ponury63 28.07.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ponury skoro juz jestes to Ci pozawracam , ok? chyba to byl T Love Alt slowa byly karuzela , karuzela na Bielanach co niedziela , kreci nam sie ...cos tam... A proszę, jedna z moich ulubionych T. LOVE "Karuzela" Karuzela, karuzela Świat się kręci i umiera Słońce świeci, słońce gaśnie Będzie ciemniej albo jaśniej Polityka, polityka Tu wojenna gra muzyka Jest rakieta, ruch lotnika Polityka, polityka Ambasada, ambasada Tutaj bombę się podkłada Czarną chustę się zakłada Ambasada, ambasada Telewizja, telewizja Superwizja, schizowizja Otumania i ogłupia Telewizja, telewizja A ja wierzę w święte jeże Kocham siebie i należe Kiedy piję, piję szczerze Kiedy piję, Bóg mnie strzeże Społeczeństwo, społeczeństwo Dyscyplina, posłuszeństwo Psychopaci i zboczeńcy Społeczeństwo, społeczeństwo Narkotyki, narkotyki Złoty strzał i są wyniki Wydłużają się rubryki Narkotyki, narkotyki Karuzela, karuzela Świat się kręci i umiera Słońce świeci, słońce gaśnie Będzie ciemniej albo jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.07.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 to sie tam spotkamy Gosiu fajnie, im wiecej znajomych twarzy, tym lepiej......na dzien dobry balange zrobimy, cichcem no ja przywioze , tu tansza jest gorzala zeby tylko Ci chciwi celnicy nie przechwycili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 28.07.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ale o Bielanach ani słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ponury skoro juz jestes to Ci pozawracam , ok? chyba to byl T Love Alt slowa byly karuzela , karuzela na Bielanach co niedziela , kreci nam sie ...cos tam... A proszę, jedna z moich ulubionych hmm ...a jakis gotowiec do posluchania , bo mi ani kaza ani ares tego nie znajduje pocieszenie , ze dobrze szukalam choc raz z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.07.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ja z fajeczkami jestem nawet teraz wyprasana na ten upal ale slusznie wiem zaraz selim pewnie wkroczy i nawyzywa NO WLASNIE ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ale o Bielanach ani słowa bo to mi sie pomylilo, wiedzialam , ze cos pomyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.07.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 DAM JUTRO PRZEPIS ZIMOWY NA WYPIS Z KLUBU DOLOW SPOLECZNYCH .....sprawdzone na sobie !! tylko trza chciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 28.07.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 daj 1 sierpnia muszę rzucić palenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.07.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ..a macie i Bielany, a co mi tam.... Maria Koterbska "Karuzela" Taki tłum jak tu, taki szum jak tuTo tradycja stara jak światI o śmiech tu lżej, więc się śmiej i śmiejMłodszy jesteś tu o wiele lat. Karuzela, karuzela Na Bielanach co niedzielaŚmiechu beczka i weselaA muzyczka, muzyczka nam gra.Jak przyjemnie gdy świat kręci się wkoło świat cały - Ty i jaJak przyjemnie że się jeszcze tych niedziel przed sobą tyle ma. Karuzela, karuzelaNa Bielanach co niedzielaŚmiechu beczka i weselaKaruzela, karuzelaNa Bielanach tak co niedzielaKaruzela, karuzela. Karuzela, karuzela, karuzela, karuzela... co do T. Love, muszę pokopać, mam ich jakieś 2 czy 3 płytki ale nie wiem czy 'Karuzela' tam będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 28.07.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Gosia to różowe ciągle chłodzi, ja wolę czerwone, wytrawne, 17 - 19 st. ale na wyjeździe pierwszy raz od 10 lat wypiłam piwo i nawet mi umiarkowanie smakowało mój mówi, że będą jeszcze ze mnie ludzie i doczeka pięknego dnia, kiedy to będzie mógł wypić ze mną rano kawę a wieczorem piwko Eee, na rózowe, to ostatnio mnie naszlo normalnie tez preferuje czerwone, a ostatnio i Redsikiem malinowym nie gardze.W sumie i wódzia moze byc i piwo.....ja jednak jestem na najlepszej drodze do tego AA Witam, widzę że trochę nie na temat w tym wątku co do czerwonego i różowego, ponieważ jestem na tym etapie budowy kiedy zaczyna tragicznie brakować kasy i człowiek robi sobie solenne obietnice typu "od dziś oszczędzam!", więc popędziłam do Liedla (który jest pod nosem od roku, ale w którym jeszcze nigdy nie byłam bo się brzydziłam ), nabyłam dla męża piwo po 0,99 PLN za puszkę 0,5 l (4,2% alk. - mocne 5.0% było po 1,49 PLN ) sztuk 6 (kazał nabyć droga kupna dwadzieścia takich "bronków" przy następnej wizycie bo pywo jest super) a dla siebie - bo też uwielbiam wino wytrawne czerwone - wino z południowej Australii (Shiraz Cabernet Sauvignon) i z Chile uwaga po 8,49 PLN za butelkę i rieslinga po 11,99 butelkę 1 litrową Życie jest piękne Do tego rieslinga to kupie sobie pstrąga i w sobotę zgriluję na tarasie jak człowiek a co tyle w temacie o krok od zdrady pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 DAM JUTRO PRZEPIS ZIMOWY NA WYPIS Z KLUBU DOLOW SPOLECZNYCH .....sprawdzone na sobie !! tylko trza chciec NO DAJ ZOBACZYMY a co mi zostanie z przyjemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.07.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 no dobra ...zobaczymy ...czy macie tzw. "jajka" upsss...sorki jajniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ty uwazaj , bo jak zajdzie potrzeba to i jajnikowa solidarnosc zadziala p to tak przy okazji , nie zawracam specjalnie glowy , ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 28.07.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 pewnie, że mamy i dbamy, żeby nie przeziębić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 28.07.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ..a macie i Bielany, a co mi tam.... ponury a pamiętasz Tomka Lipińskiego "Zatrute rzeki zatrute morza zatruta ziemia zatrute zboża Dziwny dziwny dziwny dziwny świat" dalej nie pomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 28.07.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 z wakacyjnych obserwacji facetom nie przeszkadza jak oglądasz się za młodszym mężczyzną,czują się za to niezbyt komfortowo, gdy rzucasz okiem za takim, który jest starszy o kilkanaście - kilkadziesiąt lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.07.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ha ! wiedzą, kto moze zagrażać !! "O, jaki dziwny, dziwny, dziwny..." Dziwny, dziwny, dziwny, dziwny Dziwny, dziwny, dziwny, dziwny Dziwny, dziwny, dziwny, dziwny Dziwny, dziwny, dziwny, dziwny Czas! Czy pamiętasz raj na ziemi? Nie! Już wszyscy zapomnieli Płacze moje serce Krzyczy moje ciało Co się z tym wszystkim stało? Zatrute rzeki Zatrute morza Zatruta ziemia Zatrute zboża Dziwny, dziwny, dziwny, dziwny Dziwny, dziwny, dziwny, dziwny Dziwny, dziwny, dziwny, dziwny Dziwny, dziwny, dziwny, dziwny Czas! Czy pamiętasz raj na ziemi? Nie! Już wszyscy zapomnieli Płacze moje serce Krzyczy moje ciało Co się z tym wszystkim stało? Dziwny, dziwny, dziwny, dziwny Dziwny, dziwny czas Oni trują, trują, trują, trują Trują, trują nas Trujemy, trujemy Trujemy się Jest coraz gorzej Jest bardzo źle Czy pamiętasz raj na ziemi? Nie! Już wszyscy zapomnieli Płacze moje serce Krzyczy moje ciało Co się z tym wszystkim stało? Zatrute rzeki Zatrute zboża Zatruta ziemia Zatrute morza Dziwny, dziwny, dziwny, dziwny Dziwny, dziwny, dziwny, dziwny Dziwny, dziwny, dziwny, dziwny Dziwny, dziwny, dziwny, dziwny Czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 slyszeliscie o Otylii ?? nasi gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 28.07.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ha ! wiedzą, kto moze zagrażać !! Ponury zagrażać moga tylko tacy młodzi jak TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.07.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 nie wierzę poza tym jaki ja młody ..z moim szóstym krzyżykiem na karku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts