Rytunia 29.07.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no to nie ma się w co pakowaćskoro nawet małżonka niezadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 ja jeszcze zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.07.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Przychodzi murzyn do bu...lu i mówi, że ma 50 zł i chciałby sobie poużywać na jakiejś panience. A burdel mama mówi do niego, że za 50 zł to panienka mu do ust weźmie. A on na to:-do ust, to ja sobie sam biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 29.07.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no nie, teraz to bede miala sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.07.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 zelazko? nie,nie pilot od lewizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.07.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Dziewczyna daje anons matrymonialny: "Poznam pana, który nie będzie mnie bił, nie odejdzie ode mnie i który będzie dobry w łóżku". Po kilku dniach słyszy straszne walenie do drzwi. Zaglądając przez "Judasza" nikogo nie widzi. Otwiera więc drzwi, a tam leży na wycieraczce pan, który nie ma nóg ani rak. Mówi:- To ja jestem tym mężczyzna, który w stu procentach odpowiada Pani wymaganiom. Nie będę Pani bił, ponieważ nie mam rąk. Od Pani nie odejdę, ponieważ nie mam nóg.- No ale jak tam jeśli chodzi o seks?- A pani myśli, że czym to ja waliłem do drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.07.2005 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 syn spotyka tatusia w burdelu.- tato,co tu robisz?- a daj spokoj.Za te 100zl,stara matke nie oplaca sie po nocy budzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.07.2005 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Rany uciekam spać, bo rano trzeba wstać Do następnego razu zdradzacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 29.07.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Joola, dawaj wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 dobre , czesc joola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.07.2005 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 No dobra ostatnie i spadam. Siedzi dwóch facetów w knajpie, rozmawiają, piją piwo i w pewnej chwili jeden pyta: - Powiedz mi Zygmunt, czy ty, to robisz z żoną czasami w tą drugą dziurkę? - Coś ty, żeby w ciążę zaszła?! Ranek po nocy poślubnej. Wśród "rozmemłanej" pościeli siedzi też "rozmemłana", ogromnych rozmiarów, zdrowej wiejskiej urody, dziewucha o ku**wskim wyrazie twarzy. Przy łóżku klęczy suchy, drobniutki, blady facecik i podnosząc coraz to w innym miejscu kołdrę, dokładnie przygląda się każdemu fragmentowi prześcieradła. - Co szukasz ty idioto? - pyta "panna młoda" wypuszczając w kierunku jego twarzy kłąb papierosowego dymu. - Krwi - odpowiada cieniutko facecik - Mamusia mówiła, że po nocy poślubnej powinny zostać na prześcieradle ślady krwi. - Powiedz mamusi - odpowiada znowu dmuchając mu dymem w twarz żoneczka - Że mam anemię. Baca siedzi przed chałupą i całuje się po rękach. Przechodzący turysta pyta: -Baco, co wy robicie? -To się nazywa gra wstępna. -A do czego ta gra wstępna? -No..do tego, że zaraz będę się onanizował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 29.07.2005 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 druga dziurka jest bezkonkurencyjna papa Joola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2005 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 ale Ty joola dobra jestes z ta anemia niemoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 29.07.2005 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 i znowu znikneliscie?wracajcie no dobra to ja tez zmykam, do jutra papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.07.2005 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 jutro też kopiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2005 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 trzym sie Apozdrow G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2005 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 nic nie wyrwałam z drzewam do lasu pojechałam ale kolanka się ugięły i o tym bysmy chetnie posluchali glosowanie , kto jest za no ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.07.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 No dobra ostatnie i spadam. Siedzi dwóch facetów w knajpie, rozmawiają, piją piwo i w pewnej chwili jeden pyta: - Powiedz mi Zygmunt, czy ty, to robisz z żoną czasami w tą drugą dziurkę? - Coś ty, żeby w ciążę zaszła?! Ranek po nocy poślubnej. Wśród "rozmemłanej" pościeli siedzi też "rozmemłana", ogromnych rozmiarów, zdrowej wiejskiej urody, dziewucha o ku**wskim wyrazie twarzy. Przy łóżku klęczy suchy, drobniutki, blady facecik i podnosząc coraz to w innym miejscu kołdrę, dokładnie przygląda się każdemu fragmentowi prześcieradła. - Co szukasz ty idioto? - pyta "panna młoda" wypuszczając w kierunku jego twarzy kłąb papierosowego dymu. - Krwi - odpowiada cieniutko facecik - Mamusia mówiła, że po nocy poślubnej powinny zostać na prześcieradle ślady krwi. - Powiedz mamusi - odpowiada znowu dmuchając mu dymem w twarz żoneczka - Że mam anemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 ech , jak dobrze , ze piatek mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.07.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 ech , jak dobrze , ze piatek mamy Niedobrze. Koniec urlopu. Od poniedziałku do praaaaaaaacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts