Rytunia 08.08.2005 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Rrmi, ta płetwa to miała być delfinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Paprotka, polali Cię już wodą, a może zwodowali? nie - powiedzieli, że szampanem nie będa mnie pukać - matka krzestna nie dopisała - wtrąbiła sie w Kwadransie ( gruba ... ) ruskimi pierogami - świst trapowy chłopakom uwiądł w garle leżę zegar tykając wplata mi we we włosy srebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Rrmi, ta płetwa to miała być delfinia a wieloryb nie ma wiekszej tej pletwy?? paprociu a o czym tak marzysz lezac samotnie posrod poduszek?? rozneglizowana? czyzby o jakims rycerzynie ?? a moze o mechaniku czy wystarczy Ci ogrodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.08.2005 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 wcześniej chciała szewca, albo kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 wcześniej chciała szewca, albo kota temiastowe sa kaprysne same nie wiedza czego chca a moze jakiego ogiera chcesz , co?? moze byc?? lec do stadniny i zalatwione a nie lezy i wymysla srebro Jej sie we wlosy wplata.. to posprzataj w domu i zbierz te pierscionKi i lancuszki z tombaku i nic Ci sie nie bedzie wplatywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 budowniczy trasy W-Z, ajtink, to jest własciwy target na tę kolejną, piopszonom solonoc pamiętasz czytankę o junakach ?? tata mi czytali gdzie som junaki ??? no nie mogie - z nowośći - to naprawili wreszcie ruchome schody z trasy na Plac Zamkowy - jak przyjedziesz to sie nawet może przejedziesz ( jak do tego czasu bendom dziłać ) ... a pod kolumną będzie czekał stary .. ech co za wizja a pod zegarem będzie czekał 1950 ( w dalsze rejony nie nada go zapuszczać , zgubi sie , chłopak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.08.2005 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 masz Paproć junaka http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/7/5/9/9241462_d.jpgu mnie to widać zdarzyła Wam się taka atrakcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 ej paprotka pieknie to ujelas az sie rozmarzylam taa pojdziemy junakow poszukac a to o motorach mowisz czy o tych junakach?? a czy starego widzisz tam z kwiatami?? i jakie to kwiaty?? to wazne a 1950 to juz z agniesia na powaznie nie mieszajmy Go wiec do tego zreszta wystawil mnie wczoraj Selimek jest w klopocie wiec nie badz oziebla... coz do zobaczenia , a czy mozesz juz zaczac mrozic jakis alkohol?? Ryt nie widac tego junaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.08.2005 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 junak był i się zmył, albo zmyto go cenzura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 wcześniej chciała szewca, albo kota szewiec ma jednom niezaprzeczalnom zaletę : zawsze jest w domu koty ?? w gruncie rzeczy nienawidzę( pierwszy raz publicznie to wyznaję, grinpis odpuść , podatki płace ) ich jak psów - są moim kompromisem - toto miałłłłłczy, łasi sie niby, czeka i opiepsza po dłuższej nieobecności, kołdrę mi zabiera , do sąsiadow ucieka - takie to - och !!! nielojalne nawskroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 junak był i się zmył, albo zmyto go cenzura ? o byl az taki???? probuj drugi raz , kto chce ten moze zapytaj kolezanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.08.2005 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 jest jeszcze wersja z koalą, który ma otwartą mordkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 no własnie - gdzie podziały junaki - tera tylko sprzedawcy ubezpieczeń- wulgarna wersja Douglasa z Wall Street zewsząt atakują - junaki to był ten feeling - ech Luc mi pasuje na junaka, jak myślicie - junak w kałbojkach - dobra wersja ?? czy ona bardziej perwers : junak - ontektualista ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 probuj Ryt jestesmy juz po arch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 zawsze jak nadchodzi arch to mam drżączkę Ryt- nie mieszaj w to koali - ja Cie proszę, na te melodie, do słow autorskich, chowałysmy z koleznką siostrą wszystkie zdechłe ptaki szło tak ( na melodie ) epak epak ( very smuuutno ) a unom baj epak epak aunom baj ( tu wchodziły płaczki ) newer, newer newer epkum.... ( dalej nie chce pamietać - bo to pogrzeby były ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 to ja juz nie wiem czy Ty na smutno czy na wesolo ... ja tez mam kolatanie serca przed ...arch Ryt a Ty tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.08.2005 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 ja mam kołatanie mózgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 a wiecie ? - zdaje mi się, że agniesia już skończyła ze sprzątającym - juz po odwirowaniu było agniesiu - ja Ci mówię - miałam takiego narzeczonego perkusistę, świezo po kursie - Ty wiesz, że on przez sen gazu dodawał i biegi zmieniał - to było straszne - budził się zmęczony - stopa chodziła all the time opanuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.08.2005 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 masz Paproć junaka http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/7/5/9/9241462_d.jpgu mnie to widać zdarzyła Wam się taka atrakcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 ja mam kołatanie mózgu przechodziłam to wczoraj - w czymś pomóc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts