paprotka 07.08.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 a gdzie sie wszyscy rozleżli ?? zauwazyliście, że jak agniesia znika to zaraz też 1950 - buch- jakby się wespól zespól zapadali w jakie puszyste, cocolinowe podusie a selimm to chyba się natrąbił z tej zgryzoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 07.08.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 rrmiz braku czasu mam w plecy ze trzydzieści stron psychologa- jesteś już u nas czy jeszcze tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.08.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 a odbierałeś ją z lotniska? była wczoraj, randkę miała, ale galopant ją wystawił i za ocean zwiaław kapelusiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 galopant Ci się Rrmi marzy? A co ma sie nie marzyc?? jestem zmeczona i przejedzona tak mnie Stary (wlasny) dookola jeziora przepedzil, to i nog nie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.08.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 galopant Ci się Rrmi marzy? A co ma sie nie marzyc?? jestem zmeczona i przejedzona tak mnie Stary (wlasny) dookola jeziora przepedzil, to i nog nie czuje biec Ci kazał i jeść ? co okrążenie ciasteczko podrzucał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 rrmiz braku czasu mam w plecy ze trzydzieści stron psychologa- jesteś już u nas czy jeszcze tam? myslalam , ze zapomniales o mnie i sie z 1950 umowilam wczoraj , ale mnie wystawil wiec juz nie bede wiecej szukala przygod jak kupie bilety dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.08.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Niewdzięcznicy i bezguścia !!!! tez tak uważam ! własnie w tej kolejności Wczoraj z nim rozmawiałem, wiem że juz wrócił, ale dlaczego tu nie zajrzał ????? Może po długim przebywaniu z PO drugą młodość i miłość przeżywa.... biedak trza wypłoszyć, łapówkę w kieszeń wsunąć dyskretnie - niesmiały jest - przyczaił sie i czeka aż pacjenci zaczną prosić to która się wystawia ??? gosia ?? - Ty w blizszych zdaje się stosunkach z ordynatorem - no weź no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 ja juz z kwiatami czekam jareko wroc stary Ty jeden mnie doceniasz nikt nawet ani jedniusienki raz nie powiedzial , ze ladna jestem a ja taka prozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 07.08.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 ....myslalam , ze zapomniales o mnie i sie z 1950 umowilam wczoraj , ale mnie wystawil .. Nie dziw się chłopinie....może nie miał złych intencji, ale w tym wieku zdarzają sie różne problemy z pamięcią....... i nie tylko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 tak na wszelki wiec wypadek zapytam a jak wiekowy Ty jestes stary?? paproc Ryt chyba Ciebie tez tak gania ten Twoj , skoro wiesz jak to sie z tymi ciastkami robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.08.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 no, uważaj Rrmi, bo jak za dużo ciasteczek złapiesz na jednym okrążeniu, to będziesz musiala tak jak ja na dietę się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 tak wogole to masz racje paprotka z tym romansem na boku (agniesia i 1950) , ja juz tez zauwazylam ech , niech im sie szczesci moze i nam tez sie kiedys tak przyfarci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 07.08.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 To na wszelki wypadek odpowiem- trzydzieści sześć .. prawie p.s. pisałem już gdzieś tam- w realu i zdjęciach wygladam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 no, uważaj Rrmi, bo jak za dużo ciasteczek złapiesz na jednym okrążeniu, to będziesz musiala tak jak ja na dietę się udać mam inny sposob , zamiast diety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 To na wszelki wypadek odpowiem- trzydzieści sześć .. prawie p.s. pisałem już gdzieś tam- w realu i zdjęciach wygladam na więcej. qrcze stary to Ty za mlody jestes!!!! i co tu robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 07.08.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Nauczyć mnie trochę.. podobno szybko łapie łazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Nauczyć mnie trochę.. podobno szybko łapie łazę a co to ja jaka nauczajka jestem??? pomysle Doktorze , poradzilbys co z tym fantem poczac a tu na powitanie , no chodz juz do nas http://thumb9.webshots.com/t/26/26/9/87/69/322298769jPoMYs_th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.08.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 qrcze stary to Ty za mlody jestes!!!! dla kogo ??!! dla kogo ??!! mnię tam pasi - pani - dziękujemy - prosimy odpłynąć w stronę dziłału geriatrycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.08.2005 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 był taki numer Doktor, doktor ponury ? ( wiesz na pewno...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 dla kogo ??!! dla kogo ??!! mnię tam pasi - pani - dziękujemy - prosimy odpłynąć w stronę dziłału geriatrycznego jestes obrzydliwa a po drugie to juz oczy napatrzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts