Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyna daje anons matrymonialny: "Poznam pana, który nie będzie mnie bił, nie odejdzie ode mnie i który będzie dobry w łóżku". Po kilku dniach słyszy straszne walenie do drzwi. Zaglądając przez "Judasza" nikogo nie widzi. Otwiera więc drzwi, a tam leży na wycieraczce pan, który nie ma nóg ani rak. Mówi:

- To ja jestem tym mężczyzna, który w stu procentach odpowiada Pani wymaganiom. Nie będę Pani bił, ponieważ nie mam rąk. Od Pani nie odejdę, ponieważ nie mam nóg.

- No ale jak tam jeśli chodzi o seks?

- A pani myśli, że czym to ja waliłem do drzwi?

No dobra ostatnie i spadam.

Siedzi dwóch facetów w knajpie, rozmawiają, piją piwo i w pewnej chwili jeden pyta:

- Powiedz mi Zygmunt, czy ty, to robisz z żoną czasami w tą drugą dziurkę?

- Coś ty, żeby w ciążę zaszła?!

Ranek po nocy poślubnej. Wśród "rozmemłanej" pościeli siedzi też "rozmemłana", ogromnych rozmiarów, zdrowej wiejskiej urody, dziewucha o ku**wskim wyrazie twarzy. Przy łóżku klęczy suchy, drobniutki, blady facecik i podnosząc coraz to w innym miejscu kołdrę, dokładnie przygląda się każdemu fragmentowi prześcieradła.

- Co szukasz ty idioto? - pyta "panna młoda" wypuszczając w kierunku jego twarzy kłąb papierosowego dymu.

- Krwi - odpowiada cieniutko facecik - Mamusia mówiła, że po nocy poślubnej powinny zostać na prześcieradle ślady krwi.

- Powiedz mamusi - odpowiada znowu dmuchając mu dymem w twarz żoneczka - Że mam anemię.

Baca siedzi przed chałupą i całuje się po rękach. Przechodzący turysta pyta:

-Baco, co wy robicie?

-To się nazywa gra wstępna.

-A do czego ta gra wstępna?

-No..do tego, że zaraz będę się onanizował...

No dobra ostatnie i spadam.

Siedzi dwóch facetów w knajpie, rozmawiają, piją piwo i w pewnej chwili jeden pyta:

- Powiedz mi Zygmunt, czy ty, to robisz z żoną czasami w tą drugą dziurkę?

- Coś ty, żeby w ciążę zaszła?!

Ranek po nocy poślubnej. Wśród "rozmemłanej" pościeli siedzi też "rozmemłana", ogromnych rozmiarów, zdrowej wiejskiej urody, dziewucha o ku**wskim wyrazie twarzy. Przy łóżku klęczy suchy, drobniutki, blady facecik i podnosząc coraz to w innym miejscu kołdrę, dokładnie przygląda się każdemu fragmentowi prześcieradła.

- Co szukasz ty idioto? - pyta "panna młoda" wypuszczając w kierunku jego twarzy kłąb papierosowego dymu.

- Krwi - odpowiada cieniutko facecik - Mamusia mówiła, że po nocy poślubnej powinny zostać na prześcieradle ślady krwi.

- Powiedz mamusi - odpowiada znowu dmuchając mu dymem w twarz żoneczka - Że mam anemię.

:lol: :lol: :lol: :lol:

ech , jak dobrze , ze piatek mamy :lol: :lol:

Niedobrze. :evil: :( Koniec urlopu. Od poniedziałku do praaaaaaaacy.