paprotka 05.08.2005 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 myślę, Luc, że zawsze byłeś figlarny - to Twoja orenż niech ktoś, do k.. nędzy zdejmie ze mła to inside out Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 a te greenpisy to zazdrośniki piepszone, do balustrady balkonu się przypięly i gardłujom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 jakby jodłowały, toby zdjęły z Ciebie to inside out Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Luc, a treserka się uśmiecha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 niech ktoś, do k.. nędzy zdejmie ze mła to inside out a Ty tam masz w tym insajdzie bol , zal czy rozpacz , ze Selim dzisiaj nie powiedzial , ze kocha?? na priva pewnie napisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 mam syndrom braku selimma - przypalam nie tą strona co nalezy, w lustro za czesto zagladam, depiluje się i piosenki z podtekstewm puszczam - dojrzałam juz do kroku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Luc, a treserka się uśmiecha? w pozwie sadowym,o tym nie bylo mowy za meczenie zwierzat,to jej sie galery naleza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 no wiesz Rrmi a dzirwczynkom - delfinkowym, to się nic od życia nie należy? np. jakiś przystojny treser na niepłetwie? no to to tak? ale ja tylko o chlopakach mysle qrcze , zle ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ... dojrzałam juz do kroku ??? krok...krok... z czyms mi sie to slowo kojarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Paprotka, może Selimm też się depiluje, pazurki maluje, maseczkę na limo po patelni nakłada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 mam syndrom braku selimma - przypalam nie tą strona co nalezy, w lustro za czesto zagladam, depiluje się i piosenki z podtekstewm puszczam - dojrzałam juz do kroku ??? czekaj no paproc uwiera Cie w tym kroku , czesto o tym pisalas nie wiem czy moze chodzi Ci o dojrzaly krok u mezczyzn? nie jarze a te objawy to milosc zastanow sie co zrobicie z Tereska jak cos naslem wloska mafie nie pekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 mowi chlopiec do dziewczyny : zakroczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 wyśllę zobaczysz jakie to zaraźliwe mientkie, kolanka takie fafarafa - niby nic, a dupcia sama.... sie kręci i ten cukier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 tapaprotkapisz takie teksty,pisz...to dziewczeta spac nie beda mogly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 uwazaj paprotka na swojego koty poluja grunt to pozbyc sie konkurencji http://picture.funnyjunk.com/pics/sniper.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Rytunia cos podejrzanie milczy.ciekawe,co robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Rytunia cos podejrzanie milczy. ciekawe,co robi? pletwy szuka , abo politykuje ale zeby z wielorybem Ryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 płetwę to chyba znaleźli moi nowi sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 och tam chiciałoby sie żeby porwał w przestrzeń jakomś ( może byc Baltyk, Tatary... pojezierze jak tam zwał ) - - wytargał, zniesmaczył, porzucił bez adresu i zobowiązań ciotka - co ja Ci tu bedę - insajd ałt - nał and never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 kot po wypasie , ale to chyba nie Selim , bo selim bylby z Tereska http://www.funny-games.biz/pictures/cat/hugepussy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts