gosia1719499730 02.08.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 to ktos zyje z tego grona czesc G masz dzis w czubie ? A over , jakie mialas sny? mam mówic prawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 to ktos zyje z tego grona czesc G masz dzis w czubie ? A over , jakie mialas sny? rrmiten Twoj tygrys, to taki drapiezny, zwierzecy....meski, jakby na cus polował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 no dobra juz wiem moze juz sie zapisz widujesz doktora?? co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 no dobra juz wiem moze juz sie zapisz widujesz doktora?? co? a, kolejka długa bo ja z tych niecierpliwych jestem Doktora zobacze w sobote, w dzien wyjazdu wraca na łono zdradzaczy jak syn marnotrawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 to i dobrze chyba juz wszyscy tesknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 to i dobrze chyba juz wszyscy tesknimy noooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.08.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 wieczór dobry ( ?) placki ziemniaczene ze śmietaną nie pisz o tym nigdy wiecej a czy chodzi o mlode ziemniaczki i wiejska smietane? no to nie piszę : młode, ręcznie tarte ( bo wiadomo, że mikser bukiet zniekształca ), śmietana też młoda i kwaśna, chapane prosto z patelni... zresztą co Ci tu bedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 widze jędze , widze jędze ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 jedza to Ona bedzie jak przeczyta co nawypisywales wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 wieczór dobry ( ?) placki ziemniaczene ze śmietaną nie pisz o tym nigdy wiecej a czy chodzi o mlode ziemniaczki i wiejska smietane? no to nie piszę : młode, ręcznie tarte ( bo wiadomo, że mikser bukiet zniekształca ), śmietana też młoda i kwaśna, chapane prosto z patelni... zresztą co Ci tu bedę jezuuu, zmiłuj sie Paprotkateraz po nocy placki mi sie beda jawiły Cholera, ja nie umiem tzrec, zawsze łapy sobie pouszkadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.08.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 jeśli miałbym wybierać pomiędzy przereklamowaną Tatralandia a Rajeckimi to w ciemno wybieram Rajcekie ee tam, gadasz - junior jest przeciwnego zdania - faktem jest agresywny marketing od pierwszego kilometra za granicznym słupkiem, trochę też przesadzają z cenami mnie się podobało - dużo stonki, ale się rozlazła po tarzaniach i innych kamikadzach a Ty i tak masz tam wszędzie blisko - zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 czy tu samo gorale?? Gosiu paproc tak po zlosci opowiada o tych plackach a moj robi grzyby w smietanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 czy tu samo gorale?? Gosiu paproc tak po zlosci opowiada o tych plackach a moj robi grzyby w smietanie O, ja marza mi sie, kureczki w smietanie, albo kazde inne Skad Ty masz grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.08.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 jedza to Ona bedzie jak przeczyta co nawypisywales wczoraj to nie czytam emblemacik cos jemu się zmienił - znaczy źle już całkowicie z gościem weź, no selimm tak nie migaj, bo sie skupić nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 a jednak mial racje , masz problem z koncentracja jeszcze nie doszlas do siebie grzyby mam Gosiu ze sklepu mamy tu takie jak siwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.08.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 a moj robi grzyby w smietanie to Wy tam mata grzyby ? - chyba atomowe chłodniczek?? czy gołąbki ?? dobra, dobra - ale lodówka pełna, to jakbyco .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 a moj robi grzyby w smietanie to Wy tam mata grzyby ? - chyba atomowe chłodniczek?? czy gołąbki ?? dobra, dobra - ale lodówka pełna, to jakbyco .... o gołabki, tez fajne tylko tucza, ale slinka leci A grzyby, grzyby mamy halucynogenne, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 jakbyco? co? ze juz mam wracac? dobrze powiem Mu , ze mnie wzywasz chlodniczek mielim wczoraj , kupny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 jakbyco? co? ze juz mam wracac? dobrze powiem Mu , ze mnie wzywasz chlodniczek mielim wczoraj , kupny wzywam, wzywam, a płyn bursztynowy dzierzysz w dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.08.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 a jednak mial racje , masz problem z koncentracja jeszcze nie doszlas do siebie że jak niby co ??? nie, nie, wesele było ekstra super, trafił mi się taki jeden - fascynująca osobowość, i samochód tez ma fajoski, i fajosko tańczył i jak przypalał to wstawał - co rzadkościa jest wśród dołów nie no - ekstra było, ale już praccieczki dostali i już se na tych urlopach nowe strategie dla Polski powymyślali i juz tak z rana niby nic, ścichapęk srutututu a jak tam wypoczęłaś ? , i tu boczkiem boczkiem już do roboty muszę a w ogole co jest z Wami ?? boczkiem, boczkiem niby tu ledwo byli o krok od, a tu widzę, panie juz dochodzicie do końca ??? jakas opózniona w rozwoju jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts