Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

moze podpuszczasz , bo autor nieznany mi :lol:

mi też :D - nadrabiam zaległości młodej, polskiej prozy pokolenia "chcesz - cukierka-idź -do - gierka", mam na parapecie jeszcze Gnój, ostatnią Masłowską i Sosnowskiego - Ty wiesz jaki się człowiek chamowaty i bezkompromisowy po takiej dawce , za przeproszeniem..pierdolenia , staje ??? :o

moze podpuszczasz , bo autor nieznany mi :lol:

mi też :D - nadrabiam zaległości młodej, polskiej prozy pokolenia "chcesz - cukierka-idź -do - gierka", mam na parapecie jeszcze Gnój, ostatnią Masłowską i Sosnowskiego - Ty wiesz jaki się człowiek chamowaty i bezkompromisowy po takiej dawce , za przeproszeniem..pierdolenia , staje ??? :o

to moze i ja powinnam poczytac , bo juz tak wymieklam !!!!

tylko skad tu wziasc takie cuda :(

wiemy, wiemy, przyblizasz nam ten problem :wink: napisz czy w seksie czy we wszystkim 8) to moze i ja poczytam

nie, no :lol: - to jest zbuntowana młoda proza, manifest antykonsumpcjonizmy, no logo, wszystkie krwiopijcze ryje wypier...ać, no kumasz, laska, nie ?? a oprócz tego zwał, zwał, no bo co mozna innego we łikend ??

dobra cytat :D

" W kiblu jaramy i Edek podaje mi pół papiera. (...) Po chwili nieoczekiwanie impreza się rozkreca. Dla mnie. Słysze głosy i widzę włosy. Jestem tak najebany, że sam już o tym nie wiem, że już się czuje trzeźwy jak c h u j i że mi już weszło, przeszło, wyszło, rozjebało, wbiło i wybiło, wyjebało, od palenia kraku dziura w głowie jak wyrwa po buraku, nie wiesz tego, ziemniaku? Wiem. Ale nie powstrzymam swej żadzy. Giczały mi zdziczały i niosą mnie jak zarujonego. Daję z siebie wszystko. Śpiewam. Zdejmuje koszulę , zdzieram krawat i wypinam owocne pośladki, wiruję, przedstawiam ofertę handlową wszystkim niezainteresowanym.....orgazm targetu !! OOO"

i te pe i te de - dalej nie ma siły

ide se dolać ostatniego -bo jutro będzie witaj ziołowy poranku :lol:

ciekawe czy na internecie cos wygrzebie 8)

po przeczytaniu cytatu stwierdze tylko , ze w lokalnej polskiej ksiegani nie kupie ,

same swietosci tu maja , to to nawet wstyd byloby polozyc obok :o

Luc -ja myslallam , ze to chlop na rowerku :lol: :lol:

kurna, pier.. ten swiat ide sie naj... iwalnac se krak :roll:

tak sobie cwicze, ta muzyczka z trojki mnie nastroila

jakis kurna pop... musikal czy ch. go wie :roll:

popelnilas grzech

to Jeff Wayne , zapomnialas , albo raczej za mlodas :lol: :lol:

ja wymiekam sluchajac :oops: