Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie wiem jak FARBE opisac , zapytaj w sklepie o latex , ale z B Moora ,

ale nie jestem pewna tej opinii o polskim latexie , zobacz , poprobuj

z koszulka sie da zalatwic , tyle , ze za rok :lol: :lol:

pokazuj sie komu kcesz

paprotka jak tam srodek transportu sie spisuje :lol: :lol:

ale to co mi na priva napisalas ,ze lecisz z selimem, na Lysa Polane wezlem malzenskim sie zwiazac to prawda?? :o :lol: :lol: :lol:

a moze mnie ktos cos przesle :evil:

prześle, prześle - pozdrowienia ze spotkania teresek ( powymieniamy sie wrażeniami :lol: )

ale Ty jestes, wiesz ? - rozumiem styki Ci słabo robią, komin Cię przytłacza, ale żeby tak po świńsku budu tryskat zamienić :evil:

a ja już, już zaczynałam wątpić :o czy aby na pewno się wywodzisz z tego samego korzenia genealogicznego co orangutan i Ricki Martin

nie wiem jak FARBE opisac , zapytaj w sklepie o latex , ale z B Moora ,

ale nie jestem pewna tej opinii o polskim latexie , zobacz , poprobuj

z koszulka sie da zalatwic , tyle , ze za rok :lol: :lol:

pokazuj sie komu kcesz

paprotka jak tam srodek transportu sie spisuje :lol: :lol:

ale to co mi na priva napisalas ,ze lecisz z selimem, na Lysa Polane wezlem malzenskim sie zwiazac to prawda?? :o :lol: :lol: :lol:

A, moze Ty masz na mysli strukture :roll: jest rewelacyjna z Benjamina, mam na fragmencie.A, Paproc, nawet nie powiadomiła, buuu :cry: :cry: :cry:

nie zdanżam za Wami :lol: :lol: ale sobie trzasnęłam lufę martinii :o - lód mi utkwił w garle :evil:

rrmi - nie, nie budu :-? - fruuu - jadę do Gosi ( mojej GOSI :D ), może przy okazji wpadnę zobaczyć co z taczką Gienia, bo to ten rejon :lol: ( żeby nie te piii piii wesela to bym sobie pobalowała ciągiem wakacyjnie, a tak to takie : rwanie )

opowiem Wam, co mój kochany synek zrobił dziś

a. spóznił się na kolację :evil:

b. taką zalewajkę dziadkowi sprzedał, jak to nas w górach prawdziwy niedźwiedź z wielllkimi zębami napadł a my bylismi dzielni i padlismy plackiem udając nieżywych i starszny misio sobie poszedł ... bla bla bla.. - kitował tak przekonująco, że ojciec na mnie z paszczą : że co , że jak !!! nieodpowiedzialni !!! żeby wnuka na TAKIE NIEBEZPIECZEŃSTWO narazić :x - strawiłam pół godziny na kajankach, biciu w pierś i ładowaniu, że wszystkie słowackie misie poszły sobie na party nad Morskim Okiem i że w ogóle - blaga i co on taka sprzedaż łyka wnusiową ??

d. potem był teatr jednego aktora - drama pt. piżama z mrówakmi jest wredna, Reksio jest wredny, spanie jest bez sensu - trzyaktówka :x

e. a potem powiedział, że ... no nie mogę w to uwierzyć :o - że jestem gupia :cry:

ide sobie dolać 8)

to pizama byla w mrowki? ja zrozumialam ze z mrowkami ktore go gryzly i lachotaly :lol:

o jeny, no :lol: - amerykańska , z mrówkami, żuczkami, chrząszczami i innymmi - robalową zwana :lol: - kochał ją od lat ( może przyciasna co ?? )

a Ty co- Madame taczkowa ? budujemy się ?? 8) - dziś miałam przebłysk w sklepie - aaaaa, a to przeciez agniesia ćwiczy redsika :D - nawet się wahałam czy Ci nie kupić :lol:

ach !!!! zaległe kondolencje przyjm ode mnie na okoliczność uprawnionego wożenia pustaków i innych trunkowych :wink: :D