Rytunia 01.08.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 ja bym powiedziała, że wypłowiała a nie wyliniała ale się nie rusza,a wcześniej tygrys szedl prościuteńko, jakby zdawał egzamin z trzeźwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.08.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 no dobra powiem wam bylem z paprocia na weekendzie Ona teraz odpoczynku potrzebuje ..no! ...zeby dojsc do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Rytuniu no u mnie sie rusza idzie naprzod jak burza selim naprawde jak bedziesz tak mocno chcial to Ci sie spelni , naprawde dam u O .Rydza na tace w tej intencji , specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.08.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Hello na chwilkę Selimm farciarzu opowiem tylko coś a propos tych Rytuniowych menów po sześćdziesiątce. Kilka lat temu na początku sierpnia wypowiadala sie w Trójce jakaś uczestniczka Powstania Warszawskiego. I oto co powiedziała: - Aż przyjemnie było spojrzeć na kolegów - wszyscy eleganccy, szczupli, w wyprasownaych spodniach i mundurach, przystrzyżone włosy, proste sylwetki, czyste buty, a nie tacy spoceni, zapyziali, rozmemłani, w piżamowych gaciach i sandałach, jakich tabuny się szwendają latem lecę, pa Gloria Victis !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.08.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 R over, Ty to wiesz jak mnie wywolac hihi u mnie ok, wmurowalismy kamien wegielny, napiszcie co Wy wmurowaliscie, bo nie wiem czy jakiejs glupoty nie strzelilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 ja pieniadze wloze , ale tak wogole bardziej dlatego , ze tak wszyscy robia nie wierze w takie rzeczy , powaznie G zyje? bym zapomniala wojty pisala, ze sikali na fundament o ile dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.08.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 sikali na fundament? to chyba o 2 w nocy, w pozostalych godzinach mam obserwatorow sasiedzi, przechodnie, helikoptery, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.08.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 ja pieniadze wloze , ale tak wogole bardziej dlatego , ze tak wszyscy robia nie wierze w takie rzeczy , powaznie G zyje? bym zapomniala wojty pisala, ze sikali na fundament o ile dobrze pamietam zyje, ale ledwo, jak słowo daje, rzucam picie, ja juz nawet nie wiem czy jestem uzalezniona, bo nawet nie mam kiedy sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.08.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.08.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 R over, Ty to wiesz jak mnie wywolac hihi u mnie ok, wmurowalismy kamien wegielny, napiszcie co Wy wmurowaliscie, bo nie wiem czy jakiejs glupoty nie strzelilam Ja, kase.Na wszelki wypadek we wszystkie katy, niby powinnam w kat bogactw(Aggi pewnie wie)ale z nerw, mnie sie popierdzieliło który to, i dawalam we wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.08.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 ... ja juz nawet nie wiem czy jestem uzalezniona, bo nawet nie mam kiedy sprawdzic Gosia swietny tekst Gienia zyje, ostatnio dalismy jej odpoczac, ale od jutra zajezdzac ja beda murarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 tzn .tak Ona pisala , ze stary jej sikal bo Ona nie miala jak no bo jak przy chlopach z budowy i wogole , Wiesz To w tym watku o tych czarach , czy magiach w poradach zyciowych , zobacz fajnie napisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 ... ja juz nawet nie wiem czy jestem uzalezniona, bo nawet nie mam kiedy sprawdzic Gosia swietny tekst Gienia zyje, ostatnio dalismy jej odpoczac, ale od jutra zajezdzac ja beda murarze to bedziem AA atakowac pilnuj agniesiu pilnuj , zeby nie zaszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.08.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 a kominki będziecie miały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.08.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 a kominki będziecie miały?ja, to nawet z 2 stron bede miała na zewnatrz i w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 ja tylko we srodku chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.08.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 tzn .tak Ona pisala , ze stary jej sikal bo Ona nie miala jak no bo jak przy chlopach z budowy i wogole , Wiesz To w tym watku o tych czarach , czy magiach w poradach zyciowych , zobacz fajnie napisala ale i Ona i ja miałysmy jazde na feng shui Ja nawet fachmana przyciagnelam na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 qrcze , ja w to wogole nie wierze , 'nie wiem teraz komu latwiej , Wam czy mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.08.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 qrcze , ja w to wogole nie wierze , 'nie wiem teraz komu latwiej , Wam czy mi? Eee, jak to było Panu Bogu swieczka, a Diabłu ogarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 ta ja odpadam a tak wogole to dobrze robia Gosiu? w sensie budowy oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts