selimm 04.08.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 04.08.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 a to bladź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 04.08.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 A, może ci Twoi murarze wyjątkowo do rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.08.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 To fakt, jeden pan dochodzacy narzekal, ze 'nie pala, nie pija, jakies dziwaki'. Jeszcze sie okaze, ze nie przeklinaja to juz koniec swiata nadejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 04.08.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Agniesia,z czego budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.08.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 a z tych rzeczy na "P" to jedynie pospać lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.08.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Rytuniu agniesia buduje z oszczędności a może raczej z tego co jej zostało z komunii noo, zrzędny dzisiaj jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 04.08.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.08.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 1950 a Ty znowu wygadany? musze przyznac, ze takiej techniki lub technologii jeszcze nie widzialam, lawy zostaly zalane tak jak trzeba, ale sciany piwnicy, hmm wymieszane bloczki betonowe wlasnej roboty sprzed 10 lat z formy, ktora zmieniala wymiary w trakcie robot odlewniczych (sic!) pomieszane i przewiazane z cegla pelna, naprawde tego jeszcze nie widzialam i tylko wzywam wszystkich swietych zeby wiatru nie bylo zanim zaprawa zaschnie bo bloczki stawiane pionowo trudno opisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.08.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 jak tak bardzo chcesz wiedziec skad mam oszczednosci to uchyle rabka... z SKO mi zostaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.08.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 kajam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 04.08.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 mnie interesuje jak wygląda procces podejmowania decyzji o tym, a nie innym materiale ja chyba zrobię losowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 04.08.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 a na tych fundamentach to co postawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.08.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Rytuniu to moje zdanie i możesz się nie zgodzić, ale ja nigdy nie budował bym z Porothermu, to tak a propos zdrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.08.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 och tak, po kolana, do kolan i jesczcze powinnam cos nadmienic o urozmaiceniu technologicznym: kawalki dachowki bo tez ceramiczna prosze sie nie martwic o konstrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 04.08.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 to to pomarańczowe w ciemne plamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.08.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Rytuniu to moje zdanie i możesz się nie zgodzić, ale ja nigdy nie budował bym z Porothermu, to tak a propos zdrady ja tez !!! jaki masz typ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.08.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Technologia tradycyjna czyli czerwona ceramika. Taka zwykla pustaki u lub max, cegla pelna na dzialowki i kominydlaczego? wg mnie zdrowo, bezpiecznie (ogniotrwalosc), cieplo (duza kumulacja ciepla) sami sprzedawcy odradzali mi poroterm na sciany i porotermowe pustaki stropowe, duzo polamancow na palecie, sa problemy ze zwrotem, trudno udowodnic w ktorym momencie ulegly zniszczeniu, pomimo wysokiego procentowego zarobku odradzaja (nie zeby zdecydowanie, ale 'jak pani nie sprawi roznicy to lepiej firma x niz firmowe porotermy') do mojej decyzji przyczynilo sie obecne poniemieckie mieszkanie - typowy mur z cegly pelnej, po wymianie okien na szczelne - jest cieplo, przyjemnie, zdrowo, nie ma zaduchu, nie ma wilgoci (oczywiscie pracujemy nad tym i rozsadnie sie wietrzymy), budynek solidny, przezyje mnie na pewno budynek ma 60 cm grubosci samej cegly bez ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 04.08.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 jeśli to to pomarańczowe, to mnie się też nie podoba po wnikliwej lekturze Forum jestem między silikatami? a polskim BK? rodzina poleca gazobeton?, a Rrmi mówiła, że to to samo co pol BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.08.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 ja juz chyba wszystkie wizje przerabiałem fachowcy mi tez odradzali porot...jakos silka dla mnie trocha za zimna jest BK juz predzej ale ostatecznie staneło na maxie z cerpolu za 1.85 na placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts