Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cześć ciotka ( cholera z ta famiją no !!! :lol: ) - a gdzie tamtuj tygrys ??? - ten cosi wyleniały :wink:

cześć Jędruszko - sie mano sie wie :lol: - co 6 dzień tygodnia, no co ???

idziem na całośc , kiecki zawijamy i rita tita

ja się tak bardzo nieciesząca - na fabryke w środę idę, dzis myslałam, że skonam o 10 ( rano !!!) na ślubie, o jutrzejszym weselu nawet nie chce myśleć, bo się ludzie bedą skraplać na ścianach :roll: - co za ....

też tak macie, ze zanim dopijecie trzeci łyk piwa - to już zaraza ciepłe ? :evil:

dobra, dobra - tak tylko - sama ze sobą sobie pogadam w takim razie :wink:

a gdzie orangutan ??? - podczytałam, że dalej ma chętke na skośne spojrzenie, ciekawe czy na spod byka jeszcze też ?? :wink:

mozes :lol: zaszla? :lol: :o

jasne !! zaszałas ... na kurki w śmietanie, placki ziemniaczene ze śmietaną, kuraka w śmietanie i zasmażka, zasmażka, zasmażka :lol:

postanowione ! _ zmieniam swe zycie : rzucam palenie i picie, rower wyciagam, na jakis zen albo joge sie zapisuje, starego tez wymienie na młodszy model - pas !! ( szefa szefów mi w pracy wylali - to się muszę postarać :wink: )

Dożywocie :cry:

no nie gadaj TY ?? - a jakies rozrywki ?? - nie krępuj się - czytałam, że modne jest w pewnych kręgach korespondowanie ze skazanymi na krzesełko - takie coś się może i wiele lat ciągnąć : ja mam frajde z miłosierdzia i ciało nie naruszone, a Ty lekciejszy sen :lol: :lol:

Nie mówiłem nic o krzesełku.. I nie bądź taka modna :lol:

no

to ponury taki smart z tymi zdjeciami :lol:

mi tez zaimponowal

a Wiesz , ze selim wczoraj mowil brzydkie slowa? , no

wiem, czytałam :D - ech - no i co ?? narypał sie chłopak to i stosowny słownik uruchomił :lol: - ja tam przeczytałam 6 wspólczesnych powieści młodej polskiej prozy i powiem Ci w sekrecie : wszystko ch..j ! Tyle Ci powiem.

Ten kraj, ta ojczyzna nasza, ten świat, panie , rzeczywistość, tak, ta rzeczywistość,w której my niby żyjemy, panie - to normalnie : k, ja pier... w de wszystko jest - taki obraz jest , nie ma to tamto - człowiek musi sie naje.. i ogolnie : ja pier...ę!! - tyle ci powiem wiesz : literatura taka jest .

ponury mi też zaimponował - taką sztukę wyhaczył :o ( Nobokov drogę oświetlił :wink: )

tak sobie myślę, że ponury to chyba zarżniety albo gorzej : może uznał że te sprośne gadki nie licują z jego ponurstwem ???