paprotka 21.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ożesz - już myslałam, że tu nie dotrę ! nic to, opijam zatem 101 stronę ( w szklance ... nutella ) - ide docztać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ożesz - już myslałam, że tu nie dotrę ! nic to, opijam zatem 101 stronę ( w szklance ... nutella ) - ide docztaćMiotła, nie odpaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 nie wiem jak FARBE opisac , zapytaj w sklepie o latex , ale z B Moora , ale nie jestem pewna tej opinii o polskim latexie , zobacz , poprobuj z koszulka sie da zalatwic , tyle , ze za rok pokazuj sie komu kcesz paprotka jak tam srodek transportu sie spisuje ale to co mi na priva napisalas ,ze lecisz z selimem, na Lysa Polane wezlem malzenskim sie zwiazac to prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 a moze mnie ktos cos przesle prześle, prześle - pozdrowienia ze spotkania teresek ( powymieniamy sie wrażeniami ) ale Ty jestes, wiesz ? - rozumiem styki Ci słabo robią, komin Cię przytłacza, ale żeby tak po świńsku budu tryskat zamienić a ja już, już zaczynałam wątpić czy aby na pewno się wywodzisz z tego samego korzenia genealogicznego co orangutan i Ricki Martin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 nie wiem jak FARBE opisac , zapytaj w sklepie o latex , ale z B Moora , ale nie jestem pewna tej opinii o polskim latexie , zobacz , poprobuj z koszulka sie da zalatwic , tyle , ze za rok pokazuj sie komu kcesz paprotka jak tam srodek transportu sie spisuje ale to co mi na priva napisalas ,ze lecisz z selimem, na Lysa Polane wezlem malzenskim sie zwiazac to prawda?? A, moze Ty masz na mysli strukture jest rewelacyjna z Benjamina, mam na fragmencie.A, Paproc, nawet nie powiadomiła, buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 nie wiem Gosiu co mam na mysli , bo jak wyjezdzalam to jeszcze takich cudek nie bylo paprotka bedziesz jutro , bo mi bez Ciebie nie idzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.07.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 wczoraj jak kosiłem włości w górach strzyg, strzyg - że jak ??? - dziłeczkę masz skalistą ??? ale Ci dobrze - fotki wrzucę, jak wróce znad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Paproc ja mam ajkju goryla ...to dlatego lecisz na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.07.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Paproc ja mam ajkju goryla ...to dlatego lecisz na mnieSpadam, bede słuchaaaaaaaaaaaac w łozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Gosiu , badz dobrej mysli , moze Ci sie dzisiaj uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.07.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 aaaaaaaaa jedzulka to gdzie jedzie ze tak sie spytam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.07.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 nie zdanżam za Wami ale sobie trzasnęłam lufę martinii - lód mi utkwił w garle rrmi - nie, nie budu - fruuu - jadę do Gosi ( mojej GOSI ), może przy okazji wpadnę zobaczyć co z taczką Gienia, bo to ten rejon ( żeby nie te piii piii wesela to bym sobie pobalowała ciągiem wakacyjnie, a tak to takie : rwanie ) opowiem Wam, co mój kochany synek zrobił dziś a. spóznił się na kolację b. taką zalewajkę dziadkowi sprzedał, jak to nas w górach prawdziwy niedźwiedź z wielllkimi zębami napadł a my bylismi dzielni i padlismy plackiem udając nieżywych i starszny misio sobie poszedł ... bla bla bla.. - kitował tak przekonująco, że ojciec na mnie z paszczą : że co , że jak !!! nieodpowiedzialni !!! żeby wnuka na TAKIE NIEBEZPIECZEŃSTWO narazić - strawiłam pół godziny na kajankach, biciu w pierś i ładowaniu, że wszystkie słowackie misie poszły sobie na party nad Morskim Okiem i że w ogóle - blaga i co on taka sprzedaż łyka wnusiową ?? d. potem był teatr jednego aktora - drama pt. piżama z mrówakmi jest wredna, Reksio jest wredny, spanie jest bez sensu - trzyaktówka e. a potem powiedział, że ... no nie mogę w to uwierzyć - że jestem gupia ide sobie dolać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.07.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 to brzmi jak - chce byc spenetrowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.07.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Paproc ja mam ajkju goryla ...to dlatego lecisz na mnie nie może być - toż goryl jednocześnie umi się podrapać w głowę i w panisa to brzmi jak - chce byc spenetrowaną sss - pre- pa- rowaną jak już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 paproc na zdrowie , ale kto dziecku zaklada pizamke w mrowki wez sie tak dobrze zastanow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.07.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 to pizama byla w mrowki? ja zrozumialam ze z mrowkami ktore go gryzly i lachotaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 to pizama byla w mrowki? ja zrozumialam ze z mrowkami ktore go gryzly i lachotaly a jakie masz odciski , pochwal sie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 na pewno nie od mrowek mam za to od dlugopisu caly czas cos pisze, uzupelniam, projektuje, licze, wypisuje, zostawiam info, taka praca biurowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 a co Gienia wtedy robi?? teskni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.07.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 to pizama byla w mrowki? ja zrozumialam ze z mrowkami ktore go gryzly i lachotaly o jeny, no - amerykańska , z mrówkami, żuczkami, chrząszczami i innymmi - robalową zwana - kochał ją od lat ( może przyciasna co ?? ) a Ty co- Madame taczkowa ? budujemy się ?? - dziś miałam przebłysk w sklepie - aaaaa, a to przeciez agniesia ćwiczy redsika - nawet się wahałam czy Ci nie kupić ach !!!! zaległe kondolencje przyjm ode mnie na okoliczność uprawnionego wożenia pustaków i innych trunkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts