agniesia 26.04.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 niezle proby, ale to nadal werbalnie co innego jakbys powiedzial oralnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 26.04.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 niezle proby, ale to nadal werbalnie co innego jakbys powiedzial oralnie nio nio nio - a niech tam i bedzie oralnie - jak jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.04.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 nio nio nio - a niech tam i bedzie oralnie - jak jeszcze? no mam kilka pomyslow Jareko nie kus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 26.04.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 idę na siłownię a później na basen budować formę. nie wspomnę o codziennej gimnastyce by ciało nie było mdłe. a co mi tam w metrykę i tak nikt mi nie będzie zaglądał bo cały czas na wierzchu. nie wyszystko wyszło tak jak trzeba, sąsiad się zgodził ale wnuczka nie ma dopiero 19 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 26.04.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 .......no mam kilka pomyslow Jareko nie kus jakich ? - agniesiu - jakich ? - podziel sie z nami - bedzie moze jakis ciekawy watek ? Paprotka pieknie to w slowa i akcje ubierze - ma dzieczyna talent - naprawde ma talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.04.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 lingwalnie od lingua lac. jezyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.04.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 oczywiscie moze byc z innej parafii manualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 26.04.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 kochani, pora na finał - juz to gdzies w tym dziale czytałam to jak ma byc ? żyli długo i szczęsliwe ? czy tez dreszczowiec w stylu "Ring" zanim dopiszę zakończenie jako niezalezny ekspert polecam lekturę tego watku... hm... ciut z innej perspektywy, wszak wiadomo że literature mozna czytać na rózne sposoby one way : donna jako port- parole, alter ego, narrator i twórca w jednym - jareko i co ? - nie possible ?- possible two : donna jako partnerka jareko - possible ??? hm... nie dokazuj, miła nie dokazuj.. uuuułaaa ale mi sie spac zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 27.04.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 paprotko - possible......... in possible.......... - w zyciu wszystko jest possibe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 27.04.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 che, che, dopiero teraz dotarłam do tego sms-ka : You are in my heart,I won`t forget you for 100 years of my life Typowy bajer Południowców na zagrniczne turystyki spragnione tzw. południowego temepramentu i słodkich kompelmentów (pracuję w branży turystycznej), tak pisze Turek, Tunezyjczyk, Egipcjanin, Grek czy Włoch do każdej laski którą poznał na jej kilkudniowym urlopie nad Morzem Śródziemnym. Może dla niektórych ma urok taki tani bajer i wiem ze na wiele kobiet działa (oj napatrzyłam się, napatrzyłam), dla mnie to oklepany, pusty tekst sprzedawany na prawo i lewo...niestety ale po tym tekście jestem bez złudzeń, co do motywów dziłania Hiszpana. Szybki seksik w podózy służbowej z tą czy inną i bye, bye! Ale widze, ze nam sie ciekawiej zrobiło na naszym rodzimym gruncie: osiołki merdają ogonkami, niektórzy namawiaja na swoje wnuczki, Jareko zapenia nam wrażenia z live show, no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donna 27.04.2005 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Honoratko ,ale nie zapominaj że tylko o to mi chodziło,właśnie o szybki seksik i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Donna, ale nie jest pewne, czy Hiszpan by sie sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 27.04.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 paprotko - possible......... in possible.......... - w zyciu wszystko jest possibe uch, ty niegrzeczny, niegrzeczny ale muszę przyznać, że cos w tym jest : dzień dzis taki piekny, napracowałam się strasznie, mój zawodowy partner strzelił mi ot tak fotkę, kiedym cała stała w kwiatch i słońcu ... i ... ech... no, zakochałabym się bez zobowiązań i tu widzę zasadniczą różnicę, donno taki szybki numerek falling in love`wy dla podratowania kondycji psychicznej zero seksu i tych tam, cimciaramciań pozdrawiam wszystkich miętowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 27.04.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ale widze, ze nam sie ciekawiej zrobiło na naszym rodzimym gruncie: osiołki merdają ogonkami, niektórzy namawiaja na swoje wnuczki, Jareko zapenia nam wrażenia z live show, no, no najlepsze jest to, ze nie na swoje tylko na wnuczki sasiada, wnuczka 19 lat Paprotka, ja poprosze wersje druga, tak mnie ten watek forumowy zainteresowal, tylko zeby oboje przezyli te 'operacje' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 27.04.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 to żę wnuczka sąsiada ma 19 lat to naprawdę nie moja wina dlatego na wnuczkę nie podrywamn"Agnichy", jak to zauważyła agniesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 27.04.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 19 lat mówisz? Taki to ma farta no ... A urodziwa jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 27.04.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Eeeetam......19? mlodka wole dojrzale owoce tak hmmm.....30-40 wiosenek majace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 27.04.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 wole dojrzale owoce moze byc wino? albo rodzynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 27.04.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 moze byc wino aby tylko nie skrzypce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 27.04.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 a gitara i kielbaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts