paprotka 30.04.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 ach.. tak mi sie jeszcze przypomniało , skoro fortepianowy podkład "Wspaniali bracia Baker" - z tekstów Michelle Pfeiffer ( Susie Daimond) z tego filmu : " jak już muszę brać coś do ust to lubię żeby to było dobrej jakości" ( o francuskich papierosach ) i to jest temat !!!! on depresyjny łajdak - Jeff Bridges, ona lekko prowadząca sie z zasadami - dwa razy ciamciaramciam i.....nic no i ..... on ma naprawdę sprawne dłonie - pianista, panie, uch... mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.04.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 niestety - dzis nic z tego Synek truskawki pierwszy raz w swym zyciu zjadl i noc przede mna nieprzespana - biedny - alergikiem jest i cierpi - boli go brzuszek, ma katar taki ze juz skure na policzkach prawie zdarl do zywego wycierajac nos rekawem - biedaczek kochany Nie w glowie mi dzis amory o! ty tez siedzisz na kablach a nie było się - zamiast o d.... maryni - najpierw skonsultować z ciocią paprotką never, nawet nie - alergikowi podawać truskawki , szczególnie te pierwsze wspólczuję serdecznie i ubolewam nad Małym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.04.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 moich nie poznalas mimo ze pianista nie jestem hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.04.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 oj to bardziej skomplikowane. Uwazamy na niego jak cholera ale w przedszkolu jak inne dzieci jadly te przeklete truskawy on mial jesc jabluszko - ale niestety siostra nie dopilnowala - siostra bo do zakonnic chodzi Dowiedzielismy sie o tym post factum a dzis jest apogeum zal mi go - bidactwo takie i budzi sie co chwila z placzem az mi plakac sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.04.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 a co to za w ogóle zaraz wycieczki personalne no, kurna bela - uderz w stół a zaraz się ogon pręży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.04.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 samiec i tyle Ide - Maciejka placze ale wroce jak zly szelag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.04.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 jareko - wapno, clemastinum i ibuprom - będzie spał chociaż , bidulek a ty nie płacz, gościu, bo jak mówi mój syn : mamusiu, menszcziźna nie płacze, jak ma tylko trudną sytuację, prrrawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.04.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 spoko - zestaw jaki mamy mu podac opanowany do perfekcji i co najwazniejsze skuteczny Klopoty hehehehe to moja specjalnosc wiec nie zamierzam plakac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.04.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 no się trzymaj, doktor, i niech ci szwy nie puszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.04.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 kurcze - a skad wiesz ze zszywany juz bylem? Ale spoko - trzymaja sie niezle - poki co nie puscily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.05.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 A teraz zyciowo i na temat Mąż zwraca się do żony: - Kochanie, przyniesiesz mi herbatę? Żona na to: - A czarodziejskie słowo? Mąż: - Biegiem! ale lepsze jest to jakby w temacie watku - Słuchaj, czy patrzysz swojemu mężowi w oczy podczas stosunku? - Hmm... Raz spojrzałam... Stał w drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.05.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Rozmawiają dwie psiapsióły: - Słuchaj, a ty rozmawiasz z meżem podczas stosunku ? - Czemu nie... jak akurat wtedy zadzwoni... Ta sama psiapsiółka po dłuższej rozmowie: - Tylko błagam cię, niech to zostanie w naszym osiedlu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 mąż po przebudzeniu uderza żone w twarz - za co ,kochanie ? - szlocha żona -jakbym wiedział za co , to pewnie bym cie zabił !- syczy mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Hmmmm....skoro tak na wesolo Przychodzi kosciotrup do baru i mowi do barmana - dwie sety i sciereczke poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.05.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 i jeszcze jakby w watku Dlaczego mężczyznom odpowiada miłoć od pierwszego wejrzenia? - Ponieważ pozwala im to zaoszczędzić dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.05.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 znow jakby w temacie Małżonkowie wyjeżdżając na wczasy nad morze, chcąc uatrakcyjnić sobie pobyt uzgodnili, że będą mogli zdradzić się po dwa razy. W drodze powrotnej żona nie wytrzymuje i pyta męża: - I co, zdradziłeś mnie? - Tak, zgodnie z umowa - dwa razy. - Z kim? - Raz z brunetka i raz z blondynka. A ty? - Tez dwa razy. Raz z załogą statku i raz z jednostka wojskowa! a to zawsze wywoluje u mnie lzy w oczach Szczyt pijaństwa: Upić ślimaka tak, żeby do domu nie trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.05.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 aleście dziś w romansowym nastroju ja z dowcipów pamiętam głownie pointy w stylu "a żebyś ty jeszcze obca była..." do tego wątku jednakowoż pasuje mi głupawy dowcips o pacjencie przychodzi mężczyzna z problemami : - panie doktorze, nie moge służyć w wojsku, no bo cyce, panie, wszędzie cyce widzę... - jak to ?? - no cyce, wszędzie cyce... - a to - co to jest ? ( doktor pokazuje jakis kartonik z wyrysowanym kołem) - cyce! - a to (tu kilka plam kubistycznych) - też cyce! - no a to ? ( zdjęcie wycieraczek samochodowych) - całkowicie cyce !!! - no jak ??!!! - a tak ( i tu trzeba demonstracji ) :pacjent cmoka z lewa na prawo w rytm chodzących wycieraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.05.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 A moze by tak o kobietach ? Piękna kobieta jest rajem dla oczu, piekłem dla serca, czyśćcem dla kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.05.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 z wieczorku panieńskiego : prawdziwy mężczyzna kończy ( conajmniej) dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.05.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 najlepszy dowcip dla desperatów - panie doktorze, mam taki problem : wszyscy mnie ignorują !!! - NASTĘPNY !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts