ckwadrat 30.07.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 no to ponury taki smart z tymi zdjeciami mi tez zaimponowal a Wiesz , ze selim wczoraj mowil brzydkie slowa? , no wiem, czytałam - ech - no i co ?? narypał sie chłopak to i stosowny słownik uruchomił - ja tam przeczytałam 6 wspólczesnych powieści młodej polskiej prozy i powiem Ci w sekrecie : wszystko ch..j ! Ja Wam mówię wszystko ch..j. Stachura, czy Wysocki bo juz nie pomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 e , nie wiem , moze nie jest po prostu wystarczajaco ponury? wiesz ja tez juz zaczynam pie....c, bedziem wracac to sie bede cieszyc najem sie tej obiecanej zasmazki , ksiazkow poczytam i wogole, odchamie sie w kraju nad Wisla postaram sie byc szczesliwa narazie sie lecze w watku pt.dochodza do konca jest swietny terapeuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.07.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 czesc szkoda ze nie wiedzialem,ze paprotka wyjezdza. prosbe mialbym wtedy. Lucek witaj - no widzisz kurki bym Ci podesłała A z Body Shopu jakies masełko przyslesz ?? albo chociaż pasek do spodni z Banana Republic ?? no doooooobra może byc mocno wyciety t- shirt z Gapa albo syrop klonowy - poleje sie przed walką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.07.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 r dziękuję, autentycznie nie wiedziałem, założę te komentarze. paproć to już nie będziesz dół społeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 30.07.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 GAP Gay And Proud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 30.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 napisze pozniej o moim wymarzonym od Ciebie Pprezencie.on nie jest kosztowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Ja Wam mówię wszystko ch..j. Stachura, czy Wysocki bo juz nie pomnę no nie !!! muszę czynić ponury domu, tfu. honory domu : Elektryczne Gitary, Kuba Sienkiewicz : .... byłem nawet w Budapeszcie... wszystko ch !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 30.07.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 NO taaa.. za duzo juz mam we lbie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 paprociu , musze wyjsc , mam wazne biznes meeting nie spij jeszcze , wroce za ok godzine dziekuje Ci 1950 bedzie gdzie popieprzy. 3x3 rozumiem , ze nas wszystkich zaprosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 30.07.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 GAP Gay And Proud Nigdy w zyciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 r oczywiście, ciepłej wody będzie ci u mnie dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.07.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 ja tam jestem dumna z tego, że jestem gay`em paproć fruu na dziś - sexdeadline nadchodzi i ogolnie mam jutro dzień na obczasach i w sukince - to zawsze wyczerpuje powodzenia rrmi 1950 - nie wiem czy dam rade bez wsparcia selimma ck- twoja ostatnia odsłona trąci myszką luc - nie bierz do serca - i tak dostanę zawału jak Cie zobaczę :lol żegnam ozięble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.07.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 czesc zmija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.07.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 paproci to podejrzane, ten kot cieszy się tak jak ja byłem w niedzielę w Besenovej, było bardzo mało ludzi a samo kąpielisko jest w rozbudowie, od ubiegłego roku zmieniły się ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 30.07.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 No dobra, coś bardziej nowoczesnego.. http://www.funny-games.biz/virtual-bartender.html and.. place your order eg. beer, kiss, strip, box, f..k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.07.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 a co tam robią ?..było chyba ok.70 koronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 czy wszystkie poszli juz? a Ty c2 to przepraszam , ze zapytam jak starego znajomego to polujesz czy chcesz byc upolowany? bo to jest roznica w sumie w tym watku kazdy jest podejrzany teskniacy -pokosiles juz trawke? paprotka placki ziemniaczene ze śmietaną nie pisz o tym nigdy wiecej a czy chodzi o mlode ziemniaczki i wiejska smietane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 31.07.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 ...a Ty c2 to przepraszam , ze zapytam jak starego znajomego to polujesz czy chcesz byc upolowany? bo to jest roznica... Czy chcesz powiedzieć, że jestem postrzelony? Po alkoholu nie powinienem sięgać po broń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 nie wiem czy jestes postrzelony , ale jestes juz drugi , ktorego widze na kacu paprotka czy znowu uciaklas!!! zdaj bron do centrali c2 do centrali oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 A jestescie z Gienia czy nie? zamelduj sie chociaz Gosia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts