paprotka 18.07.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 w sumie zawsze dobrze , jakby sie jakis psycholog wypowiedzial ale który ??? - bo tu sporo ekspertów , Ty weź się zastanów - bo możeś na taką jechankę nie gotowa a stary - no, co ??? - może obiektywnie ma rację ma ktos jeszcze niespełnione marzenia ?? dawaj, mów - masz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Tylko kiedy Gosiu jak On tu caly czas na tej samej kanapie siedzi to musi byc cos innego jak tam z oknami wyszlo Gosiu??? 1.pełnia 2.według zodiaku ma "jazde" na miłosc 3.kryzys wieku sredniego wiem, co mowie, bo moj sie na mnie od pary dni dziwnie gapi, i mowi ze kocha 4.JEST ZAZDROSNY o Twoja wirtualna zdrade 5.PO PROST CIE KOCHA Okna w srode albo w czwartek, bo pogoda ładna, a i PO strasznie pilnujaca sie okazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.07.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 moja łapka też w górze RRMI, może cuś kce od Ciebie ? nie wiem, rajdy po Słonym Jeziorze czy co ? aha, i uważajcie co sączycie w młode dusze * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.07.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 no bo ja bym kciał tak np. azjatke psytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Gosiu to moze Ty na naszego zdradowego psychologa masz aspiracje powaznie pilnujaca??? niedobrze byl na smyczy?? ponury w tym temacie z gwiazdki moj starszy pieni sie od kilku dni , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 no bo ja bym kciał tak np. azjatke psytulić moj kolega czesto korzysta , ale drogie sa $300 za nocke (tajka) ale te inne po $20(za biznes) zaczerpniete z plotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.07.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Gosiu to moze Ty na naszego zdradowego psychologa masz aspiracje :eee, ja skromna dziewczyna jestem wszyscy tu starsi zdradzieckim stazem ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Gosiu to moze Ty na naszego zdradowego psychologa masz aspiracje :eee, ja skromna dziewczyna jestem wszyscy tu starsi zdradzieckim stazem ode mnie no i dobrze -swieza krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.07.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 no bo ja bym kciał tak np. azjatke psytulić moj kolega czesto korzysta , ale drogie sa $300 za nocke (tajka) ale te inne po $20(za biznes) zaczerpniete z plotek to, zmiast dom budowac, dawaj, inwestycje w marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.07.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Gosiu to moze Ty na naszego zdradowego psychologa masz aspiracje :eee, ja skromna dziewczyna jestem wszyscy tu starsi zdradzieckim stazem ode mnie no i dobrze -swieza krew chyba Aggi zwabie, to i kotem pzrestane byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.07.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ee, to sie bardziej opłaca na ERO-Tour do Tajlandii smyknąć jak ktoś gustuje... bleeee Z wypadu do Tajlandii wróciła trójka kumpli. Smarują pędem do wenerologa. Wychodzi pierwszy, mina jakby szedł na szafot. - No i co, no i co ??? - HIV... Wchodzi drugi, po jakimś czasie wychodzi, mina jeszcze gorsza. - No i co, no i co ??? - HIV...... Trzeci blady jak aspiryna, wchodzi. Mija jakiś czas, wybiega cały szczęśliwy. - No i co, no i co ??? - Kiła !!! Kiłeczka !!! Kiłunia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.07.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ee, to sie bardziej opłaca na ERO-Tour do Tajlandii smyknąć jak ktoś gustuje... bleeee Z wypadu do Tajlandii wróciła trójka kumpli. Smarują pędem do wenerologa. Wychodzi pierwszy, mina jakby szedł na szafot. - No i co, no i co ??? - HIV... Wchodzi drugi, po jakimś czasie wychodzi, mina jeszcze gorsza. - No i co, no i co ??? - HIV...... Trzeci blady jak aspiryna, wchodzi. Mija jakiś czas, wybiega cały szczęśliwy. - No i co, no i co ??? - Kiła !!! Kiłeczka !!! Kiłunia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.07.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 w tajlandi byłem ...ale z drzewem, wiec nie korzystałem mi bardziej tak japonka by pasiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 selim -drzewa sie do lasu nie zabiera moj kolega (inny) jak leci do PL zawsze tak mowi i zostawia zone na miejscu , czyli w kuchni japonki ? chude i jakies takie powykrecane Ty z tego co pamietam wolisz wieksze rozmiary , pomysl o latynoskich dziewczetam , ale czesto te wystepuja w wersji z wasikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.07.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 tempermantne znaczy się Selimm, idziesz na takie West side love story ? Japonkom, w celu wychodowania ładnej stópki, kiedyś krępowano stopy w wieku dziewczęcym.. straszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Japonkom, w celu wychodowania ładnej stópki, kiedyś krępowano stopy w wieku dziewczęcym.. straszne... moze i ja japonka , bo mam male tylko nie wiem czy ladne cos sie Przekorek zaczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.07.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ponury raz na takim nieswiadomie love story bylem wchodzi sie na to bez fantow niestety duze prawdopodobienstwo bylo trafienia na niemre wiec sie wycofalem ....Hildy to niech se Helmutow obrabiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.07.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 tempermantne znaczy się Selimm, idziesz na takie West side love story ? Japonkom, w celu wychodowania ładnej stópki, kiedyś krępowano stopy w wieku dziewczęcym.. straszne...Nooo, nawet taki film byl ostatnio, brrr.Moj maz, z sentymentem wspomina jak sie doksztalcał w Londynie, to japoneczki miejsca facetom ustepowąły i patrzyły sie jak w obraz, kazda chciala meza znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.07.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 selim -drzewa sie do lasu nie zabiera moj kolega (inny) jak leci do PL zawsze tak mowi i zostawia zone na miejscu , czyli w kuchni japonki ? chude i jakies takie powykrecane Ty z tego co pamietam wolisz wieksze rozmiary , pomysl o latynoskich dziewczetam , ale czesto te wystepuja w wersji z wasikiem to, nim po pleckach posmyrgaja, albo po kontrabasie Selima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.07.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Japonkom, w celu wychodowania ładnej stópki, kiedyś krępowano stopy w wieku dziewczęcym.. straszne... moze i ja japonka , bo mam male tylko nie wiem czy ladne cos sie Przekorek zaczaja Ja, juz sie boje, zaraz zrobi jazde, ze do czynów nie pzreszlismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts