paprotka 19.07.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 a nie wiesz czasem czym go zwabić ?? pieczony kurczak ??? chłodnik ??? schaboszczak z pieczarkami i świeżozakiszone ogóry, ciasto czekoladowe ??? - wszystko w lodówce jest plus 4 złote bażanty, horka i tuzemski rum, dużo lodu.... no ??? na przystawkę zimniuśka lufka i śledzik wiejski ( Lisnera - mniam ) - a jak światowiec jest to mogą być krwiste pomidorki bez skórki z fetą, bazylią z parapetu , sosem balasmico i jakimś białawym , chłodniutkim franc winkiem i grzanami to co ? - nada się myślisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 kura , kura domowa pogdacz troche mnie biora swiezozakiszone ogorki , te u nas sie nie zakiszaja moze wyslesz najblizszym LOT-em , plizzz chlodnik jadlam dzisiaj , ale kupny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Paprotka Martwie sie o Ciebie.A gdzie Twoje legendarne upazurzenie.Jeszcze chwila i bede musial sam na zadane przeze mnie pytania,odpowiadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 19.07.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Zagadne grzecznie : przepraszam,ktora godzina ? odpowiem jak prawdziwa, krakowska, przedwojenna dama zagajona na ulicy : przepraszam, ale nie rozmawiam z nieznajomym cze Lucjan - co tam w świecie ?? syn se kupił dziś za dusizbierki piękny skuter :Honda Metropolitan, majtkowy błękit - cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 15.10 do Yumy na taka mniej wiecej odpowiedz liczylem. postanowilem dzisiaj,ze nie kupuje motorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Eutergel cytuje z opakowania producenta :na planie pierwszym glowa krasulipod spodem napis - preparat do pielegnacji wymion. on jest lepszy niz masc tygrysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 19.07.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 kura , kura domowa pogdacz troche ko ko ko ( ale się nacharatałam w tej kuchni dzisiaj to moje ) LOT catering ?? - strasznie się spsił ostatnio - nie nada o kurde balans - toś mi przypomniała - paczkę muszę zrobić jutro : treściwą - ale nie to co myślisz Lucjan - no co chwilowo grzebię pod samochodem to i pazur się stępił, a że legendarny ? - co bazyliszek jestem czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 a co masz za imprezke ??? , ze tak wazysz moze i bym wleciala pojesc kupilam spodnie w rozm 28 , dopielam (swego) ale moze tak ze 5 kilo zrzucic jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 19.07.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 on jest lepszy niz masc tygrysia ta z kotkiem, w maciupkim pudełeczku czerwonym ? - jechało kamforą na cały kościół, pajetam ( jak to junior mówi) - w życiu tego nie kupisz już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 o kurde balans - toś mi przypomniała - paczkę muszę zrobić jutro treściwą - to co myślisz czyzby ktos z bliskich,ze sie grzecznie zapytam,garowal? jakby co,to mam kumpla,ktory potrafi tak zagrypsowac,ze zaden klawisz sie nie polapie. komu inemu tego kontaktu bym nie udostepnil. no ale Ty nie jestes byle kto... no i czlowiekowi lubie pomoc... jakbys potrzebowala pilnie wiekszej ilosci srodkow,to daj znac. mam pewny patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 19.07.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 postanowilem dzisiaj,ze nie kupuje motorka no nieeeeeeeee - a ja już dlacię obstalowałam skórzaną kamizel z frędzalmi - no jak możesz - ducha tracisz, żeby nie powiedzieć zęby Ci się psują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 na cały kościół, a to slyszalas ? kochajacy inaczej poszedl do kosciola. patrzy,a tam proboszcz idzie z kadzidlami. kochajacy na to : te ,wariatka,torebka ci sie pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 - a ja już dlacię obstalowałam skórzaną kamizel z frędzalmi za to ,to pwinienem skore Ci przetrzepac. to miala byc CBR-900RR lub Suzuki.Tez z RR. harleyowca z siebie nie dam zrobic. jeszcze moze kombojki na nogi i kapelusz na glowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 19.07.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 czyzby ktos z bliskich,ze sie grzecznie zapytam,garowal? no żesz, wiedziałam - coż za margines treściwą znaczy pełną terści - treść : lyteratura znaczy - do czytania - w pewnym sensie tak : garuje - na odwyku czytelniczym jest badełej Luc - a Ty czym się smarujesz że Ci się tak ego rozrasta ? a propos lyteratury i garowania to polecam Stasiuka Mury Hebronu - stare, garownicze opowiesci, na których się nie poznał mój promotor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 harleyowca z siebie nie dam zrobic. jeszcze moze kombojki na nogi i kapelusz na glowe. Lucek a co Ty chcesz od kowbojkow ja mam i bardzo chwale z kapeluszem gorzej , bo nosze takie jak damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 19.07.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 kochajacy inaczej poszedl do kosciola. patrzy,a tam proboszcz idzie z kadzidlami. kochajacy na to : te , lalunia, lalunia ,torebka ci sie pali. ja chyba wszystko słyszałaś ( oprócz świeżynki Rytuniowej która mnie trzyma do dziś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Stasiuka to ja czytalem w '93teraz mamy XXI proponuj dalej ego faktycznie strasznie mi sie rozbuchalo.zastanawiam sie ,co zrobic,zeby troszeczke skruszalo.moze jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 nosze takie jak damy wez,bo Ci napisze: damy ,niedamy,damy ale nie kazdemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ptasiek Wharton'a zrobil na mnie chyba najwieksze wrazenie.to jezeli chodzi o literature. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 paproc co masz za imprez pytam wiem ,ze narodzenie w listopadzie , to co teraz?? tyle zarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts