gosia1719499730 24.07.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 dlaczego zawsze czlowiek ma problemy !!! no nie wiem chyba jestem pechowcem Jak boooga kocham, kapne Cie jak nic Podaje Ci namiar 501493413, to kolega architekt, skontaktuje Ci e z konstruktorem albo cos podpowie, to moj bardzo dobry przyjaciel, uprzedze ze zadzwonisz.Pomoze CI.A ma na imie Ryszard Długopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 agniesiu nie biadol z tym pechem , dzwon do tego Gosiowego kumpla i bedzie git napewno to wiem , ze jak teraz Ci sie pieprzy, to potem moze byc tylko lepiej czego Ci bardzo , bardzo , a nawet bardziej zycze no dobra jestem czarownica i Ci to zalatwie mialam glosno nie mowic , ale i tak juz wszyscy wiedza Gosiu nastepna kolejke poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 dzieki dziewczyny za otuche, Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.07.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 agniesiu nie biadol z tym pechem , dzwon do tego Gosiowego kumpla i bedzie git napewno to wiem , ze jak teraz Ci sie pieprzy, to potem moze byc tylko lepiej czego Ci bardzo , bardzo , a nawet bardziej zycze no dobra jestem czarownica i Ci to zalatwie mialam glosno nie mowic , ale i tak juz wszyscy wiedza Gosiu nastepna kolejke poprosze Ciii, bo zaraz Selimm, podpis zmieni Polewam, schłodzona az szron na kielonku sie robi, mniam.Za strop chlup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.07.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 dzieki dziewczyny za otuche, Gosia alez prosze, 50 ml z cola z lodem, do zagryzienia melonik skropiony cytrynka z bazylia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 zadna laska agniesiu a poza tym to i tak musisz te budowe dociagnac do konca , bo inaczej sie zwyczajnie nie da jak sie juz wprowadzisz zapomnisz o calej sprawie ja u siebie mialam strop zeranski , byl ok polozony przez kilka godzin teraz bede robic drewniany , bo poddasze nieuzytkowe , a gdyby musial byc pietrowy czy tam z tym poddaszem , to tez poloze zaranski musisz naprawde z kims madrym i niezainteresowanym pogadac mysle , ze AA to dobry klub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 dzieki dziewczyny, dzisiaj osiagnelam punkt nerwowego przegiecia, jak sie okazalo, ze 'uklad stropu powtorzyc nad piwnica' jest bajka, niewyliczona bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.07.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 zadna laska agniesiu a poza tym to i tak musisz te budowe dociagnac do konca , bo inaczej sie zwyczajnie nie da jak sie juz wprowadzisz zapomnisz o calej sprawie ja u siebie mialam strop zeranski , byl ok polozony przez kilka godzin teraz bede robic drewniany , bo poddasze nieuzytkowe , a gdyby musial byc pietrowy czy tam z tym poddaszem , to tez poloze zaranski musisz naprawde z kims madrym i niezainteresowanym pogadac No, to znowu, polewam i spadam spac, bo wodeczka sie konczy a jutro z jareko do rosyjskiej knajpy sie wybieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.07.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 mysle , ze AA to dobry klub dla jasnosci, to nerwowy chichot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 ucaluj ode mnie doktora i nie chichocz tak nerwowo , bo i ja sie nerwowa robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 nerwowodeliriowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.07.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 dzieki dziewczyny, dzisiaj osiagnelam punkt nerwowego przegiecia, jak sie okazalo, ze 'uklad stropu powtorzyc nad piwnica' jest bajka, niewyliczona bajkaBedzie dobrze.Zajmij sie jutro soba, zrób pazurki, do kosmetyczki sie wybierz, kup sobie cos.Olej budowe.MUSI BYC dobrze, w koncu jeste wyedukowana Inwestorka Forumowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 wyedukowana... a wiecie co mi facet powiedzial: moze sobie pani czytac muratora codziennie i tak pania zagne, a czy ja twierdze inaczej? niech tylko robi zgodnie z normami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.07.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 wyedukowana... a wiecie co mi facet powiedzial: moze sobie pani czytac muratora codziennie i tak pania zagne, a czy ja twierdze inaczej? niech tylko robi zgodnie z normami Cham ja juz poznałam takich, co maja leki, ze baba wie wiecej niz oni prosze bardzo, niech Cie zagina.....pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.07.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 ucaluj ode mnie doktora i nie chichocz tak nerwowo , bo i ja sie nerwowa robie chichocze, bo mi to AA po pietach drepcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 budowlancy boja sie tego muratora jak ognia bo im swobode odbiera a on jest inzynierem czy po zawodowej albo i bez ? ja pamietam jak moi majstrowie budowali a jak ich o cos zapytac dlaczego tak a nie inaczej to bylo bo tak , i niech sie panienka nie madrzy nie traktowali mnie jak inwestora dopiero jak obcasem szpileczki rozbilam sciane dzialowa ale i tak wyszlo na ichnie , bo 2 dni nie robili , poniewaz sie pogniewali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 chichocze, bo mi to AA po pietach drepcze pij i uciekaj wezykiem wezykiem, zeby zmylic pogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 po szkolach to on jest, ale jakich to nie pamietam... w tym tygodniu mialam duzo wrazen, musze jeszcze raz zapytac, ech ta moja pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 chichocze, bo mi to AA po pietach drepcze pij i uciekaj wezykiem wezykiem, zeby zmylic pogon witamy agniesie hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 R a to Ci sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts