Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rozmawia dwóch facetów, pierwszy:

- Jestem ostatnio tak napalony, że rżne wszystko co się rusza.

Drugi na to

- Ja tam nie stawiam sobie takich ograniczeń :roll:

Baca kocha się z turystką. W pewnym momencie turystka mówi:

- Baco, gniewom się.

- A o co się gniewocie?

- Jo się nie gniewom na wos, ino wom się gnie...

Rozmawiają dwaj kanibale przy grilu:

- Nie obracaj tak szybko! Mięso się dobrze nie upiecze!

- Nie ma mowy! To Polak. Jeśli będę kręcił wolniej to ukradnie mi węgiel.

Turysta spotyka wędkarza-Polaka i się pyta:

- I co biorą?

- Biorą, biorą już mi plecak zabrali.

Mam dwie wiadomości: dobrą i złą...

- zła: jeden z polityków zaraził się chorobą wściekłych krów.

- dobra jest taka, że wybić trzeba całe stado

To tzw "czynnik ludzki" ;) Dużo delegacji mam i wiem na ile pokus narażony jest człowiek ;) Z drugiej zaś strony kocham żonę i nie szukam przygodnych znajomości. Sama ochota na dzikie bzykanie to nic złego, skoro jednak ma się ochotę przejść do czynów no to już jest oznaka, że w małżeństwie się coś dzieje nie tak.

sorki ale ja z innej beczki ...masz super działeczkę ...ale jeszcze dużo przed tobą.Ja już to (tzn.budowę) przeszłam.

w jakim rejonie masz działkę??

pozdrawiam

KATE

To tzw "czynnik ludzki" ;) Dużo delegacji mam i wiem na ile pokus narażony jest człowiek ;) Z drugiej zaś strony kocham żonę i nie szukam przygodnych znajomości. Sama ochota na dzikie bzykanie to nic złego, skoro jednak ma się ochotę przejść do czynów no to już jest oznaka, że w małżeństwie się coś dzieje nie tak.

sorki ale ja z innej beczki ...masz super działeczkę ...ale jeszcze dużo przed tobą.Ja już to (tzn.budowę) przeszłam.

pozdrawiam

KATE

gorac dzisiaj okrutny :wink: ...ludzie mają zjawiska podobne jak na pustyni

Selimm ,a wiesz jak sie robi małe dziewczynki?

no nawijaj !

Pesymista widzi ciemny tunel.

Optymista widzi światełko w tunelu.

Realista widzi światło pociągu.

A maszynista widzi trzech debili na torach

Nad Niagarą stoją trzy grupy turystów: z Anglii, z Niemiec i z Polski.

Anglicy się zachwycają: Oh my Good, it's wonderfull... Niemcy się zachwycają: Mein Gott, das ist wunderbar... Polacy się zachwycają: O ku**a, o ja pierdole... .....Rrmi tak to jest ?

Stara, choć no tu szybko!

- No co się stało?

- Potrzymaj przez chwile ten kabel.

- No trzymam, i co dalej?

- A nic, widać faza jest w tym drugim..

Mąż do żony:

- Gdzie byłaś?

- W salonie piękności.

- I co zamknięte było?

Szczyt egocentryzmu: laska robi ci L....., a ty po wszystkim mówisz "co, niezły byłem?"

Pewnego wieczoru synek kładzie sie spać i gdy już prawie zasypiał, nagle uslyszał w sypialni rodziców dziwne odłosy" tututuu". Idzie do sypialni, patrzy przez dziurkę od klucza i widzi mame na dole, tate u góry. Otwiera drzwi i krzyczy: - Co wy robcie, co wy robicie?

Na to tata: - Robimy małego braciszka dla ciebie.

Na to synek: - Ja nie chcem braciszka, ja nie chcem baraciszka! Wychodząc trzaska drzwiami. Dwa dni później historia się powtarza. Synek znów słyszy tututuu w sypialni rodziców, idzie zobaczyć, co się dzieje, patrzy przez dzurkę od klucza i widzi mamę na gorze, a tate na dole, otwiera dzwi i krzyczy:

- Co wy robcie, co wy robicie?!

Na to mama: _ Robimy małą siostrzyczkę dla ciebie.

Synek zdenerwowany: - Ja nie chcem siostry, ja nie chcem siostry!

Po kilku dniach znów to samo tututu w sypialni rodziców. Synek patrzy przez dziurke i widzi mamę na czworaka, tatę od tyłu. Zdenerwowany otwiera drzwi i krzyczy:

- Ja nie chcem też psa, ja nie chcem też psa

pozdrawiam

KATE

Mariusza nie ma w domu , KATE jaki masz rozmiar

dodam , ze my tu znamy swoje rozmiary , to i Ty podaj :lol:

pozdrawiam

KATE

Mariusza nie ma w domu , KATE jaki masz rozmiar

dodam , ze my tu znamy swoje rozmiary , to i Ty podaj :lol:

własnie, własnie.Wiemy, ze jestes w wieku zdradzieckim, przynajmniej w/g oceny Doktora :roll: :p ale parametry tez wazne :lol: :lol: :lol: