Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ee, nawet mi sie nie chce redsika,

G odpoczywa,

nic mi ise nie chce wlasciwie :roll:

dziennika nie ma, strop mam zle opisany, byla adaptacja ale niestety ktos 'przeoczyl' ten wazny element, jestem zrezygnowana, nie mam sily walczyc z ludzmi, ktorzy 'wiedza lepiej', nie wiem czy to cecha budowlancow czy po prostu trafilam na taki typ ludzi

ee, nawet mi sie nie chce redsika,

G odpoczywa,

nic mi ise nie chce wlasciwie :roll:

dziennika nie ma, strop mam zle opisany, byla adaptacja ale niestety ktos 'przeoczyl' ten wazny element, jestem zrezygnowana, nie mam sily walczyc z ludzmi, ktorzy 'wiedza lepiej', nie wiem czy to cecha budowlancow czy po prostu trafilam na taki typ ludzi

agniesiagłowa do góry :D ja własnie pozegnałam znajomych ze Szczecina :p Łyknij redsika, to i lepiej Ci sie zrobi, ja dzisiaj ciezszy kaliber, bo wódeczke zapodaje :wink: jak skoncze budowe to do AA sie chyba zapisze :oops:

Budowlancy, nie wiedza lepiej, lepiej to wiesz TY, bo forum czytasz :lol: :lol: :lol: tupnij noga na nich

polej jej redsika :oops: :p :roll:

nie dajesz sie agniesiu , nie wierze ,

madre z Ciebie dziecko :wink:

a co z tym stropem ? :o

zalozylas jakis watek pytajacy o rade? :o

polewam wodeczke z cola light, a co :wink: Redsik, to chyba dzisiaj za mały kaliber, rrimdla Ciebie z duza iloscia lodu serwuje i melona z cytrynka i bazylia

A jaki masz strop???

wiesz nawet nie moge sie poradzic, bo ktos musi to policzyc zobaczyc, zaprojektowac, no niestety projektant dal d...

a jesli trzeba zamawiac strop z wyprzedzeniem a pewnie trzeba to kurcze bedzie obsuwa terminu z winy inwestora i kasa w plecy :(

Nie bedzie nie martw sie.Masz terive?Moge Ci podac namiar do kumpla archi i konstruktora w Sz-nie pomoga CI.Najlepiej zrób lany i basta

mial byc fert, ale go nie polecaja i nie sprowadzaja, chyba juz go nikt nie robi,

ale to nie ma znaczenia, projektant w ogole poszedl na latwizne i nic nie jest oznaczone, na dodatek nie moge sobie tego sama policzyc, chyba bedzie teriwa jakas bo porotherm strasznie drogi

kurka, ide po redsa, zlamalam sie :roll:

jesli mozesz to podaj namiary, moze skorzystam,

lanego nie moge miec z roznych powodow, ale glowny to zbyt slaba konstrukcja, moze byc tylko lekki do 350kg na m2

mial byc fert, ale go nie polecaja i nie sprowadzaja, chyba juz go nikt nie robi,

ale to nie ma znaczenia, projektant w ogole poszedl na latwizne i nic nie jest oznaczone, na dodatek nie moge sobie tego sama policzyc, chyba bedzie teriwa jakas bo porotherm strasznie drogi

kurka, ide po redsa, zlamalam sie :roll: jestem beznadziejna, wiem

Agniesia, zaraz Cie :evil: kopne.A np keramzytowy :roll: fajny strop, cichy ekologiczny i dobra cena, no i szybko.Porotherm "swieci" :lol: a n ie mozesz zrobic po prostu monolitu?wtedy tylko beton i buch lejesz, nic nie peka, jest cały watek załozony.Dobry konstruktor taki strop w jeden dzien Ci zrobi.Chcesz namiar :roll: