Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

Tam sie odrobina trawy przejmujesz - ja mam 1100 m2 działki i część wyrównałem pod boisko do kosza i siatki i mam zamiar spryskać wszystko randapem. A forumowicze szanowni może kiedyś podjadą na grilla i meczyk jakiś...?

ja mam 70 arow i codziennie z innej gminy dostaje upomnienia zeby to siec :D , a najgorsze łodygi wyrosły tam gdzie chce budować :evil:

geodeta mi bedzie tyczyc budynek i musi byc wszystko cacy

no nic musze dac ogłoszenie ..szukam kosynierow!

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tam sie odrobina trawy przejmujesz - ja mam 1100 m2 działki i część wyrównałem pod boisko do kosza i siatki i mam zamiar spryskać wszystko randapem. A forumowicze szanowni może kiedyś podjadą na grilla i meczyk jakiś...?

ja mam 70 arow i codziennie z innej gminy dostaje upomnienia zeby to siec :D , a najgorsze łodygi wyrosły tam gdzie chce budować :evil:

geodeta mi bedzie tyczyc budynek i musi byc wszystko cacy

no nic musze dac ogłoszenie ..szukam kosynierow!

Może zrób jak Kargul i Pawlak - tylko żebyś na miny nie trafił...

kose jeszcze w dobie machanizacji idzie kupić ???

Idzie, własnie kupiłem, bo nabyta wraz z domem dostała nóżek :evil:

Kosa, + odpowiedni drążek w kształcie RGPPANC7 tylko dłuższy, + okucie + klin ewentualnie dodatkowo babka, młotek i osełka. Ostatnio wykosiłem trochę. To nie jest robota dla białych ludzi.

no nie są też dobre strony - nie zostaje po tym ślad

i o upojnej nocy nie przeczytają potem wszyscy forumowicze

a wcale gucio prawda

jak ktos sie raz zaloguje to nawet jak go nie ma na liscie obecnych , to jak potem odnowi(nie zaloguje jeszczeraz tylko , noo wiecie nie pamietam slowa) to se wszysciutko przeczyta ,

wiem , sprawdzilam

ten czat nie ma sensu skoro tak , bo nie pogadasz z nikim na powaznie , bo nie wiesz czy ktos nie jest tylko , ze tak powiem zawieszony i za chwile nie wpadnie na lekturke

hahahahahahaha

no chyba , ze na prywatnie , ale toz to bez sensu tak sie ukrywac

Gość 1950

cześć paproci, no wreszcie wróciłać :lol: :lol: :lol:

cieszy mnie to bardzo, zwłaszcza to, że masz jaka :lol:

dzisiaj wszyscy są kapnięci s pofodu ciepła, niestety, ponadto szósty dzień tygodnia jest zawsze jakiś taki nudny, nikt nie chce zdradzać :cry:

ale wróciłaś i wreszcie będzie z kim zdradzać :wink: