hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 już jest zerknij na hemi-powered hemi występuje w słowniku jako połowa [hemisphere, hemistich], więc zrobiłem "na pół gwizdka", choć tam i 'scream' jest, ale i 'drones' - to albo mruczą, albo wrzeszczą nawet kiedys slyszalam , ale zupelnie nie skojarzylam , to te takie ryczace stare auta , moze nawet tzw. muscle car , hemi sa to silnki znane z ogromnej mocy , jak juz wiesz , byl taki Doodge -hemi , i nawet znowu sa montowane takie silniki nazwa miasta rzeczywiscie by tu pomogla , jak znajdziesz chwile pogrzeb na Bruceowej stronie , skad on jest , moze wtedy to wyjasnimy do konca tak czy inaczej wyjasnienie bylo pod reka , moj maz to wiedzial szczerze -to wiele knajp sie tu rzeczywiscie nazywa Palace ech ta poezja ale sie dzisiaj zawieruszyles ps , znowu niezawodny maz mi podpowiada , ze Bruce jest prawie przez miedze , z Patersonu (25 min od nas), to bardzo biedna okolica , on im tam masowo wszystkim okna wymienial kilka lat temu(juz tam oczywiscie raczej nie mieszka) teraz i ja to pamietam , w tv pokazywali , szkoda , ze mi nie wymienil http://www.hotrod.com/thehistoryof/113_0304_hem/ a tu dla selimka z racji zainteresowan i dla ponurego z racji hemi tak dla jasnosci -szukalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 18.07.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Selimek gdzie Ty -pogniewales sie na mnie ?? juz nie bede donosic i tak by zreszta doczytala pogniewał, obraził, ofucył - w każdym razie zwiał, jak tylko przyszłam - chyba syndrom niedotulenia ma jestem na 88 stronie dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.07.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 to te takie ryczace stare auta , moze nawet tzw. muscle car , hemi sa to silnki znane z ogromnej mocy , jak juz wiesz , byl taki Doodge -hemi , i nawet znowu sa montowane takie silniki Dzięki za nowe okreslenie, dziwię się WM, że nie pokopał w necie, tylko odpuścił sobie tłumaczenie. Toć On anglista, nie dukałby jak ja ps , znowu niezawodny maz mi podpowiada , ze Bruce jest prawie przez miedze , z Patersonu (25 min od nas), to bardzo biedna okolica , on im tam masowo wszystkim okna wymienial kilka lat temu(juz tam oczywiscie raczej nie mieszka) Tak, urodził się we Freehold, NJ, sporo tekstów jest o tym stanie [cieszysz się ? ]. To taki working class hero - za to go kochali; taki sznyt - dżinsy, bejsbolówka, kilof w łapach i na highwayu tłuc kamulce.. Nie wiem, czy mając rezydencję śpiewa się inaczej, ale żałuję, że nie widziałem go on stage z E Street Band... Widziałem gdzieś jego rezydencję z czasów jego związku z Julianne Philips [divorce March 1, 1989], teraz ma Patti i jest good [co do rezydencji nie wiem czy good ] http://www.pattiscialfa.net/ http://orig.app.com/webextraspg/BruceSpringsteenConcert/images/bruce715k.jpg chyba wrzucę sobie "Ao vivo" ale sie dzisiaj zawieruszyles no tak czasem bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.07.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Selimek gdzie Ty -pogniewales sie na mnie ?? juz nie bede donosic i tak by zreszta doczytala pogniewał, obraził, ofucył - w każdym razie zwiał, jak tylko przyszłam - chyba syndrom niedotulenia ma jestem na 88 stronie dopiero pfffffffff tez cos .... ...pewnie se mysli nie moge byc za latwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 jak sie Panstwo maja wieczorkiem?? widze , ze jakies przepychanki byly . kto sie lubi ten sie czubi Freehold -na poludnie ode mnie jakies 1.5 drogi z tymi oknami ponury to prawda, tak czy inaczej tyle , ze w Patersonie wstawial nie we Freehold ciekawe czy nie maja tam jakiegos muzeum napewno miec beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Selimek gdzie Ty -pogniewales sie na mnie ?? juz nie bede donosic i tak by zreszta doczytala pogniewał, obraził, ofucył - w każdym razie zwiał, jak tylko przyszłam - chyba syndrom niedotulenia ma jestem na 88 stronie dopiero pfffffffff tez cos .... ...pewnie se mysli nie moge byc za latwa mogles Jej mozsci tego oczywistego faktu nie wypominac glosno paprotka Ty sie Go nie czepiaj , bo On jest malutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.07.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 w zwisie czy w zwodzie? jest malutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 chyba i ja sciera albo wokiem Cie potraktuje jak tak mozna starsza kobiete o takie rzeczy rozpytywac spojrz na swoje zdjecie , zobacz jak Ty wygladasz , to ja laski wypraszam dla Ciebie u tej ..hmm paprotki , a Ty ..zlosniku jeden prosze pamietac , ze nie mam ogonkow w pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.07.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 a co chcesz zwodować ? mały nie mały, ważne żeby wariat był Freehold -na poludnie ode mnie jakies 1.5 drogi z tymi oknami ponury to prawda, tak czy inaczej tyle , ze w Patersonie wstawial nie we Freehold ciekawe czy nie maja tam jakiegos muzeum napewno miec beda no będzie na bank pozazdrościć Ci bliskości do born place Bossa widzisz, ludzki pan - dobrze rozumie bogactwo więcej takich o np. takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 18.07.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 dobrnęłam do strony 90, a potem musiałam trochę pogrzać ławę selimmek, kruszynko - no wiesz - łatwe kobiety się szybko zużywają rrmi - ja się nie czepiam, tylko nie mogę utrafić paczemu : nabroił, a pakietu naprawczego nie wdrożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ok , ponury ja pogrzebie w internecie jak cos jest to sie moze i brykniemy ale Ty sie nie wyplacisz za te wszystkie zdjecia i wogole paprotka co to jest pogrzac lawe jakies goralskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 wiecie co !!! u mnie jakas bieda sie szykuje moj starszy powiedzial , ze wyladnialam na starosc moze jednak powinnam jakis watek zalozyc , zeby sie poradzic co to moze znaczyc , bo nie wiem co myslec w sumie zawsze dobrze , jakby sie jakis psycholog wypowiedzial jak myslicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 18.07.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 na żonę i matkę kibica ! - nie wie co to grzać ławę !! : pauzować, siedzieć jak Dudek w krzakach i czekać na wtopy dublera , żreć trawę w dresie etc. etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 wiecie co !!! u mnie jakas bieda sie szykuje moj starszy powiedzial , ze wyladnialam na starosc moze jednak powinnam jakis watek zalozyc , zeby sie poradzic co to moze znaczyc , bo nie wiem co myslec w sumie zawsze dobrze , jakby sie jakis psycholog wypowiedzial jak myslicie Ty wirtualnie, a On w realu Cie zdradza, ot c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.07.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ma ktos jeszcze niespełnione marzenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Tylko kiedy Gosiu jak On tu caly czas na tej samej kanapie siedzi to musi byc cos innego jak tam z oknami wyszlo Gosiu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ma ktos jeszcze niespełnione marzenia ?? Selimmku, opusc łapke, pzreciez i tak wszyscy wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts