Rytunia 07.08.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 czemu ją usunęłaś?trza było tylko zmniejszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.08.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 czemu ją usunęłaś? trza było tylko zmniejszyć nie chciałam taka wielka Wam po oczach dawac, a teraz cos mi sie skaszaniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 gosiu Ciebie ni kocha, nawet jej sie walizki nie chce spakowac paproci tak się nie mówi, musiałaś mnie zdradzić? JĘDZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Ryt a propos - nie widziałas tam własciciela czarnej walizki, szwęda się Skwerze i drogi do domu nie może znależć zdziel obczasem - ode mnie i pogoń - 4. 11 ekspres odchodzi walizkę se weź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 07.08.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Czesc ludzie chetnie bym cos napisal ale paprotka mnie zawstydza.te zdjecia...ona chyba chwilowo ma bed luck jezeli o sprawki damsko te no ...chodzi.pwyzal sie do cnapomozemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.08.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Gosia,czy w twojej diecie też jest zapis, że obiad ma być między 12-14, a kolacja do 18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.08.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Gosia, czy w twojej diecie też jest zapis, że obiad ma być między 12-14, a kolacja do 18? bez kolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.08.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Gosia, czy w twojej diecie też jest zapis, że obiad ma być między 12-14, a kolacja do 18?Ostatni posilek do 18, ale o obiedzie nic nie ma i mozna zamieniac obiad z kolacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 07.08.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 czy każdy gazobeton to suporex? ta kazdy nosi tez nazwe Beton Komorkowy czyli BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.08.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 to chyba tzw. sami o sobie ??? Dlaczego Bóg najpierw stworzył faceta??? Bo chciał zacząć od zera W dyskotece rozmawiają dwie osoby: - Wspaniale tańczysz. - Ty też. - Wspaniale obejmujesz. - Ty też. - Wspaniale całujesz. - Ty też. - Mam na imię Darek. - O Boże! Ja też. Przychodzi facet do lekarza, kładzie swa męskość na stole i milczy. Zdziwiony lekarz pyta: - Boli pana? - Nie boli. - To może za duży? - Nie, wcale nie. - A co, za mały? - Nie. Nie jest za mały. - To co w końcu?! - Fajny, nie?! Przychodzi hipochondryk do lekarza: - Panie doktorze - mówi facet - bo żona ciągle mnie zdradza a mnie rogi nie rosną.... - Czyś pan zwariował - wrzeszczy lekarz - przecież to tylko przenośnia!!! - Dzięki Bogu, bo już myślałem, ze mam niedobór wapnia. Spotkało się pewnego razu trzech kowbojów. Jeden z Alabamy, drugi z Nebraski, a trzeci z Arizony. Siedzieli sobie przy ognisku i od słowa do słowa rozmowa zeszła na temat jacy to oni są twardzi. Kowboj z Alabamy powiedział: - Ja to jestem taki twardy, ze jak mnie pewnego razu złapał krokodyl to ja go pierdut... i wszystkie zęby mu wybiłem. Na to kowboj z Nebraski: - Eeee to nic. Ja jak mnie napadli Indianie, cala setka ich była, to nie dość, ze ich wszystkich wybiłem to jeszcze córkę wodza zgwałciłem! A trzeci kowboj nic nie mówił i spokojnie przewracał penisem węgle w ognisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 07.08.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 no dobra paprotkaja tych zarcikow komentowal nie bedeale Ty chyba nie jestes za partynogeneza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.08.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 ha !!! - nie popuszczę Kolega zwierza się koledze: - Wracam ostatnio z pracy, zaglądam do sypialni, a obok mojej żony leży nieznajomy mężczyzna. Od razu mi się to mocno nie spodobało. Zajrzałem do kuchni i rzeczywiście: cala faszerowaną rybę zjedli! Zocha mówi do swego męża Józka: "Ty Józek zostaliśmy zaproszeni na bal maskowy" Józek mówi "Ja nie idę nie mam się za co przebrać" Zocha odpowiada "Najlepiej nie pij .Nikt cię nie pozna" - Dlaczego strzeliła pani do męża z łuku?- pyta prokurator- Przecież na ścianie wisiała strzelba. - Mąż wrócił w nocy. Nie chciałam budzić dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.08.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 no dobra paprotka ja tych zarcikow komentowal nie bede ale Ty chyba nie jestes za partynogeneza? nieeee - chcę żeby mój mąż był szewcem znasz kogos ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 07.08.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 paprotka prosze Ciea moze jakis dowcip w stylu :-przychodzi baba do lekarzato takie bardziej zyciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 no ja znam jednego szewca , ale lysy jest moze byc? mieszka w Mlawie , nie za daleko dla Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 07.08.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 nieeee - chcę żeby mój mąż był szewcem znasz kogos ??? jezeli robilas sobie nadzieje na mnie - to pudelko. moj dziadek za to robil buty na obstalunek. Ty a co dzisiaj taka cieta na menow jestes? stalo sie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.08.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Gosia, Twoja psica jest cuda zajmuje pół strony, ale jest cudna też bym taką chciałaNo, to juz jak tylko dom bedziesz miała, to nawet nieprzyzwoicie by było, gdybys nie miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.08.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 łysi są podobno bardziej żwawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.08.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Gosia, Twoja psica jest cuda zajmuje pół strony, ale jest cudna też bym taką chciałaNo, to juz jak tylko dom bedziesz miała, to nawet nieprzyzwoicie by było, gdybys nie miala ale [o takim psie to łopatą sprzątać trzeba a małych nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 07.08.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 łysi są podobno bardziej żwawi no kurde to teraz wiem dlaczego mnie moja women obciela na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts