rrmi 24.07.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 http://foto.onet.pl/upload/41/84/_509119_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.07.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 moze to obcy wywiad przejmuje nie wiem zajrzyj terazDOSZLO, DOSZLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 nie zapycham strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 R gdzie jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 na kanapie , po obiadku a niby gdzie mam byc jak jest 40 stopni na zewnatrz i odladam dzejmsa bonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 fajnie masz, u nas srodek lata i 18 stopni, deszcz, ciemno buro i ponuro beznadzieja, jak pogoda brzydka to i psychicznie buro i ponuro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 agniesia , nie rob jaj tu nie ma czym oddychac juz od kilku tygodni jak tam Gienia?? i jak idzie , masz dziennik budowy? na psychike redsiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 ee, nawet mi sie nie chce redsika, G odpoczywa, nic mi ise nie chce wlasciwie dziennika nie ma, strop mam zle opisany, byla adaptacja ale niestety ktos 'przeoczyl' ten wazny element, jestem zrezygnowana, nie mam sily walczyc z ludzmi, ktorzy 'wiedza lepiej', nie wiem czy to cecha budowlancow czy po prostu trafilam na taki typ ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.07.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 ee, nawet mi sie nie chce redsika, G odpoczywa, nic mi ise nie chce wlasciwie dziennika nie ma, strop mam zle opisany, byla adaptacja ale niestety ktos 'przeoczyl' ten wazny element, jestem zrezygnowana, nie mam sily walczyc z ludzmi, ktorzy 'wiedza lepiej', nie wiem czy to cecha budowlancow czy po prostu trafilam na taki typ ludziagniesiagłowa do góry ja własnie pozegnałam znajomych ze Szczecina Łyknij redsika, to i lepiej Ci sie zrobi, ja dzisiaj ciezszy kaliber, bo wódeczke zapodaje jak skoncze budowe to do AA sie chyba zapisze Budowlancy, nie wiedza lepiej, lepiej to wiesz TY, bo forum czytasz tupnij noga na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 G odpoczywa, moze ja trzeba przesmarowac a tak to objawy masz raczej typowe jak na inwestora , to nie bierz do glowy pamietaj , ze to Ty musisz wiedziec , bo Cie beda w trabe robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Gosia, do aa to ja tez pewnie bede musiala sie zapisac R ale jak te G przesmarowac i czym? ech chyba sie daje w trabe robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 polej jej redsika nie dajesz sie agniesiu , nie wierze , madre z Ciebie dziecko a co z tym stropem ? zalozylas jakis watek pytajacy o rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 wiesz nawet nie moge sie poradzic, bo ktos musi to policzyc zobaczyc, zaprojektowac, no niestety projektant dal d... a jesli trzeba zamawiac strop z wyprzedzeniem a pewnie trzeba to kurcze bedzie obsuwa terminu z winy inwestora i kasa w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.07.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 polej jej redsika nie dajesz sie agniesiu , nie wierze , madre z Ciebie dziecko a co z tym stropem ? zalozylas jakis watek pytajacy o rade? polewam wodeczke z cola light, a co Redsik, to chyba dzisiaj za mały kaliber, rrimdla Ciebie z duza iloscia lodu serwuje i melona z cytrynka i bazylia A jaki masz strop??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.07.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 wiesz nawet nie moge sie poradzic, bo ktos musi to policzyc zobaczyc, zaprojektowac, no niestety projektant dal d... a jesli trzeba zamawiac strop z wyprzedzeniem a pewnie trzeba to kurcze bedzie obsuwa terminu z winy inwestora i kasa w plecy Nie bedzie nie martw sie.Masz terive?Moge Ci podac namiar do kumpla archi i konstruktora w Sz-nie pomoga CI.Najlepiej zrób lany i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 mial byc fert, ale go nie polecaja i nie sprowadzaja, chyba juz go nikt nie robi, ale to nie ma znaczenia, projektant w ogole poszedl na latwizne i nic nie jest oznaczone, na dodatek nie moge sobie tego sama policzyc, chyba bedzie teriwa jakas bo porotherm strasznie drogi kurka, ide po redsa, zlamalam sie jesli mozesz to podaj namiary, moze skorzystam, lanego nie moge miec z roznych powodow, ale glowny to zbyt slaba konstrukcja, moze byc tylko lekki do 350kg na m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 agniesiu , nie z winy inwestora tylko z winy projektanta ale to Ci raczej i tak humorku nie poprawi skorzystaj z Gosiowej propozycji moze dlaczego zawsze czlowiek ma problemy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.07.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 mial byc fert, ale go nie polecaja i nie sprowadzaja, chyba juz go nikt nie robi, ale to nie ma znaczenia, projektant w ogole poszedl na latwizne i nic nie jest oznaczone, na dodatek nie moge sobie tego sama policzyc, chyba bedzie teriwa jakas bo porotherm strasznie drogi kurka, ide po redsa, zlamalam sie jestem beznadziejna, wiemAgniesia, zaraz Cie kopne.A np keramzytowy fajny strop, cichy ekologiczny i dobra cena, no i szybko.Porotherm "swieci" a n ie mozesz zrobic po prostu monolitu?wtedy tylko beton i buch lejesz, nic nie peka, jest cały watek załozony.Dobry konstruktor taki strop w jeden dzien Ci zrobi.Chcesz namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 dlaczego zawsze czlowiek ma problemy !!! no nie wiem chyba jestem pechowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts