agniesia 28.07.2005 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 zajrzalam, niestety wbrew wszelkim myslom, modlitwom, prosbom do losu, niestety takie rzeczy sie zdarzaja, nie radze sobie z takimi sytuacjami, trudno cokolwiek madrego i pokrzepiajacego powiedziec w takiej sytuacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ag masz racje , ja sie nudze moze za bardzo nic to jeszcze troche dobrego , jak wroce bede tez miala swoja wlasna G i lopate i wszystko sie jakos ulozy Gosiu , jeszcze raz dzieki za troske , ale ja na wiosce mieszkam , u mnie nie ma metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.07.2005 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 hihi R na wiosce, wielomilionowa ta wioska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.07.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Reklama sponsorowana! Sex-łańcuszek szczęścia Halo drogi Potentacie seksualny! Ten łańcuszek został uruchomiony specjalnie dla mężczyzn o dużej potencji tj. Takich jak Twoja, aby twoje życie seksualne stało się jeszcze bardziej podniecające. W przeciwieństwie do zwykłych łańcuszków szczęścia ten nie kosztuje nic. Możesz tylko zyskać !!! Wyślij po prostu kopie do twoich siedmiu najlepszych przyjaciół, którzy są tak samo napaleni jak Ty. Przed wysłaniem dopisujesz na końcu listy Twoje nazwisko i równocześnie wykreślasz nazwisko stojące na początku listy. Potem zapakuj do dużego kartonu twoją żonę, przyjaciółkę lub partnerkę życiową (nie zapomnij o zrobieniu paru dziurek w pokrywie) i wyślij ją pocztą do osoby, która stała na początku listy. Jak tylko Twoje nazwisko znajdzie się na początku listy otrzymasz 7 do siódmej potęgi kobiet = 823.543. Zgodnie z normalnym rozkładem statystycznym będą miedzy nimi co najmniej 0,5 Miss Szwajcarii, 2,5 Modelki, 463 dzikie Nimfomanki, 3.234 naprawdę wyuzdane cizie, 20.198 Multiorgazmatki i 40.396 Bi-kobiety. To daje w sumie 64.294 egzemplarze kobiet, które są o wiele gorętsze, bardziej otwarte i napalone, niż ta naburmuszona baba, którą na to zamieniasz. A najlepsze będzie dopiero teraz: Twojej Starej gwarantowanie n i e będzie miedzy nimi! W ZADNYM WYPADKU NIE PRZERYWAJ LANCUSZKA !!!!! Pewien mężczyzna, który napisał tylko do 5 zamiast do 7 przyjaciół, dostał ostatnio pocztą swoją Starą łącznie z długim wytartym szlafrokiem, który ciągle nosi, lokówką i migreną. Tego samego dnia Top-Modelka, z którą zamieszkał po wysłaniu żony, wyprowadziła się do jego najlepszego przyjaciela z czasów szkolnych (do którego nie napisał!). Podczas gdy pisze ten list, mężczyzna, który stal 6 pozycji powyżej mojego nazwiska na liście, zdążył skonsumować 837 kobiet i leży obecnie w szpitalu z ciężkim nadwyrężeniem jąder, podczas gdy przed jego izolatką piętrzą się następne 452 kartony. MUSISZ PO PROSTU ZAUFAĆ !!!!! Dlatego: To jest Twoja jednorazowa szansa doprowadzenia Twojego życia seksualnego jednym posunięciem do porządku. Żadnych kosztownych zaproszeń na kolacje, żadnych wielogodzinnych wysłuchiwań opowieści o tych wszystkich trywialnych rzeczach które zajmują kobiety, tylko po to, żeby zaprowadzić Twoją wybrankę do łóżka, żadnych zachodów wokół złośliwej teściowej i już na pewno żadnego wspominania nieprzyjemnych słów jak np. ślub czy zaręczyny, które to słowa wpędzają na nasze twarze czerwień zakłopotania, a na czoła pot strachu. I to wszystko z gwarantowanym sukcesem!!! Dlatego nie ociągaj się i wyślij ten łańcuszek jeszcze dzisiaj do Twoich 7 najbardziej napalonych przyjaciół. I PO REKLAMIE humorek na dzien dobry Jedzie facet autostradą, widzi napis - "Siostry> > > Szarytki - dom publiczny, zjazd za 3km". Zdziwił się> > > bardzo i postanowił> > > zajrzeć do tego domu publicznego. Za 3km był zjazd z> > > informacją "Siostry Szarytki - dom publiczny", więc> > > zjechał, jedzie> > > drogą przez las, w końcu widzi klasztor a przed nim> > > parking. Zaparkował, idzie do drzwi, na drzwiach napis> > > "Siostry Szarytki> > > - dom publiczny". Zapukał. Otwierają się drzwi, w> > > drzwiach stoi zakonnica w habicie i z puszką zawieszoną> > > na szyi. Facet> > > chciał się odezwać, ale zakonnica mówi:> > > - Nic nie mów, wiem po co tu jesteś, zaprowadzę cię> > > gdzie trzeba, ale najpierw wrzuć do tej puszki 100zł.> > > Facet wrzucił, zakonnica prowadzi go korytarzami,> > > zaprowadziła go do drzwi i poszła sobie. Drzwi się> > > otwierają, stoi w niej> > > zakonnica bez nakrycia głowy i z puszką na szyi i mówi:> > > - Zaprowadzę cię dalej, ale najpierw wrzuć tu 100zł.> > > Facet wrzucił, idą korytarzami, doszli do następnych> > > drzwi. Drzwi się otwierają, stoi w nich zakonnica bez> > > wierzchniej> > > części habitu i z puszką zawieszoną na szyi i mówi:> > > - Zaprowadzę cię dalej, ale najpierw wrzuć tu 100zł.> > > Facet wrzucił, idą korytarzami do następnych drzwi,> > > drzwi się otwierają, stoi w nich zakonnica w samej> > > bieliźnie i z puszką> > > zawieszoną na szyi. Mówi:> > > - Zaprowadzę cię dalej, ale najpierw wrzuć tu 100zł.> > > Facet wrzucił i idą dalej. W końcu zakonnica> > > doprowadziła go do wielkich drzwi i mówi:> > > - Dalej pójdziesz już sam, ale najpierw wrzuć do puszki> > > jeszcze 100zł.> > > Facet wrzucił, zakonnica się ulotniła. Facet otwiera> > > drzwi, patrzy, a tu parking i jego samochód, a na> > > ogrodzeniu parkingu> > > tabliczka z napisem: "Zostałeś wyruchany. Odejdź w pokoju." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.07.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Wróciłam O, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.07.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Gdzie sa wszyscy Jak słowo daje zaraz wysyłam sms do Doktora ze skarga na WAs, ledwo wyjechał, a tu prosze jakie lenistwo zapanowało>NIKT nie zgradza.Rrim, czy Ty znowu wsiadłas do tego cholernego metra Agniesiaja juz nie na zarty sie denerwuje nie bylam w metrze , bylam w zalobie i dalej jestem , podlamke mam a, co sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.07.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 AgniesiaTy kopiesz naprawde kurcze, Gosia, ja to nigdy nie wiem czy ktos sobie jaja ze mnie robi? tzn zle ze kopie? czy dobrze? Agniesiedobrze, mnie az zatkało z podziwu ze kobita do łopaty sie zabrała Bo ja to od dyrygowania tylko jestem, a ze i len smierdzacy, to łopoty by mnie wołami nie zaciagneli.rany, jak Ty sobie radzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.07.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ag masz racje , ja sie nudze moze za bardzo nic to jeszcze troche dobrego , jak wroce bede tez miala swoja wlasna G i lopate i wszystko sie jakos ulozy Gosiu , jeszcze raz dzieki za troske , ale ja na wiosce mieszkam , u mnie nie ma metra własne G ale chyban nie te "G" które ja mam na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.07.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ag masz racje , ja sie nudze moze za bardzo rrmi a, moze ogród sobie zacznij projektowac?Jest taka grupa pl.rec.ogrody tam jest sporo fajnych ludzi, za oceanu tez.Sciagnij sobie przez onet i szykuj swoje paletko, ro duzo czasu zajmuje naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 28.07.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Kochani, przeczytałam właśnie 11 stron Waszej radosnej twórczości i jeszcze żyję Agniesia - jesteś moim idolem, może zainspirowana Twoimi dokonaniami pójdę trzeci raz na kurs prawa jazdy mnie w szkole nie uczyli grać na flecie jeśli dobrze doczytałam, to Agniesia jest ze Szczecina, a Gosia jest exSzczecin, ja też posiadam w swoim życiorysie wątek szczeciński, krótki, ale trwały- w ramach gościnnych występów urodziłam się w tym pięknym mieście moi synowie, którzy zwiedzali w tym roku Szczecin i byli na Zamku Książąt Pomorskich wszystkim opowiadają, że ich matka jest księżniczką pomorską o wakacyjnych zdradach wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.07.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Rytunia lej miod, wiesz jak mi przyjemnie a jesli chodzi o prawko, ja bym robila do skutku, czlowiek musi byc uparty w dzisiejszych czasach, warto sie dowiedziec w swoim miescie, ktora szkola ma najwieksza zdawalnosc na egzaminie, a w tej szkole ktory instruktor, mi sie udalo bez wybierania trafic do takiego instruktora, fakt mialam farta a facet ma podejscie watek szczecinski... kazdy tu byl, i wszyscy uciekaja stad ja tez jak bym mogla i miala gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.07.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 watek szczecinski... kazdy tu byl, i wszyscy uciekaja stad ja tez jak bym mogla i miala gdzie No, co Ty Ja tam bardzotesknie za Szczecinem i jakbym mogła, to bym chetnie wróciła moze na emeryturze nam sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 A CZY WSZYSCY SIE WAKACJUJA?? paproc gdzie Ty ?ponury tez jak kamien w wodeaudycja dzisiaj szefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 hej R - na posterunku caly dzien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 jak tam ag? czy przetrzymujesz starego , tak mi doniesiono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.07.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 o jeny, jak ja przetrzymuje? dojechal do mnie a ja nic nie wiem czy co? zwiazalam go i trzymam w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.07.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 widze ze zaczynają wracać "owce marnotrawne" wiecie co: w srode mi tyczą wreszcie budynek gosc ktory chciał najmniejszą kase sam do mnie dzwoni normalnie chyba losa na loteri wygrałem wreszcie komus zalezy na robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.07.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 R - no ja Ci kiedys klapsa dam ja przy lopacie czuwam, a nie po piwnicach ukrywam ludzi Selim - a moze mu tylko na zaliczce zalezy czy co? a dobre ma referencje? jak wiesz, ze rece ma dwie prawe, nie chleje, to bierz goscia zdradzal ktos przez ostatnie 3 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 wazne , zeby byl z niespodzianka selim gdzie te lowce ? moze Ci sie watki pomylily nie dawaj zaliczki , na szatana zaklinam i powodzenia w wytyczaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts