rrmi 02.08.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 ja nie mam na niego haka zreszta na czacie jestem , dlaczego zwialas? ja jadlam , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.08.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 rozumiem, że jak ordynatore jareko nie ma to formuła zdrady się wyczerpała co z tym czatem Ci ?? kocham czat - cześ -helo - no cześ - no jestem a kto jest ?? -na ja jestem - fajnie - no -nie widziliście Heńka ? -nie -a Heniek był dzisiaj ?? - no cześ - cześ - nie wiem - no hejka - jak tam u was - no dobrze - a był heniek ?? - nie wczorsj był -no to ja spada - nohejka - cześ - papatki -to wpadnij jutro pogadamy -nohejka -to spadam -no czes -lece -dobra, to hejka -musze leciec -dobra -a jak bedzie heniek to powiedzcie ze byłam -jasne -no czes to hejka etc. etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 co Ty gadasz , ja dzisiaj pogadalam z tomkiem 1950-o ...Maryni z migota -zawodowo z jakims plum -o tym po co sie ukrywa , to bylo intrygujace przezycie czego? wiec? a BTW -pewnie , ze przy obcych czyli tych co zmieniaja nicki nie rozmawiam powaznie , ale ...... na szczescie jest tam priv...hihihihi do prywatnych pogaduszek jakas zarozumiala z tego wesela wrocilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 03.08.2005 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 z jakims plum -o tym po co sie ukrywa , to bylo intrygujace przezycie czego? wiec? hmmm.... opowiedź , dawaj o plumkaniu - zawsze mnie ta konspiracja intrygowała ja jestem za tępa na czata, zbyt difikualne dla mnie jakas zarozumiala z tego wesela wrocilas noooo nowy kolega mnie odwiózł, całą , pod sam dom, z honorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2005 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 a to Ty nie spisz ?? wejdz na ten czat do cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 03.08.2005 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 co ja robię sie chyba pytasz, tak ??? co ja robie , kuśfa, pracuję , no, stanowisko pracy sobie przygotowuję, kuśfa, do pracy, sobie czyszczę, biurko czyszcę i skrzynki, i papiery przekładam, i nerwy mam a sama jesteś czy z trolami ??? a skusisz jakim dobrym czymś do jedzenia, bo znów głodna jestem a tak w ogole zara przyjdzie archiwmen i zmknie dostawę świezych postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2005 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 samam do zarcia grzyby historyje Ci opowiem z zycia wlasnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2005 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 to do paprotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.08.2005 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Selimm nie wiesz? Tak jak sie robi małe deseczki - rżnie sie duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.08.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 co za awantury?? dopadła mnie frustracja zaraz skocze sobie na zastrzyk.BTW dlaczego ja nic nie widze na czacie mam tylko okienko z czerwonym krzyzykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.08.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 co za awantury?? dopadła mnie frustracja zaraz skocze sobie na zastrzyk. ktoś chciał zatrzyk? Proszę obnażyć pośladek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.08.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 hmmm....zastrzyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Selimm nie wiesz? Tak jak sie robi małe deseczki - rżnie sie duże... Aggi ja k bedziesz lapala Gosie , wez tez paprotke , Ona tez potrzebuje zastrzyk moze nawet tez wode jest niedopiniowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.08.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 jak bedziesz lapala Gosie , wez tez paprotke , Ona tez potrzebuje zastrzyk moze nawet tez wode jest niedopiniowana rrmi to dlaczego nie przysłałaś ich jeszcze do naszego szpitala?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A tu widzę grupowa terapia zajęciowa fajny kącik dla sfrustrowanych aż miło poczytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.08.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A tu widzę grupowa terapia zajęciowa fajny kącik dla sfrustrowanych aż miło poczytać! aaaa, my tak w czynie społecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 aaaa, my tak w czynie społecznym U dochtora żym se kolejke zaklepała, w miedzyczasie moge też poczynić... troszkę... społecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.08.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 co za awantury?? dopadła mnie frustracja zaraz skocze sobie na zastrzyk. ktoś chciał zatrzyk? Proszę obnażyć pośladek... lewy?,prawy?...a, czy ja moge na znieczulenie liczyc przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.08.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 jak bedziesz lapala Gosie , wez tez paprotke , Ona tez potrzebuje zastrzyk moze nawet tez wode jest niedopiniowana rrmi to dlaczego nie przysłałaś ich jeszcze do naszego szpitala?!bo jej zwiałysmy po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.08.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Selimm nie wiesz? Tak jak sie robi małe deseczki - rżnie sie duże... Aggi ja k bedziesz lapala Gosie , wez tez paprotke , Ona tez potrzebuje zastrzyk moze nawet tez wode jest niedopiniowana wode, wode, ale ognista, potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts