rrmi 30.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 czesc ciotka w piczku mater ale ludzie maja pod posadzka pusto , nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.07.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 cześć ciotka ( cholera z ta famiją no !!! ) - a gdzie tamtuj tygrys ??? - ten cosi wyleniały cześć Jędruszko - sie mano sie wie - co 6 dzień tygodnia, no co ??? idziem na całośc , kiecki zawijamy i rita tita ja się aż tak bardzo nieciesząca - na fabryke w środę idę, dzis myslałam, że skonam o 10 ( rano !!!) na ślubie, o jutrzejszym weselu nawet nie chce myśleć, bo się ludzie bedą skraplać na ścianach - co za .... też tak macie, ze zanim dopijecie trzeci łyk piwa - to już zaraza ciepłe ? dobra, dobra - tak tylko - sama ze sobą sobie pogadam w takim razie a gdzie orangutan ??? - podczytałam, że dalej ma chętke na skośne spojrzenie, ciekawe czy na spod byka jeszcze też ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.07.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 paproci za wolno pijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Ty sie rozpijesz selim rozpytuje co z Toba zmeczona czy wypoczeta? tygrys moj kierunek zmienil , bo niby dlaczego nie ? i go nie pomawiaj o wylinialosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.07.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 jestem na specjalnej diecie : więcej piję, niż jem - słyszałam, że od tego mozna żle skończyć - mnie tam tylko brzucho urosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 30.07.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 mam coś http://pulchritude.nevergirl.com/My%20Pictures/alizee150.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.07.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Kręcidupek. Ten tygrys zmęczona, utyta, rozpieszczona i pogryziona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 mozes zaszla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.07.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 jejuniu- ale fajne zdjęcia tera dajecie - takie ruszane Ck - ile ci jeszcze zostało garowania ??? - paczkę wysłac ? aaaaa, selimmm - to dobry chłopak - mówili w radio - tak sobie myśle, że jak by się postarał, to może z nas i byłaby para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 no to ponury taki smart z tymi zdjeciami mi tez zaimponowal a Wiesz , ze selim wczoraj mowil brzydkie slowa? , no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 30.07.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 jejuniu- ale fajne zdjęcia tera dajecie - takie ruszane Ck - ile ci jeszcze zostało garowania ??? - paczkę wysłac ? Dożywocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 1950 komentarze do dziennika prosze zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.07.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 mozes zaszla? jasne !! zaszałas ... na kurki w śmietanie, placki ziemniaczene ze śmietaną, kuraka w śmietanie i zasmażka, zasmażka, zasmażka postanowione ! _ zmieniam swe zycie : rzucam palenie i picie, rower wyciagam, na jakis zen albo joge sie zapisuje, starego tez wymienie na młodszy model - pas !! ( szefa szefów mi w pracy wylali - to się muszę postarać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.07.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Dożywocie no nie gadaj TY ?? - a jakies rozrywki ?? - nie krępuj się - czytałam, że modne jest w pewnych kręgach korespondowanie ze skazanymi na krzesełko - takie coś się może i wiele lat ciągnąć : ja mam frajde z miłosierdzia i ciało nie naruszone, a Ty lekciejszy sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 z jedzeniem nie podjezdzaj , bo u nas pizza byla tylko i nie udawaj takiej przyzwoitej , ze sie wezmiesz za siebie , kto Ci w to uwierzy a moze na szefowa szefowych wskoczysz , hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 30.07.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 czesc szkoda ze nie wiedzialem,ze paprotka wyjezdza.prosbe mialbym wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 30.07.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Dożywocie no nie gadaj TY ?? - a jakies rozrywki ?? - nie krępuj się - czytałam, że modne jest w pewnych kręgach korespondowanie ze skazanymi na krzesełko - takie coś się może i wiele lat ciągnąć : ja mam frajde z miłosierdzia i ciało nie naruszone, a Ty lekciejszy sen Nie mówiłem nic o krzesełku.. I nie bądź taka modna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Kręcidupek. Ten tygrys : to po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.07.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 no to ponury taki smart z tymi zdjeciami mi tez zaimponowal a Wiesz , ze selim wczoraj mowil brzydkie slowa? , no wiem, czytałam - ech - no i co ?? narypał sie chłopak to i stosowny słownik uruchomił - ja tam przeczytałam 6 wspólczesnych powieści młodej polskiej prozy i powiem Ci w sekrecie : wszystko ch..j ! Tyle Ci powiem. Ten kraj, ta ojczyzna nasza, ten świat, panie , rzeczywistość, tak, ta rzeczywistość,w której my niby żyjemy, panie - to normalnie : k, ja pier... w de wszystko jest - taki obraz jest , nie ma to tamto - człowiek musi sie naje.. i ogolnie : ja pier...ę!! - tyle ci powiem wiesz : literatura taka jest . ponury mi też zaimponował - taką sztukę wyhaczył ( Nobokov drogę oświetlił ) tak sobie myślę, że ponury to chyba zarżniety albo gorzej : może uznał że te sprośne gadki nie licują z jego ponurstwem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 30.07.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 c2 zoolander jest bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts