rrmi 20.07.2005 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 ech Wy ! Luc ty jesteś najgorszy z najgorszych bo przypomniałeś mi historie remizowo - weselne, których w życiu, w życiu mówię, nie opiszę dawaj , czekamy chyba nie dasz sie prosic rozumiem , ze to taka zagajka byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.07.2005 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 pamietasz '80tekolega byl zapobiegliwymial zgromadzone 8 ton czarnego zlota w piwnicy.nudzilismy sie w pracy...ktorys zaczal,ze chodza kontrole Robotniczo-Chlopskie.nastepny dodal:po domach chodza.sprawdzaja ile kto wegla ma.zima mrozna ,a w przedszkolu,wegiel sie konczy...jak ktos ma wiecej niz 1,5 tony,to rekwiruja. nie uwierzysz...ale on cala noc ,pozyczonym zaprzegiem konnym,wegiel do ojca na wies wozil... to byly czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 20.07.2005 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 przestań, kurde rrmi - za nic w świecie ! - opowiem Ci jak się uspawasz zielskiem i na moich oczach się będziesz 40 minut wić ze śmiechu na podłodze - inne okoliczności przyrody nie wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2005 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 to mam tyle czekac ?? a jak Ci powiem , ze robie co tylko chcesz to uwierzysz??? ale bys byla naiwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.07.2005 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 a jak sprawic,zeby chlop wskoczyl na ukrainei w ulewny deszcz,popedalowal 5km w jedna strone,zeby zakrecil zawor od niecieknacej wody,ktora nie zalewa drewnianych podlog?...wystarczy zadzwonic z portierni ( stroz tez sie nudzi )i modulowanym na damski,glosem,zapiszczec,ze sie woda leje i nie wiem,co zrobic.przyjezdzaj. to ten sam koles od weglapostac jak najbardziej autentyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2005 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 A Ty paproc chyba tak na odp od kolezanki czekasz i myslisz , ze jak patrzysz to sie pojawi nie ma , ze boli , pisala , ze jest w srodku lasu i nie ma dostepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 20.07.2005 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 nie - rrmi - jest taki obszaaaaaaar , wielka preria face to face opowieści, że żadne symulowanie bliskości i onturażu tego nie odda i nie zmieni - idę spać - merci - jak ja będe spać z taką uchachaną gebą ???? - zmarszczki się porobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.07.2005 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 to idzja jeszcze pokraze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2005 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 1950 chodzisz spac z kurami (tzn. nie z takimi jak paprotka ma sie rozumiec , bo Ona jakas nocna jest) i chcesz zeby za Toba tesknic?? i co z agniesia ?? czyzby oddala sie calkowicie Gieni??? milego dnia Wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.07.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 a co masz za imprezke ??? , ze tak wazysz moze i bym wleciala pojesc kupilam spodnie w rozm 28 , dopielam (swego) ale moze tak ze 5 kilo zrzucic jeszcze Rrim, nie dołuj bi Ty nie długo znikniesz, jak tak bedziesz chudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.07.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 http://www2.incredimail.com/contents/animations/characters_ii/witch_2_thumb.gif moze ktos zgadnie kto to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 sprobuje zgadnac hmm...paprotka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.07.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 sprobuje zgadnac hmm...paprotka??? czyzby , Paprotkaodleciała, bo jej nie ma Ciebie tez Naskarze na Was Doctorowi w piatek, ze sie obijacie jak Go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ty sie tak nie wymadrzaj , 'mleko wytrzyj masz pod nosem skarzypyto ucaluj Doktora i zrob jakies zdjecie do Rodzinnego albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.07.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ty sie tak nie wymadrzaj , 'mleko wytrzyj masz pod nosem skarzypyto ucaluj Doktora i zrob jakies zdjecie do Rodzinnego albumu Musze sie pomadrzyc , ja z tych madralinskich jezdem Doctora nie wiem czy sie da, bo wraz ze slubnymi bedziemy :cry:A ona cieta babka, jak bony dydy, jak On ma takie moce pzrerobowe, to ja naprawde nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 jak wytlumaczysz cieta??? ze cos uciala czy ucina wpol zdania Gosiu czy Ty masz swoj dziennik budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.07.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 jak wytlumaczysz cieta??? ze cos uciala czy ucina wpol zdania Gosiu czy Ty masz swoj dziennik budowy?Mam podejrzenia, ale tak na ucho, ze po tych wywczasach, to jednak utnie :roll:Nie, cos tam zaczełam, ale czasu brakuje wole sobie z Wami popitonic, Zaprosze Was na popijawe parapetówkowa, to w realu opowiem Jutro podpisujemy akt na druga dzialke, jakos tak nerw mnie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 no to sie trzym jutro pomysle o Tobie jak ja czytam to tutaj o budowaniu co Ci ludzie przechodza to taaaaaaki nerw mnie bierze ja juz niby wprawe mam po pierwszym razie jestem , ale bylo tez ...awanturnie jak panowie budowlancy dziure na zarowke wycieli , zamiast na kabelek jak moj stary chcial kogos za to przez okno wyrzucic ech to byly czasy a kiedy ta parapetowa , bo ja dokladnie za roczek wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.07.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 no to sie trzym jutro pomysle o Tobie jak ja czytam to tutaj o budowaniu co Ci ludzie przechodza to taaaaaaki nerw mnie bierze ja juz niby wprawe mam po pierwszym razie jestem , ale bylo tez ...awanturnie jak panowie budowlancy dziure na zarowke wycieli , zamiast na kabelek jak moj stary chcial kogos za to przez okno wyrzucic ech to byly czasy a kiedy ta parapetowa , bo ja dokladnie za roczek wroce Parapetówka za roczek, spokojnie poczekamy Ja, az wstyd, nicccc, wszystko planowo az mi głupio to o czym mam dziennik pisac Ostatnio mi zakomunikowali"Szefowa, tzreba nam z kasy odjac, bo sie Szefowa pomyliła i o 100zł wiecej dala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 nie dosc , ze planowo to i ludzie uczciwi jak sie ich dobrze traktuje to sie tym samym przewaznie odplaca trzymam za slowo z parapetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts