jareko 09.05.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 nastepny przyklad tworczosci naszych policmajstrow "...w gwalcie braly udzial gromnica wraz z butelka ...." "...ukrywal sie w smietniku, przez co cuchnal tak intensywnie, ze nawet pies sluzbowy sie skrzywil..." "...wlasciciel bil konia az do zdechniecia..." "...patrolujac ulice zuwazylem spokoj ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.05.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 humorek nie dopisuje?Czy tez wszyscy z lopata w reku fundamenty kopia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 11.05.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Z kabaretu POTEM (wchodzi Irenka i daje kanapki Rysiowi)Irenka: - Ircia zrobiła kanapki dla Rysia. (daje Rysiowi) Już, tęsknię, idź już.Rysiu: - Pa pa pa całusów sto dwa a sto trzeci sam doleci.Irenka: - No no, już nie pajacuj, bo mi tęsknotę zakłócasz.(Rysiu wychodzi ale wnet pojawia się pan Zenek)Zenek: - Rury rdzewieją najbardziej w niedzielę.Irenka: - Woda wyciekła z kaloryfera.Zenek: - Poszedł?Irenka: - Poszedł.Zenek: - (obejmuje Irenkę) Ehh!Irenka: - Co Zenku, co?Zenek: - Ehh!Irenka: - Pięknie to ująłeś. A teraz powiedz mi to prosto w oczy.Zenek: - (patrzy) Tego no, masz tyle wdzięków.Irenka: - Jakie? Gdzie?Zenek: - Oj, nie prowokuj Zenka bo dotknie.Irenka: - (przekomarza się) Nie nie.Zenek: - Ehh, tak! (piszczą i biegają w kółko) Ty, ty, moja Irciu. (Irenka ucieka przed Zenkiem, wypuszcza fartuszek, chusteczkę itp. gdy nagle zjawia się Rysiu)Irenka: - Rysiu?Rysiu: - Irciu, co to znaczy?Irenka: - (z pretensją) No, miało cię nie być. A ty co? Wpadasz tak niespodziewanie i co? I co Rysiu? Teraz ja na dziwkę wychodzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 11.05.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 EKSPORT I IMPORT Polak pęcznieje jak balon z gumy,Czeka na podziw i poważanie,Widzi w tym bowiem powód do dumy,Że cudzoziemcy rwą nasze panie.Ot, mój pradziadek tak mawiał z łezką,Patriotycznego pełen prestiżu:Sam Napoleon panią WalewskąRaczył używać w mieście Paryżu!Wuj, co Francuzom był raczej anty,Odczuwał radość nie mniej kretyńską:Co tam Walewska! Książę KonstantyBył łaskaw ciupciać panią Grudzińską!Na to pradziadek powiadał w gniewie,Za orientacją będąc francuską:Honoriusz Balzac w mieście GenewieSpał z Ewą Hańską, z domu Rzewuską!Każdy argument jak piorun gromkiPrzeciwnikowi grozi awarią;Szczęsna Potocka i kneź Patiomkin!Ludwik Piętnasty z Leszczyńską Marią!Z kart historycznych wstają wspanialiKróle, wodzowie, nawet biskupy,Którzy w przeszłości importowaliNie tyle nasze głowy, co pupy...Wyciągam z tego ponure wnioski:Nietędzy widać z nas zalotnicy;Rewanż wziął tylko Staś PoniatowskiNa Katarzynie Wielkiej, carycy!Był dobry w łóżku, nikt nie zaprzeczy,Z werwą rozegrał całą imprezę,Ale że Polak, więc za te rzeczyDał wrednej babie zbyt drogi prezent...By więc uniknąć wstydu i sromu,I nie wpaść więcej w takie pułapki,Błagam: Polacy, siedźcie żesz w domu!Eksportujemy wyłącznie babki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.05.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Uller, ślicznie . Ode mnie kilka krótszych autorstwa Mistrza. Andrzej Waligórski [Ś.P.] (Z cyklu: Bajeczki Babci Pimpusiowej) Spotkał królik oślicę kiedyś w leśnej głuszy; Myślał, że to królica, bo ma długie uszy, Przy czym dziwnie dorodna, wielka jak chałupa, Więc aż jęknął z zachwytu: - Rany, ale d***! Słysząc kiedyś, że chomik podreptał po zboże, Chomikowa wpuściła królika w swe łoże. Wtem nagle chomik wraca, ze wściekłości blady, A ona w krzyk: - Jej Niusiek, to ty już z Kanady? Spotkał królik lisicę ponętną i rudą I powiada: - Chcesz stara, nauczę cię dżudo? W rezultacie ten królik płaci alimenta Na cztery śliczne, małe, tłuste królisięta Płakał niedźwiedź przed lisem, pijąc wraz z nim wódę: - Ty wiesz, mam czworo dzieci, ale wszystkie rude... - Ha! - krzyknął lis obłudnie, ukrywszy twarz w dłoniach - Mój syn także jest rudy, ktoś nas robi w konia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 13.05.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Tego dnia miarka się przebrała. Anna postanowiła z sobą skończyć. Usiadła w kuchni koło lodówki. Po chwili usłyszała znajomy warkot samochodu. Jej mąż wrócił właśnie z ogródka, gdzie kosił trawniki. Za chwilę wszedł do domu, cmoknął Annę w policzek. Wziął do ręki otwieracz, wyjął z lodówki butelkę piwa. Gdy odskoczył kapsel i syknęła mgiełka, Anna szybkim ruchem wyrwała mężowi butelkę i wyrzuciła przez okno. Śmierć miała szybką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 13.05.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 . Po chwili usłyszała znajomy warkot samochodu. Jej mąż wrócił właśnie z ogródka, gdzie kosił trawniki. : kurczę - to kosił samochodem? Czy jak? bo nie kumam .... wjechał do domu z ogrodu samochodem ? czy jak ale jestem upierdliwa .... - nie gniewasz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 13.05.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 upierdliwosc jest jakby wpisana w twa plec (nie gniewasz sie za te slowa - mam nadzieje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 13.05.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 no... oczywista, że nie Ale nadal nie wiem: czemu samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 13.05.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 bo byl ta rozganiety ze zaczynal swe hektary kosic od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiP 16.05.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 To jest chyba najszybciej zapisywany temat na forum może sie przenieście na jakies forym erotyczne??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.05.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 a gdzie ty tu widzisz erotyke? Glodnemu chleb na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 ja mysle , ze nie chodzi o erotyke w postach a w temacie ,cos tu ludzi ciagnie , no nie zebym , byla za zdrada , ale tak sobie wpadlam, tak wiec JAREKO nie gadaj o chlebie i o myslach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 16.05.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 ArtiP czyżbyś miał jakieś kompleksy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 to i TY 1950 tu wpadasz? Ja to wogole slyszalam kiedys od kolezanki , ze mezczyzni to erotomani -gawedziarze, czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.05.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 ....slyszalam kiedys od kolezanki , ze mezczyzni to erotomani -gawedziarze, czy to prawda? no coz - podobne zdanie kiedys slyszalem z ust slicznej blondynki ale nie na temat Panow tylko Pan Sama byla zaprzeczeniem tych slow A pogawedzic zawsze mozna i to w kazdym temacie a sex hmmmm..... to watek w ktorym kazdy kto choc odrobine przezyl zawsze ma cos do powiedzenia A ze czasem pofantazjowac takze mozna - jakze mile to fantazje I mila Pani rrmi nie tylko faceci gaworza o biuscikach, dupeczkach itp Posluchaj czasem swoich kolezanek jak opisuja nas, facetow - ach te posladki, te udka miesiste, ten tors owlosiony itp. Cus w tym musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.05.2005 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 JAREKO-a czy ja mowie , ze panie nie sa gawedziary? NIE CHCIALBYS SLUCHAC CZASAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.05.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 śmiem twierdzić że chyba są gorsze rrmi ja jestem na bieżąco, prześledź temat to zobaczysz że czasami nawet byłem bardzo aktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.05.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 widzialam , widzialam tak tylko grzecznosciowo powatpiewam, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.05.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 a wrecz odwrotnie - posluchalbym chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts