paprotka 21.07.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 chłe chłe - ale walonki ! ten się jeszcze ( dupek !! ) zastanawia http://img301.imageshack.us/img301/6908/matthew47hl.jpg dużo mu nie zostało, wezmę co inszego i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 a dzis mam Tartak Odiji - ciekawośc czy też tyle będzie tyle o rżnięciu ......... moze i Ty chcesz o tym porozmawiac , widze ...hmm , ze w potrzebie jestes moze podpuszczasz , bo autor nieznany mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.07.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ... bufetowa dała od tyłu ??? niepotrzebnie sie wyzwierzecasz. bo ona ( bufetowa ) to bardzo porzadna osoba http://bi.gazeta.pl/im/7/2832/z2832397N.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 dużo mu nie zostało, wezmę co inszego i tyle az taki masz wybor fajne ma chyba majtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.07.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 moze podpuszczasz , bo autor nieznany mi mi też - nadrabiam zaległości młodej, polskiej prozy pokolenia "chcesz - cukierka-idź -do - gierka", mam na parapecie jeszcze Gnój, ostatnią Masłowską i Sosnowskiego - Ty wiesz jaki się człowiek chamowaty i bezkompromisowy po takiej dawce , za przeproszeniem..pierdolenia , staje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.07.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Ty wiesz jaki się człowiek chamowaty i bezkompromisowy po takiej dawce , za przeproszeniem..pierdolenia , staje ??? wiemy, wiemy, przyblizasz nam ten problem napisz czy w seksie czy we wszystkim to moze i ja poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ponury czy Ty juz sie na jutrzejsze wystepy szykujesz ?? a tu wojna zaraz bedzie Agniesiu bedziesz sluchala? nie boj sie nie zaloze tego watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.07.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 jaka wojna? wojne swiatow juz obejrzalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 moze podpuszczasz , bo autor nieznany mi mi też - nadrabiam zaległości młodej, polskiej prozy pokolenia "chcesz - cukierka-idź -do - gierka", mam na parapecie jeszcze Gnój, ostatnią Masłowską i Sosnowskiego - Ty wiesz jaki się człowiek chamowaty i bezkompromisowy po takiej dawce , za przeproszeniem..pierdolenia , staje ??? to moze i ja powinnam poczytac , bo juz tak wymieklam !!!! tylko skad tu wziasc takie cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.07.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 zgadnijcie Dziewczeta,o czym jest to zdjeciehttp://bi.gazeta.pl//im/0/2814/z2814910G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 jaka wojna? wojne swiatow juz obejrzalam sluchaj trojki , a bedzie Ci dane slowohonoru za chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.07.2005 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Luc, czyzbys trzymal swoja sikawke? tam ledwo co kapie, wiec juz chyba po 'akcji' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Luc, czyzbys trzymal swoja sikawke? tam ledwo co kapie, wiec juz chyba po 'akcji' nie jestes glodna ? ja mysle , ze to inna , meska wersja paprotki w wydaniu selimowym agniesiu wlacz radio wojuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.07.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 glodna nie, chce mi sie pic, ide po moje ulubione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 znowu siki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.07.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Agniesia zdjecie jest o tym : 11 lipca. Wisłostrada, godz. 13.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.07.2005 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 wiemy, wiemy, przyblizasz nam ten problem napisz czy w seksie czy we wszystkim to moze i ja poczytam nie, no - to jest zbuntowana młoda proza, manifest antykonsumpcjonizmy, no logo, wszystkie krwiopijcze ryje wypier...ać, no kumasz, laska, nie ?? a oprócz tego zwał, zwał, no bo co mozna innego we łikend ?? dobra cytat " W kiblu jaramy i Edek podaje mi pół papiera. (...) Po chwili nieoczekiwanie impreza się rozkreca. Dla mnie. Słysze głosy i widzę włosy. Jestem tak najebany, że sam już o tym nie wiem, że już się czuje trzeźwy jak c h u j i że mi już weszło, przeszło, wyszło, rozjebało, wbiło i wybiło, wyjebało, od palenia kraku dziura w głowie jak wyrwa po buraku, nie wiesz tego, ziemniaku? Wiem. Ale nie powstrzymam swej żadzy. Giczały mi zdziczały i niosą mnie jak zarujonego. Daję z siebie wszystko. Śpiewam. Zdejmuje koszulę , zdzieram krawat i wypinam owocne pośladki, wiruję, przedstawiam ofertę handlową wszystkim niezainteresowanym.....orgazm targetu !! OOO" i te pe i te de - dalej nie ma siły ide se dolać ostatniego -bo jutro będzie witaj ziołowy poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.07.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 kurna, pier.. ten swiat ide sie naj... iwalnac se krak tak sobie cwicze, ta muzyczka z trojki mnie nastroila jakis kurna pop... musikal czy ch. go wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ciekawe czy na internecie cos wygrzebie po przeczytaniu cytatu stwierdze tylko , ze w lokalnej polskiej ksiegani nie kupie , same swietosci tu maja , to to nawet wstyd byloby polozyc obok Luc -ja myslallam , ze to chlop na rowerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 kurna, pier.. ten swiat ide sie naj... iwalnac se krak tak sobie cwicze, ta muzyczka z trojki mnie nastroila jakis kurna pop... musikal czy ch. go wie popelnilas grzech to Jeff Wayne , zapomnialas , albo raczej za mlodas ja wymiekam sluchajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts