Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

a nie wiesz czasem czym go zwabić ?? :lol:

pieczony kurczak ??? chłodnik ??? schaboszczak z pieczarkami i świeżozakiszone ogóry, ciasto czekoladowe ??? - wszystko w lodówce jest :D plus 4 złote bażanty, horka i tuzemski rum, dużo lodu.... :lol: no ???

na przystawkę zimniuśka lufka i śledzik wiejski ( Lisnera - mniam :D ) - a jak światowiec jest to mogą być krwiste pomidorki bez skórki z fetą, bazylią z parapetu :lol: , sosem balasmico i jakimś białawym , chłodniutkim franc winkiem i grzanami 8)

to co ? - nada się myślisz ?? :lol:

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kura , kura domowa

pogdacz troche :lol: :lol: :lol:

ko ko ko :lol: :lol:

( ale się nacharatałam w tej kuchni dzisiaj to moje :evil: )

LOT catering ?? - strasznie się spsił ostatnio - nie nada :lol:

o kurde balans :-? - toś mi przypomniała - paczkę muszę zrobić jutro : treściwą - ale nie to co myślisz :lol: :lol: :lol:

Lucjan - no co :o chwilowo grzebię pod samochodem :lol: to i pazur się stępił, a że legendarny ? :o - co bazyliszek jestem czy jak ?

o kurde balans - toś mi przypomniała - paczkę muszę zrobić jutro treściwą - to co myślisz

czyzby ktos z bliskich,ze sie grzecznie zapytam,garowal?

jakby co,to mam kumpla,ktory potrafi tak zagrypsowac,ze zaden klawisz sie nie polapie.

komu inemu tego kontaktu bym nie udostepnil.

no ale Ty nie jestes byle kto...

no i czlowiekowi lubie pomoc...

jakbys potrzebowala pilnie wiekszej ilosci srodkow,to daj znac.

mam pewny patent.

czyzby ktos z bliskich,ze sie grzecznie zapytam,garowal?

no żesz, wiedziałam :lol: - coż za margines :lol:

treściwą znaczy pełną terści - treść : lyteratura znaczy - do czytania :lol: - w pewnym sensie tak :roll: : garuje - na odwyku czytelniczym jest :lol:

badełej Luc - a Ty czym się smarujesz że Ci się tak ego rozrasta ? :wink:

a propos lyteratury i garowania to polecam Stasiuka Mury Hebronu - stare, garownicze opowiesci, na których się nie poznał mój promotor :roll: