Gość 1950 05.08.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 młody już tyle było na temat porotermu, dla mnie on jest fajny bo dobrze się kuje bruzdy pod instalacje,jeżeli już chcesz mieć ceramikę poryzowaną kup Kozłowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.08.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 http://www.cerpol.com.pl/ z tej firmy kupuje tyle ze max .....trza było mi to na samym poczatku powiedzieć ps. ciagle zdradzam , myslisz ze ja mam czas na czytanie o porothermie ps. to polec cos jeszcze ...tu kobitki tez budują !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.08.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 mówisz o tych pięknych kobietach, które zaszczycają nas swoim towarzystwem w tym wątku? tak - czytałem, jedna z tych uroczych Pań, nie lubi pomarańczy z ciemnymi plamami, mało tego ona w ogóle nie lubi pomarańczy, zastanawia mnie z czegóż ta delikatna istota będzie budować? no chyba nie z Ytonga lub innego BK chyba ośmielę się, temu nieziemskiemu zjawisku o pięknych oczach, zaproponować jednakże, ścianę warstwową z pomarańczami, ale bez plam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.08.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Dziadek hmmm.........IDZ NA CAŁOSC !!!......dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 młodzieńcze!ściana warstwowa, koniecznie masywna wewnątrz, ma jedną niezaprzeczalną zaletę, zdolność akumulowania energii cieplnej, powoduje to, że latem masz w domu chłodno a zimą ciepło,szkieletowiec albo BK raczej Ci tego nie zapewni,dlatego pisałem, że ta delikatna - a jakże - kobieta powinna polubić pomarańcze lub silikaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.08.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 mówisz o tych pięknych kobietach, które zaszczycają nas swoim towarzystwem w tym wątku? tak - czytałem, jedna z tych uroczych Pań, nie lubi pomarańczy z ciemnymi plamami, mało tego ona w ogóle nie lubi pomarańczy, zastanawia mnie z czegóż ta delikatna istota będzie budować? no chyba nie z Ytonga lub innego BK chyba ośmielę się, temu nieziemskiemu zjawisku o pięknych oczach, zaproponować jednakże, ścianę warstwową z pomarańczami, ale bez plamteraz, to mowisz jak ja sciany juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.08.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 istoto nieziemska, skąd ja miałem wiedzieć o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.08.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Gosia ja myslałem ze Ty z silki dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.08.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Gosia ja myslałem ze Ty z silki dajeszMiałam z silki, ale w ostatniej chwili zmieniłam.....po "naczytaniu sie" forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.08.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 istoto nieziemska, skąd ja miałem wiedzieć o tym trudno, przezyje...jakos na razie z BK jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 ja będę miał czerwony goździk w butonierce i bukiet także czerwonych goździków czekalam 2 godziny i nic czy ktos jeszcze jest w domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Policjant wrocil pozno do domu i zastal zone sama w lozku, posciel rozmemlana, a zona jakos dziwnie rozochocona. - Twój kochanek tu byl? Gdzie sie schowal? Pod lózkiem? - pyta i zaglada pod lozko. - Pod lozkiem go nie ma. W kuchni? - i zaglada do kuchni. - W kuchni go nie ma. W szafie? Z szafy wychyla sie reka z banknotem 200 zl. Policjant dyskretnym ruchem oglada sie i bierze banknot. - W szafie tez go nie ma. To gdzie sie schowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.08.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Policjant wrocil pozno do domu i zastal zone sama w lozku, posciel rozmemlana, a zona jakos dziwnie rozochocona. - Twój kochanek tu byl? Gdzie sie schowal? Pod lózkiem? - pyta i zaglada pod lozko. - Pod lozkiem go nie ma. W kuchni? - i zaglada do kuchni. - W kuchni go nie ma. W szafie? Z szafy wychyla sie reka z banknotem 200 zl. Policjant dyskretnym ruchem oglada sie i bierze banknot. - W szafie tez go nie ma. To gdzie sie schowal? matka, humor z rana mi poprawiłąs, po tym jak 1950 mi go zepsuł a jak tam twoje okulary?znalazły sie, czy nadal ciemnowc, ciemnosc widzisz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Kochana, lepiej nie pytaj... wieloryb mi je zarąbał, wymieni teraz u weronki na spirale antykoncepcyjną... Ale kurnia, chyba drzwi pomyliłam... kto zgasił światło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.08.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Kochana, lepiej nie pytaj... wieloryb mi je zarąbał, wymieni teraz u weronki na spirale antykoncepcyjną... Ale kurnia, chyba drzwi pomyliłam... kto zgasił światło???matka, nie ruszaj sie.....stój w miejscu.Zaraz pomoc zorganizujemy, lece po Aggi z zastrzykiem.A, czy spirala, bardziej Ci sie nie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Mnie jak mnie, ale do wydłubania koki z kur taki drut będzie jak znalazł. Kurza stopa, gdzie ten zaszczyk bo mi dźwi paluchy przytrzasły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.08.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Mnie jak mnie, ale do wydłubania koki z kur taki drut będzie jak znalazł. Kurza stopa, gdzie ten zaszczyk bo mi dźwi paluchy przytrzasły!dokładnie, tym bardziej, ze juz hydraulik, nie ten co kiedys....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.08.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 ejże, moje drogie Panie. czy przypadkiem nie pomyliłyście wątku? tutaj się zdradza, kłopoty zdrowotne są obok r ja byłem i się przestraszyłem, nie pasowałem w tych gumowcach do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 no jak to? a ja tyle czekalam naiwna a dlaczego Cie nie widze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.08.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 ejże, moje drogie Panie. czy przypadkiem nie pomyliłyście wątku? tutaj się zdradza, kłopoty zdrowotne są obok r ja byłem i się przestraszyłem, nie pasowałem w tych gumowcach do Ciebie Zupełnie niepotzrebnie, przeciez rrim powiedziała,z e wygladasz jak prawdziwy mezczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts