Rytunia 05.08.2005 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 moi sąsiedzi skończyli Paprotka, jeszcze tochę i ja przyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Rytuni a co jest z Twoimi sasiadami , ja nic nie wiem juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ustalone na ostatnim sabacie : szukam żony a zdzielił Cię ktoś patelnią, dziewczyno ?? - może przemyśl to I wanna know you inside out I wanna know your sould I wanna lose control C'mon n' let it out I wanna know you inside out Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Rytuni a co jest z Twoimi sasiadami , ja nic nie wiem juz delfiniej płetwy szukali, ale już znaleźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 to jest przeznaczenie paprotki z Selimem bo to jest prawdziwy KOThttp://images.net3media.com/funnyfreepics/bored.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 delfiniej płetwy szukali, ale już znaleźli TO W SUMIE CHYBA FAJNIE BYLO a czesto szukaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 02:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nie wiemdopiero dwa dni temu się wprowadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 02:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 palę last papierosa - to jest niemoralne tokować do świtu na sucho bez połowu:-? - pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Luc to proste : przyjdź, spróbuj przygiać kark całując włosy..., ukorz, zniewol... krzycz i proś................. badź kimś za kim tęsknię paprotka moim zdaniem,to wrabiasz kolege selimma,w co najmniej usilowanie zabojstwa z powodu zazdrosci,ze skutkiem smiertelnym. normalnie nie wiem,gdzie sie teraz przed nim schowac. bede musial zygzakowac po forum. ...chyba,ze jest to zacheta z Twojej strony w celu namowienia mojej skromnej osoby ,na sam nie wiem co. ale znow pozostaje problem,co z selimmem zrobic. a moze,no bo Ty tak sugestywnie piszesz,napuscimy go na wdzieki Rytuni? ona tez taka jakby figlara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 03:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nie wiem dopiero dwa dni temu się wprowadzili i tak odrazu z tymi pletwami ?? nie zmeczeni przeprowadzka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 proszę mną swoich interesów nie załatwiać i nikogo na moje wdzięki nie napuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ... moje wdzięki... chyba nie mamy sie czego wstydzic.Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 gdzie jest poprzedni post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nie mamy,ale wolimy sami wybierać, niż być wybierani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 powiedzmy,ze ta sprawe,mozna tak przedstawic :- co sie odwlecze,to nie uciecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 wybieranie, czy ciała okazywanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 gdzie jest poprzedni post? czyj , bo ja nie pisalam , jadlam kolacje w nadziei , ze mnie samolot nie uniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 na szczescie ,sa na tej planecie kraje,gdzie sprawy wybierania omawia sie z krewnym,a nie z grymasna panienka.to przywraca wiare w spoleczenstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 szczotkowałam zęby - nie widziałam ale weż nie daj sie prosić - selimma ześ tak ujarzmiła z tym miganiem - badź człowiekim weź gonasiebie - on mało ruchawy jest - znieszesz ja Cię zaklinam i na astigmatic proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts