Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość 1950

idę na siłownię a później na basen budować formę. :lol:

nie wspomnę o codziennej gimnastyce by ciało nie było mdłe.

a co mi tam w metrykę i tak nikt mi nie będzie zaglądał bo cały czas na wierzchu. :o :o

nie wyszystko wyszło tak jak trzeba, sąsiad się zgodził ale wnuczka nie ma dopiero 19 lat :lol: :lol: :lol:

kochani, pora na finał - juz to gdzies w tym dziale czytałam :wink:

to jak ma byc ?

żyli długo i szczęsliwe ? czy tez dreszczowiec w stylu "Ring" :wink:

zanim dopiszę :wink: zakończenie jako niezalezny ekspert polecam lekturę tego watku... hm... ciut z innej perspektywy, wszak wiadomo że literature mozna czytać na rózne sposoby 8)

one way : donna jako port- parole, alter ego, narrator i twórca w jednym :wink: - jareko :lol:

i co ? - nie possible ?- possible :lol:

two : donna jako partnerka jareko :o - possible ??? hm... nie dokazuj, miła nie dokazuj..

uuuułaaa ale mi sie spac zachciało :wink:

che, che, :lol: dopiero teraz dotarłam do tego sms-ka :

You are in my heart,I won`t forget you for 100 years of my life

Typowy bajer Południowców na zagrniczne turystyki spragnione tzw. południowego temepramentu i słodkich kompelmentów (pracuję w branży turystycznej), tak pisze Turek, Tunezyjczyk, Egipcjanin, Grek czy Włoch do każdej laski którą poznał na jej kilkudniowym urlopie nad Morzem Śródziemnym. Może dla niektórych ma urok taki tani bajer i wiem ze na wiele kobiet działa (oj napatrzyłam się, napatrzyłam), dla mnie to oklepany, pusty tekst sprzedawany na prawo i lewo...niestety ale po tym tekście jestem bez złudzeń, co do motywów dziłania Hiszpana. Szybki seksik w podózy służbowej z tą czy inną i bye, bye!

Ale widze, ze nam sie ciekawiej zrobiło na naszym rodzimym gruncie: osiołki merdają ogonkami, niektórzy namawiaja na swoje wnuczki, Jareko zapenia nam wrażenia z live show, no, no :lol:

paprotko - possible......... in possible.......... - w zyciu wszystko jest possibe ;) :)

uch, ty niegrzeczny, niegrzeczny :lol:

ale muszę przyznać, że cos w tym jest :o : dzień dzis taki piekny, napracowałam się strasznie, mój zawodowy partner strzelił mi ot tak fotkę, kiedym cała stała w kwiatch i słońcu ... i ... ech... no, zakochałabym się bez zobowiązań :lol: :lol:

i tu widzę zasadniczą różnicę, donno :wink:

taki szybki numerek falling in love`wy dla podratowania kondycji psychicznej :lol: :lol: :lol: zero seksu i tych tam, cimciaramciań

pozdrawiam wszystkich miętowo :D

Ale widze, ze nam sie ciekawiej zrobiło na naszym rodzimym gruncie: osiołki merdają ogonkami, niektórzy namawiaja na swoje wnuczki, Jareko zapenia nam wrażenia z live show, no, no :lol:

najlepsze jest to, ze nie na swoje tylko na wnuczki sasiada, wnuczka 19 lat 8)

Paprotka, ja poprosze wersje druga, tak mnie ten watek forumowy zainteresowal, tylko zeby oboje przezyli te 'operacje' :oops: