Agnieszka1 04.05.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 niestety - dzis nic z tego Synek truskawki pierwszy raz w swym zyciu zjadl i noc przede mna nieprzespana - biedny - alergikiem jest i cierpi - boli go brzuszek, ma katar taki ze juz skure na policzkach prawie zdarl do zywego wycierajac nos rekawem - biedaczek kochany Nie w glowie mi dzis amory Zyrtec w kropelkach na noc, dwa dni i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.05.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 tak sobie popatrzylem na Psychologa i jedno mnie uderzylo - watki ocierajace sie o sex, zdrade, kobiety maja najwieksza chyba ogladalnosc Jakie stad wysnuc wnioski mozna? Swiat wokolo d.... sie kreci czy wokol wlasnej osi? Gdyz ja juz sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 a teraz cos z górnej półki Idzie lisica przea las i płacze.Spotyka zajączka -dlaczego płaczesz ,lisico? -lis mnie z domu wyrzucił, jak urodziłam mu prosiątka -szlocha lisica -to chodz ze mną- proponuje chate zajączek Mija jakiś czas . Idzie płaczaca lisica`przez las ,za nią prosiatka .Spotyka wilka . -dlaczego płaczesz?-pyta wilk -mieszkałam z zającem ale jak mu urodziłam prosiątka to mnie pogonił -nie martw sie i zamieszkaj ze mną -pociesza wilk.... Mija jakiś czas .. Płacząca lisica spotyka niedzwiedzia -..... i jak urodziłam mu prosiatka to mnie wygonił........ Jaki jest morał z tej opowieści ??????? KAŻDY FACET TO ŚWINIA I tą optymistyczną opowieścią pozdrawiam wszystkie Panie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.05.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Ew-ka - jasne ze swinia tylko ze roznimy sie od niej tym ze ogonek prosty a nie zakrecony aaaaaaaa.......... i nie z tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.05.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 jeny Jareko a ty tylko o jednym ............... "czyzby glodnemu chleb na mysli"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.05.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Facet lekko na bani wraca do domu. Zona od razu, srata-ta- ta, pijak,tylko wódka ci w glowie... Facet siega do kieszeni, wyciaga kartke imówi:- OK, przynioslem test, zara zobaczymy jaka ty obeznana i kulturalna jesteś!Żona:- Zobaczymy, czytaj.- Taaak, pytanie pierwsze. Podaj jakies dwie waluty.- Heh, no chociazby dolar i euro.- Dobra, podaj dwa typy srodków antykoncepcyjnych.- Jejku, moge ci conajmniej 10 podac.- Wierze. Pytanie trzecie. Podaj mi 2 rzeki w Islandii... Milczysz? Ha! Wiedziałem! Oprócz szmalu i seksu, zadnych ku.... zainteresowan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.05.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.05.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 a nasze Panie ? Watek zdrady zamienil sie w maraton usmiechu w oczekiwaniu na delegacje donny- zapraszamy mile Panie - kilka slow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.05.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Dwóch facetów wpada na siebie w centrum handlowym: - Och, przepraszam Pana! - Nie, nie, to ja przepraszam. Zagapiłem się, bo wie Pan - szukam gdzieś tu mojej żony... - Ach tak? Ja też szukam swojej żony. A jak pańska żona wygląda? - Wysoka, włosy płomienny kasztan, ścięte na okrągło z końcówkami podwiniętymi do twarzy, doskonałe długie nogi, jędrne pośladki, duży biust. Była w mini spódniczce i bluzeczce z dużym dekoltem. A pańska żona? - Nieważne! Szukamy pańskiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donna 06.05.2005 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Niestety dalszego ciągu nie będzie,zrezygnowałam z kolejnego wyjazdu w czerwcu,kolejny dopiero za rok.Moje zauroczenie raczej minęło,choć nadal otrzymuję SMS-y i nadal są dla mnie miłym akcentem na dzień dobry pozdrawiam wytrwałych uczestników tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.05.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 buuuuuuuu donna - szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 06.05.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Niestety dalszego ciągu nie będzie,zrezygnowałam z kolejnego wyjazdu w czerwcu,kolejny dopiero za rok.Moje zauroczenie raczej minęło,choć nadal otrzymuję SMS-y i nadal są dla mnie miłym akcentem na dzień dobry pozdrawiam wytrwałych uczestników tego wątku e tam - co ma wisieć nie utonie, donna w każdym razie nastukałam sobie jakies 40 postów w tym watku - merci beaucoup buuuuuuuu donna - szkoda nie rycz, jareko, nie rycz mam dla Ciebie dowcipaska Zawiana mocno małżonka wraca o 4 nad ranem do domu, mąż w krzyk : - a o której to się wraca ?????? !!!!! - jakie wraca, jakie wraca.... wpadłam tylko po gitarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.05.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Panie Kaziu, czy w młodości miał pan jakieś hobby ? - Nawet dwa. Polowanie i kobiety. - O, to ciekawe. Na co pan polował ? - Na kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.05.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 ".....nie rycz, jareko, nie rycz mam dla Ciebie dowcipaska ...." to bylo inaczej paprotka - nie rycz, mala ,nie rycz a teraz cytaty z raportow policyjnych - zwloki wisialy dobrze wyeksponowane , wkomponowane we framuge - poszkodowany zrobil duza i mala potrzebe wewnatrz spodni by celem unikniecia odpowiedzialnosci - odstapilem od czynnosci, poniewaz para wymagala pomocy medyczno-seksualnej - na drodze lezal pies, obok niego prawdopodobnie wlasiciel - tez denat - przy nietrzezwej znaleziono trzezwe niemowle i na koniec - w trakcie interwencjo zostalem uderzony miekkim gownem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 07.05.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 hi,hi, he he.... (słychać tam, jak ryczę ze śmiechu??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Podczas jubileuszu małzonkowie zostaja zapytani : -czy w trakcie Waszego dlugiego pożycia myśleliście czasem o rozwodzie ? - Częściej o morderstwie - pada odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 a i jeszcze jedno .... mój dostojny i ulubiony znajomy zawsze jak widzi młodą ładna dziewczynę ,to cicho wzdycha i mówi z żalem : - jakby było czym ,to jest w co !!!!! zawsze mnie tym rozbawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.05.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 o której panna z dobrego domu idzie do łóżka? o siódmej, bo na dziesiątą musi być w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 09.05.2005 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Trochę się naszych zwyczajów wstydzę,Bo postępowość ich ciągle mierna -Mąż wchodząc woła: - Ach, co ja widzę?Po czym dodaje: - Ha ha! Niewierna! Już tylko u nas tak się labidzi,Staje się w progu jak żona Lota..."Ach, co ja widzę?" - jasne, co widzi,Więc po cóż o to pyta, idiota? "Ha ha, niewierna!" - też nieudane,Że jest niewierna - wie całe stadło,Mąż, żona i ja, czyli kochanek,Więc po co drzeć się jak prześcieradło? Atoli męża zgroza nie zmogła,Musi wyczerpać lamentów przydział,Teraz się pyta: - Jakżeś ty mogła???Ano tak właśnie jak pan to widział. Głupio jest wszystkim, każdy się kręci,Wzrok rogaczowi nerwowo lataWidać, że szuka tekstu w pamięci...Już znalazł: - Kaśka! Po tylu latach??? Mnie, gdy to słyszę, wściekłość telepie,Braku logiki bowiem nie lubię:"Po tylu latach" - to chyba lepiej!A pan by wolał zaraz po ślubie? Już ku końcowi spektakl się chyli,Ostatnie kwestie brzmią bardzo godnie:- Panie Trypućko, wyjdź pan w tej chwili!!!- W tej chwili? Guzik... Wpierw włożę spodnie! Wychodzę, wracam w domowe strony,Zaraz obejrzę miecz w pierwszej lidze...- Zosiu, wróciłem...!...ktoś jest u żony...Palto Dreptaka!Ha! Co ja widzę???????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 09.05.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Jan Dreptak wszedł do mieszkania I stanął w pozie męczeńskiej, Ponieważ zupełnie niechcący I nie wiadomo po co Przyłapał swą żonę Jadwigę Na zdradzie pozamałżeńskiej, Gdyż albowiem miał wrócić nazajutrz A wrócił kretyn nocą. I oto stoi jak kołek Z miną grobowo ponurą, I niezdecydowanie Kapelusz w palcach kręci. Czując niezwykłą tremę Przed nadchodzącą awanturą, Którą musi zaraz urządzić Choć nie ma najmniejszej chęci... Stoi i ma tę świadomość,Że sam wszystkiemu jest winien,Że niepotrzebnie zmieniłW ostatniej chwili plany I wrócił do chaty dzisiajChoć jutro wrócić powinienA tamten facet mruczy:- "No zaczynajżesz pan, jak rany." Więc Dreptak posprzątał ze stołu,Bo zaraz pięścią weń walnie,Wyciągnął tragicznym ruchemDłoń ku niewiernej Jadwidze, Chrząknął wytrzeszczył oczyI krzyknął konwencjonalnieOgólnie przyjętym w tych razachSposobem: - "Ha! co ja widzę!" Następnie już wszystko poszłoWedług utartych schematów:Pogotowie było, straż pożarnaI pan Miziak - posterunkowy. A po kilku godzinach Jan DreptakSiadł na stosie połamanych gratówI powiedział z ulgą do małżonki- "No w zasadzie mamy to z głowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts