gosia1719499730 29.07.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Żona wchodzi do łazienki w chwili kiedy mąż onanizuje się pod prysznicem... - Co ty robisz!?... pyta z oburzeniem Mąż nie zmieszanym głosem: - To jest moje ciało i będę je mył tak szybko jak mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Żona wchodzi do łazienki w chwili kiedy mąż onanizuje się pod prysznicem... - Co ty robisz!?... pyta z oburzeniem Mąż nie zmieszanym głosem: - To jest moje ciało i będę je mył tak szybko jak mi się podoba ..."tako rzecze prezydęt"... Dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 wprawiłem dzisiaj kosiarke w ruch ...ale trawa po pas okazała sie silniejsza ...chyba z rozpaczy se łykne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 wprawiłem dzisiaj kosiarke w ruch ...ale trawa po pas okazała sie silniejsza ...chyba z rozpaczy se łykne łykniem bo odwykniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.07.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Hellllooo Selimm ? Byłeś grzeczny ? Mam siurprizę, ale jak łobuzowałeś to nic z tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 29.07.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no nie są też dobre strony - nie zostaje po tym ślad i o upojnej nocy nie przeczytają potem wszyscy forumowicze To co wyście tam robili beze mnie? Poproszę o szczegóły. A to co na czacie nigdy nie wychodziło na światło dzienne na szczęście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no nie są też dobre strony - nie zostaje po tym ślad i o upojnej nocy nie przeczytają potem wszyscy forumowicze To co wyście tam robili beze mnie? Poproszę o szczegóły. A to co na czacie nigdy nie wychodziło na światło dzienne na szczęście ... eeee....hmmmm...tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 29.07.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no dobra. zaczynam. zauwazylyscie Dziewczeta,ze Ponury jest bardzo usluzny.Nim ktoras z Was skonczy pisac o jaka muzyke jej chodzi,to kolega juz bec. ciekawe co by bylo,gdyby ktoras z Was zaczela mowic slowo sex. tez by zdazyl? Zobaczymy ... to ja tera mówię uwaga sex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 29.07.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no tak znowu nikogo nie ma a ja później nie będę miał już siły na siedzenie po nocy w tych godzinach trzeba zdradzać Rytuniu wlałaś miód w me serce skoro podobają Ci się siwi wysportowani i w miarę szczupli mennszczyźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no tak znowu nikogo nie ma a ja później nie będę miał już siły na siedzenie po nocy w tych godzinach trzeba zdradzać Rytuniu wlałaś miód w me serce skoro podobają Ci się siwi wysportowani i w miarę szczupli mennszczyźni To ja! to ja! (gdyby nie mięsień piwny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.07.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ponury dawaj prajsa ...ledwo zyje ciagle sie zastanawiam kiedy to qrwa takie duze wyrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.07.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no tak znowu nikogo nie ma a ja później nie będę miał już siły na siedzenie po nocy w tych godzinach trzeba zdradzać Rytuniu wlałaś miód w me serce skoro podobają Ci się siwi wysportowani i w miarę szczupli mennszczyźni To ja! to ja! (gdyby nie mięsień piwny). Mały to kogo ja widziałam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.07.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no tak znowu nikogo nie ma a ja później nie będę miał już siły na siedzenie po nocy w tych godzinach trzeba zdradzać Rytuniu wlałaś miód w me serce skoro podobają Ci się siwi wysportowani i w miarę szczupli mennszczyźniA, ja, ja tez sie za Toba steskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.07.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 dwa miesiace temu koparka rownała teren i dzisiaj tam jest dzungla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no tak znowu nikogo nie ma a ja później nie będę miał już siły na siedzenie po nocy w tych godzinach trzeba zdradzać Rytuniu wlałaś miód w me serce skoro podobają Ci się siwi wysportowani i w miarę szczupli mennszczyźni To ja! to ja! (gdyby nie mięsień piwny). Mały to kogo ja widziałam [/b] Steven Spielberg "Obcy 6" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Dalej nie wiem, czy byłes grzeczny Klniesz jak szewc... ale niech to.. wytnij i do portfelika włóż Oyasuminasai * http://pulchritude.nevergirl.com/My%20Pictures/1107053972661.gif * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 29.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 gosiu, jaka potrafisz być miła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Dalej nie wiem, czy byłes grzeczny Klniesz jak szewc... ale niech to.. wytnij i do portfelika włóż Ojasuminasai* http://pulchritude.nevergirl.com/My%20Pictures/1107053972661.gif * Nieźle,nieźle!...japanse girl in Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.07.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 a wiesz ze sporodycznie klne ...ale ta j-pip pip..a trawa mnie przerosła laska jest the best ....cosik takiego mi sie marzy jakby tak wodze fantazji popuscić ......a nic pieprzona trawa ! a propos na niej chyba prokurator jeszcze siedzi ....dzieki za taki prajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Tam sie odrobina trawy przejmujesz - ja mam 1100 m2 działki i część wyrównałem pod boisko do kosza i siatki i mam zamiar spryskać wszystko randapem. A forumowicze szanowni może kiedyś podjadą na grilla i meczyk jakiś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts