Luc Skywalker 05.08.2005 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 a najsmieszniejsze ,ze z tym delfinkiem,to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 posmiej sie i zobaczjak sie chlopak Twoj na randke obmywa http://www.funny-games.biz/pictures/cat/dirty-cat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 paprotka widze,ze Ty z selimmem,to na serio.to sie chlopak ucieszy.zeby tylko samobojstwami na forum nie sypnelo.bo na Ciebie niejeden zabki sobie ostrzyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 och tam chiciałoby sie żeby porwał w przestrzeń jakomś ( może byc Baltyk, Tatary... pojezierze jak tam zwał ) - - wytargał, zniesmaczył, porzucił bez adresu i zobowiązań: ano chciałoby się mnie nie musi porywać w przestrzeń może być lokalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ciotka - co ja Ci tu bedę - insajd ałt - nał and never no to sru wedle zyczenia http://carcino.gen.nz/images/image.phpi/5c01288d/_thumbnail&cb=1115204527 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Rrmi, Selimm w kąpieli jest boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 za duzy wytrzeszcz ty pomyś sobie jak selimma szczytuje - i juz masz kota na cacy ..... tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 za duzy wytrzeszcz ty pomyś sobie jak selimma szczytuje - i juz masz kota na cacy ..... tacy ja mysle , ze sie czepiasz , ale jesli wolisz cos innego http://images.net3media.com/funnyfreepics/aussiestud.jpg to poprzednie to byla dynie , ktora oddaje to co ma w sobie , czyli inside , ale cos nie moge tego wkleic, zreszta obrzydliwe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Rrmi, Selimm w kąpieli jest boski to masz jeszcze po kapieli http://images.net3media.com/funnyfreepics/bad_hairday.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ciotka - co ja Ci tu bedę - insajd ałt - nał and never no to sru wedle zyczenia http://carcino.gen.nz/images/image.phpi/5c01288d/_thumbnail&cb=1115204527 nie funkuje ten link - no nie wiem czy juz..mam sie ....??? inside ? no niech .. ktos w morde ... out... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 dynia była obrzydliwa, ale Paprotka też teraz, ilekroć pojawi się Selimm, będę go widziała szczytującego w umywalce ( w wersji wypłoszonej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 wiem Ryt , ze byla obrzydliwa dynia , ale zeby paprotka?/ paproc !!! a na dwa palce nie idzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 http://carcino.gen.nz/images/image.phpi/5c01288d/_thumbnail&cb=1115204527[/img] nie funkuje ten link - no nie wiem czy juz..mam sie ....??? zaznacz ten link prawy przycisk i copy na gorze masz Address.I tam zrob paste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 odczep sie kobieto, to TWOJE skojarzenia - wkur....a jestes i podła bo nie palisz ( rzekomo ) Like I know myself I'm waitin' for you There ain't no one else Talk to me baby Scream and shout Y want to know you Inside out ...................... noc w pełni - pragnę delfina z płetwą nieuczesaną , niech mówi językami... ale niech juz wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 chetnie bym Ci pomogl ale nie wiem jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 rzekomo było dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Rytuniaa co z Toba?zobacz ,jak fajnie kolezanka p. sie rozkrecila.zrobilabys i Ty jakis przynajmniej striptisik czy cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 sama bym obejrzała jakiś striptisik chyba czas umówić się z kumplami na piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nooooo to chyba nie do mnie bylo ba ja pale zajrzyj zaraz na poczte , tak za 5 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ech Wy aaaaaaaaaaaaaaaaaa Your darkest hour, your hardest fight I wanna know you Like I know myself I'm waitin' for you There ain't no one else Luc to proste : przyjdź, spróbuj przygiać kark całując włosy..., ukorz, zniewol... krzycz i proś................. Like i know myself I'm waitin' for you There ain't no one else Talk t me baby Scream and shout I want to know you Inside out badź kimś za kim tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts