rrmi 02.08.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 paproc jak sie pojawisz to na czacie jestesmy, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.08.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Rozmawia dwóch facetów, pierwszy: - Jestem ostatnio tak napalony, że rżne wszystko co się rusza. Drugi na to - Ja tam nie stawiam sobie takich ograniczeń Baca kocha się z turystką. W pewnym momencie turystka mówi: - Baco, gniewom się. - A o co się gniewocie? - Jo się nie gniewom na wos, ino wom się gnie... Rozmawiają dwaj kanibale przy grilu: - Nie obracaj tak szybko! Mięso się dobrze nie upiecze! - Nie ma mowy! To Polak. Jeśli będę kręcił wolniej to ukradnie mi węgiel. Turysta spotyka wędkarza-Polaka i się pyta: - I co biorą? - Biorą, biorą już mi plecak zabrali. Mam dwie wiadomości: dobrą i złą... - zła: jeden z polityków zaraził się chorobą wściekłych krów. - dobra jest taka, że wybić trzeba całe stado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 NAJLEPSZY DORADCA KAWALOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 02.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 To tzw "czynnik ludzki" Dużo delegacji mam i wiem na ile pokus narażony jest człowiek Z drugiej zaś strony kocham żonę i nie szukam przygodnych znajomości. Sama ochota na dzikie bzykanie to nic złego, skoro jednak ma się ochotę przejść do czynów no to już jest oznaka, że w małżeństwie się coś dzieje nie tak. sorki ale ja z innej beczki ...masz super działeczkę ...ale jeszcze dużo przed tobą.Ja już to (tzn.budowę) przeszłam. w jakim rejonie masz działkę?? pozdrawiam KATE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 To tzw "czynnik ludzki" Dużo delegacji mam i wiem na ile pokus narażony jest człowiek Z drugiej zaś strony kocham żonę i nie szukam przygodnych znajomości. Sama ochota na dzikie bzykanie to nic złego, skoro jednak ma się ochotę przejść do czynów no to już jest oznaka, że w małżeństwie się coś dzieje nie tak. sorki ale ja z innej beczki ...masz super działeczkę ...ale jeszcze dużo przed tobą.Ja już to (tzn.budowę) przeszłam. w jakim rejonie masz działkę?? pozdrawiam KATE gorac dzisiaj okrutny ...ludzie mają zjawiska podobne jak na pustyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 http://img324.imageshack.us/img324/6848/schody9cs.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 http://img272.imageshack.us/img272/5477/komin2kb.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 http://img272.imageshack.us/img272/6848/widokzewnatrz0dv.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Sorry, ze tak nie zdradziecko, ale wczoraj obiecałam, a przynajmniej mam takie wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.08.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 R over, Ty to wiesz jak mnie wywolac hihi u mnie ok, wmurowalismy kamien wegielny, napiszcie co Wy wmurowaliscie, bo nie wiem czy jakiejs glupoty nie strzelilam Mysmy wmurowali kamień z Zakopanego.(a może to był z innych gór...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.08.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Gosia gratulacje i toast (oczywiście różowym...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.08.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Selimm ,a wiesz jak sie robi małe dziewczynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Gosia gratulacje i toast (oczywiście różowym...). dziekuje, ostatnio przezuciłam sie na czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Selimm ,a wiesz jak sie robi małe dziewczynki? no nawijaj ! Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. A maszynista widzi trzech debili na torach Nad Niagarą stoją trzy grupy turystów: z Anglii, z Niemiec i z Polski. Anglicy się zachwycają: Oh my Good, it's wonderfull... Niemcy się zachwycają: Mein Gott, das ist wunderbar... Polacy się zachwycają: O ku**a, o ja pierdole... .....Rrmi tak to jest ? Stara, choć no tu szybko! - No co się stało? - Potrzymaj przez chwile ten kabel. - No trzymam, i co dalej? - A nic, widać faza jest w tym drugim.. Mąż do żony: - Gdzie byłaś? - W salonie piękności. - I co zamknięte było? Szczyt egocentryzmu: laska robi ci L....., a ty po wszystkim mówisz "co, niezły byłem?" Pewnego wieczoru synek kładzie sie spać i gdy już prawie zasypiał, nagle uslyszał w sypialni rodziców dziwne odłosy" tututuu". Idzie do sypialni, patrzy przez dziurkę od klucza i widzi mame na dole, tate u góry. Otwiera drzwi i krzyczy: - Co wy robcie, co wy robicie? Na to tata: - Robimy małego braciszka dla ciebie. Na to synek: - Ja nie chcem braciszka, ja nie chcem baraciszka! Wychodząc trzaska drzwiami. Dwa dni później historia się powtarza. Synek znów słyszy tututuu w sypialni rodziców, idzie zobaczyć, co się dzieje, patrzy przez dzurkę od klucza i widzi mamę na gorze, a tate na dole, otwiera dzwi i krzyczy: - Co wy robcie, co wy robicie?! Na to mama: _ Robimy małą siostrzyczkę dla ciebie. Synek zdenerwowany: - Ja nie chcem siostry, ja nie chcem siostry! Po kilku dniach znów to samo tututu w sypialni rodziców. Synek patrzy przez dziurke i widzi mamę na czworaka, tatę od tyłu. Zdenerwowany otwiera drzwi i krzyczy: - Ja nie chcem też psa, ja nie chcem też psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Sorry, ze tak nie zdradziecko, ale wczoraj obiecałam, a przynajmniej mam takie wrazenie dobre wrazenie masz fajny ten domek rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 To tzw "czynnik ludzki" Dużo delegacji mam i wiem na ile pokus narażony jest człowiek Z drugiej zaś strony kocham żonę i nie szukam przygodnych znajomości. Sama ochota na dzikie bzykanie to nic złego, skoro jednak ma się ochotę przejść do czynów no to już jest oznaka, że w małżeństwie się coś dzieje nie tak. sorki ale ja z innej beczki ...masz super działeczkę ...ale jeszcze dużo przed tobą.Ja już to (tzn.budowę) przeszłam. w jakim rejonie masz działkę?? pozdrawiam KATE Mariusza nie ma w domu , KATE jaki masz rozmiar dodam , ze my tu znamy swoje rozmiary , to i Ty podaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 To tzw "czynnik ludzki" Dużo delegacji mam i wiem na ile pokus narażony jest człowiek Z drugiej zaś strony kocham żonę i nie szukam przygodnych znajomości. Sama ochota na dzikie bzykanie to nic złego, skoro jednak ma się ochotę przejść do czynów no to już jest oznaka, że w małżeństwie się coś dzieje nie tak. sorki ale ja z innej beczki ...masz super działeczkę ...ale jeszcze dużo przed tobą.Ja już to (tzn.budowę) przeszłam. w jakim rejonie masz działkę?? pozdrawiam KATE Mariusza nie ma w domu , KATE jaki masz rozmiar dodam , ze my tu znamy swoje rozmiary , to i Ty podaj własnie, własnie.Wiemy, ze jestes w wieku zdradzieckim, przynajmniej w/g oceny Doktora ale parametry tez wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Sorry, ze tak nie zdradziecko, ale wczoraj obiecałam, a przynajmniej mam takie wrazenie dobre wrazenie masz fajny ten domek rosnie dziekuje juz chcialabym tam mieszkac/zdradzac z Budowlanców jestem bardzoooo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 to ktos zyje z tego grona czesc G masz dzis w czubie ? A over , jakie mialas sny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts