Rytunia 07.08.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 mnie też wiekowo pasi nie za młody, nie za stary tylko jedno wzbudza niepokój - przyuczenia wymaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 stary nie sluchaj ich bedzie git oj te mlode to takie napalone wstydzcie sie , babce towar sprzed nosa podkradac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.08.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 tylko jedno wzbudza niepokój - przyuczenia wymaga ekzaktemon - ale do kuwety jeszcze trafia - no może "siad!" trzeba by... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 tylko jedno wzbudza niepokój - przyuczenia wymaga ekzaktemon - ale do kuwety jeszcze trafia - no może "siad!" trzeba by... oszczedz dalszych opisow bo nie wyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 07.08.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Coś mi sie skopsał komp, chyba za długo nie używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.08.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 stary nie sluchaj ich bedzie git oj te mlode to takie napalone wstydzcie sie , babce towar sprzed nosa podkradac wiesz co ONA chciała przez to powiedziec ?? lece na cię, kręcisz mnie, jestes fajny, co ? tylko ze mną poznasz czym jest prawdziwe trzeszczenie wyrka, no sam powiedz - z kim ci tak dobrze... zraz mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.08.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 póki co to tym napaleniem to sobie możemy rzęsy osmolić, bo galopant Rrmi zwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 póki co to tym napaleniem to sobie możemy rzęsy osmolić, bo galopant Rrmi zwiał bo ja wogole nie mam szczescia znaczy sie w kartach paprotka ----niezyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Coś mi sie skopsał komp, chyba za długo nie używany nieuzywany traci na wartosci nie tylko komp pralka tez i telewizor jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 07.08.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Jeszcze tu jestem ale coś mnie wyrzuca z forum To u kogo mam się zapisac na lekcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.08.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 znalzałam doctora - z braku ponurego i rak ryba Doctor doctor, please Don't you know I just can't last Doctor doctor, please Don't you know I'm going fast It's only just a moment But she's turning paranoid It's another situation for a nervous boy to Ironi nervous boy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Jeszcze tu jestem ale coś mnie wyrzuca z forum To u kogo mam się zapisac na lekcję? a co to tak Cie wyrzuca ?? szukasz tylko pretekstu wiedzialam , ze to tak sie skonczy , wiedzialam , ide , bede wlosy rwac z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.08.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 To u kogo mam się zapisac na lekcję? no wiesz, minimalista, albo co gorsze monogamista do wszystkich inne przedmioty wykładamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 But she's turning paranoid It's another situation for a nervous boy cos w tym jest paprociu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 a to doctor U2 Doctor, doctor Tell me what to do I got heartbreak in my pocket I got sunlight next to you Doctor, doctor Will the difference be adjourned Could I help 'em only standing Could I be the one to do cholerka, nie mogę znależc właściwego doctora - no tego, wiecie ... no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 But she's turning paranoid It's another situation for a nervous boy cos w tym jest paprociu do mnie mówisz ? idę się zabić poprzez spadek z wysokich schodów i jak tak będe leżeć, leżeć ... to se poczekam na jaką kotwicę Ryt - Ty masz wejscia w grinpisach - powinni jakie emengercy wielorybowi wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.08.2005 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Paprotka, polali Cię już wodą, a może zwodowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ona Rytuniu lezy i marzy o wielorybiej pletwie a zeby chociaz przz sciane podsluchac patrz przestraszylysmy starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.08.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 moi sąsiedzi uczcili posiadanie nowego mieszkania i ucichli najwyraźniej akcja była jednorazowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 moi sąsiedzi uczcili posiadanie nowego mieszkania i ucichli najwyraźniej akcja była jednorazowa odebrali Ci ostatnia radosc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts