Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wieczór dobry ( ?) :D

placki ziemniaczene ze śmietaną

nie pisz o tym nigdy wiecej

a czy chodzi o mlode ziemniaczki i wiejska smietane? :-?

no to nie piszę :lol: : młode, ręcznie tarte ( bo wiadomo, że mikser bukiet zniekształca ), śmietana też młoda i kwaśna, chapane prosto z patelni... zresztą co Ci tu bedę :lol: :lol:

wieczór dobry ( ?) :D

placki ziemniaczene ze śmietaną

nie pisz o tym nigdy wiecej

a czy chodzi o mlode ziemniaczki i wiejska smietane? :-?

no to nie piszę :lol: : młode, ręcznie tarte ( bo wiadomo, że mikser bukiet zniekształca ), śmietana też młoda i kwaśna, chapane prosto z patelni... zresztą co Ci tu bedę :lol: :lol:

jezuuu, zmiłuj sie Paprotkateraz po nocy placki mi sie beda jawiły :( :( :( Cholera, ja nie umiem tzrec, zawsze łapy sobie pouszkadzam

jeśli miałbym wybierać pomiędzy przereklamowaną Tatralandia a Rajeckimi to w ciemno wybieram Rajcekie

ee tam, gadasz - junior jest przeciwnego zdania :D - faktem jest agresywny marketing od pierwszego kilometra za granicznym słupkiem, trochę też przesadzają z cenami :roll:

mnie się podobało - dużo stonki, ale się rozlazła po tarzaniach i innych kamikadzach :lol:

a Ty i tak masz tam wszędzie blisko - zazdroszczę :cry:

a jednak mial racje , masz problem z koncentracja :lol: :lol:

jeszcze nie doszlas do siebie :lol:

że jak niby co ???

nie, nie, wesele było ekstra super, trafił mi się taki jeden 8) - fascynująca osobowość, i samochód tez ma fajoski, i fajosko tańczył i jak przypalał to wstawał - co rzadkościa jest wśród dołów :D

nie no - ekstra było, ale już praccieczki dostali i już se na tych urlopach nowe strategie dla Polski powymyślali i juz tak z rana niby nic, ścichapęk srutututu a jak tam wypoczęłaś ? , i tu boczkiem boczkiem już do roboty muszę :evil:

a w ogole co jest z Wami ??

boczkiem, boczkiem niby tu ledwo byli o krok od, a tu widzę, panie juz dochodzicie do końca ???

jakas opózniona w rozwoju jestem :o