Rytunia 05.08.2005 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ja też jeszcze jestem, ale mam spowolnione procesy myślowe to co było przed WŚ, było o zyliard razy lepsze od WŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 oj Rytuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 no co ? Kaczor mi ostatnio podpada dzisiejsza WŚ była wstrętna i tyle powiem więcej ona była pomarańczowa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ja to nie wiem kocham calego PK I TO CO ZAPODAJE Masz zapalki Ryt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nie mam - staram się awansować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Radosny śpidobiłyśmy go dzisiaj z Lunką swoim milczeniem na czacie ja też się oddalęmam zaległości w oglądaniu Romantikii TVN24 noski, noski a jutro szlaban na zdradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 RYT CZY O PREZYDENTURZE MYSLISZ? bedziemy za Toba a jaki masz program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 a właśnie, nie mogę znależć wątku prezydenckiego - zjadło go, czy co? Rrmi, a marzy Ci się dyktatura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 dyktatura? w domu i moja to moze i tak wyciagnijmy prezydentow , poszukam paprotka czytaj powoli , zdazysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 mnie się wydaje, że ich nie ma Rrmi, jak ja piszę pol. znaki, to Tobie pokazują się kwadraciki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 uś, zaraza powoli cytam, ale powiedź, ale powiedź gdzie jes selek ?? bez selka sie nie rozbieram - wszyscy won ja mofie no !!! na smutno mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ...jakoś mi umknęło, nie słuchałem co mówił PK [nie mogłem ] .. masz te same klopoty co Hetman? jezuniu call 911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Rrmi, jak ja piszę pol. znaki, to Tobie pokazują się kwadraciki? gdzie ?? tu? ja widze nawet u siebie polskie znaki zapytaj paprotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ..czyli to mąż Bjork z PRAWDZIWĄ muzyką wielorybów ? proszę mnie oświecić pozwol,ponury,ze ja Cie oswiece. bedzie o delfinach. to nie wieloryby ale blisko. otoz: na pewno kazdy z Was widzial,jak nie na zywca to w tv scenke,w ktorej do plecow delfina przyczepiona jest treserka.Trzyma sie ona pletwy grzbietowej ,a delfinek zadowolony, wozi ja dookola basenu. no wlasnie. ostatnio ,dzieki staraniom naukowcow amerykanskich,swiat dowiedzial sie o tym,ze pletwa grzbietowa delfinka, nie jest pletwa grzbietowa. jest za to ona ( pletwa ) ta czescia delfiniego ciala,ktorej oni uzywaja pdczas aktu prokreacji,do zachecenia sie wzajemnego,w celu wlasnie prokreowania. zagotowalo sie w srodowisku obroncow praw zwierzat. juz jest pierwszy pozew sadowy przeciwko delfiniarni z Florydy,w sprawie meczenia zwierzat. no i wyjasnilo sie ,przy okazji,skad ten mily usmiech na twarzy delfina,podczas wykonywania numerow z treserka na plecach. delfiny wydaja przy okazji dzwieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 i ta płetwa, niepłetwa to bez względu na płeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 czescnie doczytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 i ta płetwa, niepłetwa to bez względu na płeć? nie no Rytuniu , pod pletwe to mi chlopcy podchodza , nie wiem dlaczego moze juz mam takie skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 i ta płetwa, niepłetwa to bez względu na płeć? wiesz... plec to po ang sex. no to wtedy ja mowie : yes,please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 no wiesz Rrmi a dzirwczynkom - delfinkowym, to się nic od życia nie należy? np. jakiś przystojny treser na niepłetwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 a te greenpisy to zazdrośniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts