Gość 1950 19.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 buuu.... a ja naiwny myślałem, że któraś za mną zatęskni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.07.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dziadek ja tez tak myslałem ....ze ta pyskula cos milego ciepnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.07.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dziadek ja tez tak myslałem ....ze ta pyskula cos milego ciepnie Ja, ja myslałam zastanawiałam sie czy pływasz?A w Wegorzewie bywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.07.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dziadek ja tez tak myslałem ....ze ta pyskula cos milego ciepnie Ja, ja myslałam zastanawiałam sie czy pływasz?A w Wegorzewie bywasz? nie wiem do kogo pytanie było adresowane ? ale jesli chodzi o mnie to ostatnio bywam 6 dni w tygodniu w pracy łikendowo to albo leje albo zjazdy rodzinne mam czasami jak mam dosc to pływam ...ale dwoch nogach a w Wegorzewie mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 buuu.... a ja naiwny myślałem, że któraś za mną zatęskni nie narzekaj , ja myslalam ,a ze sie tak nie obnosze ...to inna sprawa Gosiu czekamy na rodzinne zdjecie z dzisiejszego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.07.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dziadek ja tez tak myslałem ....ze ta pyskula cos milego ciepnie Ja, ja myslałam zastanawiałam sie czy pływasz?A w Wegorzewie bywasz? nie wiem do kogo pytanie było adresowane ? ale jesli chodzi o mnie to ostatnio bywam 6 dni w tygodniu w pracy łikendowo to albo leje albo zjazdy rodzinne mam czasami jak mam dosc to pływam ...ale dwoch nogach a w Wegorzewie mi sie podoba Do 1950rany, ja slepne juz od gapienia sie w monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.07.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 buuu.... a ja naiwny myślałem, że któraś za mną zatęskni nie narzekaj , ja myslalam ,a ze sie tak nie obnosze ...to inna sprawa Gosiu czekamy na rodzinne zdjecie z dzisiejszego spotkania Zdjec "nie budiet" spotkanie pzrełozone na weekend, dzisiaj sobie tylko miło o oknach konwersowalismy, no moze nie do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.07.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dziadek ja tez tak myslałem ....ze ta pyskula cos milego ciepnie Ja, ja myslałam zastanawiałam sie czy pływasz?A w Wegorzewie bywasz? nie wiem do kogo pytanie było adresowane ? ale jesli chodzi o mnie to ostatnio bywam 6 dni w tygodniu w pracy łikendowo to albo leje albo zjazdy rodzinne mam czasami jak mam dosc to pływam ...ale dwoch nogach a w Wegorzewie mi sie podoba Do 1950rany, ja slepne juz od gapienia sie w monitor buuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 19.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 buuu.... a ja naiwny myślałem, że któraś za mną zatęskni no czego się ślimaczy, no ? - widziałam drogowskaz z literami : BIERUŃ i się zastanawiałam czy nie skręcić ( ależ Ty masz blisko TAM ) fotki z Popradzkiego Pleeesa Ci wrzucę, jak wrócę Ps. tęsknota, Jędrusiu, oznacza, że chce się jak najszybciej tu wrócić - a to nie była prawda - ale myślałam, myślałam... - juz lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 to Ty wciaz tu jestes paprotka? myslalm , ze sie dalej bedziesz meczyc na tym wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 19.07.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 buuu.... a ja naiwny myślałem, że któraś za mną zatęskni no czego się ślimaczy, no ? - widziałam drogowskaz z literami : BIERUŃ i się zastanawiałam czy nie skręcić ( ależ Ty masz blisko TAM ) fotki z Popradzkiego Pleeesa Ci wrzucę, jak wrócę Ps. tęsknota, Jędrusiu, oznacza, że chce się jak najszybciej tu wrócić - a to nie była prawda - ale myślałam, myślałam... - juz lepiej ? Ty, paproć, a odwiedzilabys nas przejazdem. Mieszkam niedaleko dziadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 19.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ty,paproć, a odwiedzilabys nas przejazdem. Mieszkam niedaleko dziadka. ależ z miłom ochotom, koledzy - okazja jak znalazł - we wrześniu bez drewna i sadzonki brykam sobie w tamte strony - może się spikniemy : jakiś Korbielów albo inna Łysa Polana - no chyba, że forme mata - to od razu na jakim szczycie rrmi - męcze się , a selima jak ni ma tak ni ma ( prom ze Szwecji sie opóznia i muszę jeszcze pogrzać ławe tu ździebko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 19.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ty,paproć, a odwiedzilabys nas przejazdem. Mieszkam niedaleko dziadka. ależ z miłom ochotom, koledzy - okazja jak znalazł - we wrześniu bez drewna i sadzonki brykam sobie w tamte strony - może się spikniemy : jakiś Korbielów albo inna Łysa Polana - no chyba, że forme mata - to od razu na jakim szczycie E, tam zaraz jakies szczytowanie na Lysej Polanie. Jeszce mnie tam nie widzieli. Jam nizinny, w gory jadę kolejką, bo mi brzuszysko nie pozwala skikać po szczytach. Grill, piwo, rozumiem. Daj cynk, jak sie bedziesz telepac tamtędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.07.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Chyba Wam brak adrenalinki ..no to podrzucam, podoba mi się to od dawna 280 km/h [2,9 MB] dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 kto jeszcze nie spi w ty domu? ponury o motorach to z moim Starym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 19.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 E, tam zaraz jakies szczytowanie na Lysej Polanie. e, no co Ty - na Łysej to się gra wstepna zaczyna Daj cynk, jak sie bedziesz telepac tamtędy. Dam Tylko ja (solo) podróżuję samotrzeć z kolegami : jeden to Glock, drugi Uzo - pierwszy straszy, drugi zmiękcza ( a, tfuuu, żesz ohhhhyda ) Chyba Wam brak adrenalinki noooooo ..no to podrzucam, podoba mi się to od dawna 280 km/h [2,9 MB] żesz! - tak do Bierunia katowicką grzałeś , a punkty śmierci to gdzie ??? kto jeszcze nie spi w ty domu? ja juz ..nie och jej - tak się ...rozbudziłam rrmi - widziałas gdzies Lucka ?? - dawno się nie pokazywał - w bokserkach siedzę, prawy biceps nasmarowany - pobiłabym się z kimś - worek treningowy juz śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 widzialam , wczoraj swiezy towar wyrywal jest raczej w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Czesc.Jestem.Zyje.Czekam. Zagadne grzecznie : przepraszam,ktora godzina ? Licze na blyskotliwa odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 ... prawy biceps nasmarowany O... Tu moge Ci pomoc. Idealna jest masc o nazwie Eutergel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 a Ty paprocio w jakim sensie sie rozbudzilas ?? ze do pracy jedziesz juz do fabryki ?? czy moze ..hm maz na wakacje wyjechal i sama jestes ?? szczesciara z dwoma na daleka trase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts