rrmi 08.08.2005 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 jak sobie pomyslę, że miałabym wrazić tę strzykawę... - to aż mnie smamom boli moze o selimie pomysl tak szybciutko dobranoc Ryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.08.2005 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 dobranoc ale pomyślcie sobie jaka porażka wkladasz takie czarne cudo, a gościu wyjeżdża ze świnką na penisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 ja też - idę spać http://img207.imageshack.us/img207/703/marysiazmczona5ri.jpg ja to wolę o pewnej godzinie ( a która jest ??) takie bardziej rozmemłane.. czy to znaczy że ja rozmemłana jestem ?? oh,good a junak u ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 dobranoc ale pomyślcie sobie jaka porażka wkladasz takie czarne cudo, a gościu wyjeżdża ze świnką na penisie boli, boli- no nie mów już, no nie - dramatyczna sytuacja , a tu jeszcze polisę chce podpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.08.2005 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 ta dziewczyna to jest w typie "znikąd oparcia" - balustradę junaki zaj....i byle do przodu, panie, byle do przodu - nie zrażajmy się czasowym brakiem junaków - Ojczyzna wypluwa setki tego towaru - zagubione czasowo jesteśmy, ot, co http://img331.imageshack.us/img331/1451/mini123lj.jpg podwójnie już widze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.08.2005 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 ciesz się, że przynajmniej coś porządnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 dwoi Ci sie , naprawde Ty cos masz do tych ciemniejszych , zapraszam na wakacje do mnie szybko sie odechce raz na Passaic i raz Irvington i kuracja zakonczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 http://img272.imageshack.us/img272/6923/p55332od7p03ox.jpgten mnie do snu tuli, a mister walizka wciąz się błąka .... patrz jaki ucieszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 bransolete ma...ech.. moje niedościgłe pragnienie niech łun mi tylko mówi...we włosy szepcze.. w kark dyszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 dobrze , ze dopisalam to o wycieczkach terenoznawczych w poscie powyzej Ty juz lepiej zaczekaj na walizkowego zawsze swoje smelsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 bransolete ma... ech.. moje niedościgłe pragnienie niech łun mi tylko mówi...we włosy szepcze.. w kark dyszy... niedobrze z Toba qrcze , moze zadzwon na ciepla linie zamow takiego z oslonka na penisa zawsze to jakies pocieszenie , ale nie namawiam , obcy to obcy wytrzymaj napij sie wody z soda , szklanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ty cos masz do tych ciemniejszych , zapraszam na wakacje do mnie szybko sie odechce raz na Passaic i raz Irvington i kuracja zakonczona a mam - a jak selimm miał do gejszowatych - to nie wypominała Ty mi znajdź takiego na globusie białasa co tak dyszy - a dopłacę za okazaniem Colrado to był najlepszy akademik -a ja narzeczonego wówczas miałam, to przepadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 wytrzymaj napij sie wody z soda , szklanke cwaniara - ma przy nodze stare skarpety - to się mondrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 mowilam , ze te gejszowate to jakies takie przykurczone i chylkiem chadzaja ale coz milosc nie wybiera lepiej wybrac snajpera zawsze cos ustrzeli proponuje Ci zupelnie szczerze Wlocha sa tacy akurat moge zapoznac , mam tu zawsze pod reka prawie Frankiego calkiem do rzeczy jest to jak?? deal?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 03:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 wytrzymaj napij sie wody z soda , szklanke cwaniara - ma przy nodze stare skarpety - to się mondrzy nie madrzy tylko radzi szczerze calkiem jak wypijesz szklanke wody z soda to bedziesz myslala tylko o tym zeby wyjsc z lazienki , a nie o jakichstam facetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 proponuje Ci zupelnie szczerze Wlocha sa tacy akurat moge zapoznac , siara - z czasem klepią po pupie i chcom żeby im gotować, daj spokój , ciotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 z czasem to sie kochana towar na swiezszy wymienia i nie ryczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 czyzby jakis z walizka ...czarna zapukal do Twych dzrzwi?? no tak zakladajac , ze expres ruszyl 4.11 to moze i prawda milego dnia zycze wszystkim , sobie dobranoc i selimkowi , zeby sie nie denerwowal od rana na budowie zawsze tak ale potem to juz tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.08.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 taaaa.... urlop....urlop i .... choera - juz po urlopie :( Pogoda typowo japonska - jaka-taka zeznaje co sie wydarzylo przez te 3 tygodnie Poznalem Gosie - oj panowie panowie - warta grzechu babeczka i bynajmniej nie wirtualnego Poza tym spokoju mi nie dawali - dzwonili co chwila a ja jak ten kiep komorki nie wylaczylem Poza tym bylo OK - nawet tesciowej ktora w "zastepstwie" PO slubnej przez tydzien ze mna byla nie zabilem - ale wiem daczego - PO schowala wszystkie noze a na stolowce takie tepe byly ze odrobina czowieczenstwa sie we mnie odezwala i nie dziargalem jej tempem narzedziem Az takim sadysta nie jestem Zdradzajacych czy to wirtualnie czy realnie serdecznie pozdrawiam i czasem tu zagladac bede Buziaczki wszystkiem bez wzgledu na plec (ponow tylko w policzek - z dubeltowki ) PS a ja tak delikatny swego czasu bylem kasujac zdjecia i pozostawiajac tylko linki do nich a tu take ooooo..... http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/4/7/1/9241509_d.jpg choc nie ma co ukrywac ze ladne poszperam i swoje "faworytki" zamieszcze Choc i tak Kasiorek najweksza wsrod nich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts