gosia1719499730 27.07.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 humor na dzis ...oczywiscie w temacie Leśniczy napotyka na skraju lasu młodą dziewczynę. > - Nie boi się pani tak sama chodzić po lesie? Jeszcze ktoś panią > zgwałci... > - Gdyby pan był tak miły... to już bym dalej nie szła... W ciemej sali kinowej: > - Co za bezczelność! Czyja to ręka?! > - Psssst... Niech pani tak nie krzyczy. Czy mam zabrać rękę? > - Co się pan tak zaraz obraża? Nie wolno nawet zapytać czyja to ręka? Do jasnowidza przychodzi klient: > - Jest pan ojcem dwójki dzieci - mówi jasnowidz. > - To pan tak myśli - zaśmiał się klient - jestem ojcem trójki! > - To pan tak myśli... - zaśmiał się jasnowidz. Poprawiłes mi humor Małżeństwo obchodzące 25 rocznicę ślubu świętuje jednocześnie 50 rocznicę > > urodzin każdego z małżonków. Podczas ceremonii wśród gości zjawia się pewna > > wróżka, która mówi... Jako nagrodę za waszą wierność przez te lata > > małżeństwa pragnę spełnić wam po jednym największym marzeniu ! Żona > > podekscytowana ogłasza...pragnę odbyć podróż z mężem dookoła świata ! Po > > dotknięciu różdżką przed żoną pojawiają się bilety lotnicze oraz stos > > vocherów do hoteli na całym świecie. Mąż patrzy na żonę...zastanawia się > > przez chwilę i mówi... Wizja wspaniała !...ale taka okazja może się już nie > > powtórzy...wybacz kochanie ! Moim pragnieniem jest mieć żonę o 30 lat > > młodszą niż ja ! Żona stoi jak wryta lecz słowo się rzekło...wróżka patrząc > > na żonę dotyka męża różdżką i zmienia go w 80-cio letniego staruszka. > > > > Morał ? > > Fakt, że mężczyźni to czasem skurwiele > > I robią w życiu złych rzeczy wiele... > > Ale wszystkie czarownice i wróżki...niestety > > To właśnie kobiety ! .........dziekuje , koniec humoru na dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Gdzie sa wszyscy Jak słowo daje zaraz wysyłam sms do Doktora ze skarga na WAs, ledwo wyjechał, a tu prosze jakie lenistwo zapanowało>NIKT nie zgradza.Rrim, czy Ty znowu wsiadłas do tego cholernego metra Agniesiaja juz nie na zarty sie denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 to jest podejrzane i mozna teorie spiskową temu przypisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.07.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 to jest podejrzane i mozna teorie spiskową temu przypisać Tu jesteś! A my Cię po całym szpitalu psychiatrycznym z doktorem szukamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 to jest podejrzane i mozna teorie spiskową temu przypisać A, moze dziewczyny sie porozbieraly i na parade a meska czesc siedzi i wybausza oczyska tylko ja mam w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 to jest podejrzane i mozna teorie spiskową temu przypisać Tu jesteś! A my Cię po całym szpitalu psychiatrycznym z doktorem szukamy!!! Dzisiaj taki dzien, wszyscy sie szukaja ale reszty jak nie było, tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 powiadasz ze na paradzie ?? no mam nadzieje ze nie maszerują w paradzie równosci widziałem gdzies Dziadka tu ....niezle narozrabiał wczoraj Hanys w warszawce ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 27.07.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 OdpowiemSelimmowi, jak zwykle, cytatem:To nieprawda, że zonaci zyją dłużej. To tylko czas im sie bardziej dluzy.Sir Peter Ustinov.Albo to: Kobiety sa coraz bardziej wyzwolone: bywaja w wojsku, zostaja dyrektorami, kosmonautami. Moze nawet niedlugo naucza sie parkowac tylem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 27.07.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 no coz, raczki bola od lopaty, jestem od rana do wieczora na budowie i nie mialam czasu pomyslec o tym cholernym stropie, ludzie, od 3 dni mam niemyte gary w zlewie, plecki bola, nogi odparzone bo akurat trafilo sie 30 stopni, a od jutra kopiemy drenaz, wiec pewnie znowu 3 dni sie nie odezwe, padam i zmykam spac, a propos parkowania: uwielbiam koperte - to chyba najlatwiejszy sposob parkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 no coz, raczki bola od lopaty, jestem od rana do wieczora na budowie i nie mialam czasu pomyslec o tym cholernym stropie, ludzie, od 3 dni mam niemyte gary w zlewie, plecki bola, nogi odparzone bo akurat trafilo sie 30 stopni, a od jutra kopiemy drenaz, wiec pewnie znowu 3 dni sie nie odezwe, padam i zmykam spac, a propos parkowania: uwielbiam koperte - to chyba najlatwiejszy sposob parkowania AgniesiaTy kopiesz naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 28.07.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 no i czas najwyzszy wakacje oglupiajaczesc Rytuniu relacje poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Gdzie sa wszyscy Jak słowo daje zaraz wysyłam sms do Doktora ze skarga na WAs, ledwo wyjechał, a tu prosze jakie lenistwo zapanowało>NIKT nie zgradza.Rrim, czy Ty znowu wsiadłas do tego cholernego metra Agniesiaja juz nie na zarty sie denerwuje nie bylam w metrze , bylam w zalobie i dalej jestem , podlamke mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.07.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 AgniesiaTy kopiesz naprawde kurcze, Gosia, ja to nigdy nie wiem czy ktos sobie jaja ze mnie robi? tzn zle ze kopie? czy dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.07.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 R nie podlamuj sie, pomysl na pocieszenie ze ja w ziemi teraz siedze calymi dniami jak gornik odkrywkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.07.2005 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ? kurcze, nic nie wiem, co sie dzieje? napisz bo ja w innym wymiarze teraz zyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 jest ok widze , ze u Ciebie dziecino ciezko , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.07.2005 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 tylko troche, ja lubie pracowac, jak sobie czlowiek fizycznie popracuje to juz nie ma czasu na jakies rozterki psychiczne, wszystko jest jasne, klarowne, nie ma czasu na filozofowanie, na szczescie... tylko w pierwszy dzien nie zdjelam obraczki i dziure w dloni mi wyrabalo, ale jest ok, musze czapke na slonce wykombinowac sobie a co u Ciebie slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 zyje , ale co to za zycie ech moze tez sie powinnam za lopata rozejrzec , jest to najlepsze lekarstwo na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts