Rytunia 08.08.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Selimm, a co Ty się taki wybredny zrobiłeś? jak ładna i się wypina, to od razu głupia?a te cztery piwa dla koronkowej, to chyba dla odwagi I KTO TO JEST WERONKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.08.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 o malo na atak serca nie zeszlam jaki klub budujacy przeciez my psychiczni , wiec do psychologa jareko toz ja na Ciebie wczoraj z kwiatami czekalam Witaj Jarekostesknilismy sie za Toba Rannny, chwile czlowieka nie ma, a tu Klub budujacych ja chce do domuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.08.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 4 piwa to zeby zmienic zdanie a weronka no cóż to twor czyjes wyobrazni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.08.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 4 piwa to zeby zmienic zdanie a weronka no cóż to twor czyjes wyobrazni Jaki twór, ja ja widziałam i czar na mnie rzuciła i, i i jest bezwstydna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.08.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Fajnie tu macie Tylko chyba nie bardzo do Was moge dołączyć. Po pierwsze to chyba troche późno, po drugie - z brzuchem to chyba nie pozdradzam Jak, to nie, nawet lepiej bo wpadki nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.08.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Gosiu - nie bede ukrywal ze takze sie stesknilem tyle stron do przeczytania ale jakos przebrnalem przez prace domowa Jak juz wiesz - zmienili nam miejsce pobytu choc ciagle wokol zdrady buszujemmy - a swoja droga oj z Toba to i swoja PO zone bym zdradzil dziewczyno ponetna Jak mury - pna sie do gory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.08.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Gosiu - nie bede ukrywal ze takze sie stesknilem tyle stron do przeczytania ale jakos przebrnalem przez prace domowa Jak juz wiesz - zmienili nam miejsce pobytu choc ciagle wokol zdrady buszujemmy - a swoja droga oj z Toba to i swoja PO zone bym zdradzil dziewczyno ponetna Jak mury - pna sie do gory?Trza wraca na stare smieci z powrotem sie "weflancowac" w stare miejsce. Jarekoczy to byłl komplement bo swoja PO to Ty nader czesto Mury sie pna, góry jeszcze ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.08.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 ... bo swoja PO to Ty nader czesto kurcze - a skad taki wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.08.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 ... bo swoja PO to Ty nader czesto kurcze - a skad taki wniosek?z lektury watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.08.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 oj ze zrozumialem No coz ...... bez komentarza bo a noz tu zajrzy i bede mial przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 oj ze zrozumialem No coz ...... bez komentarza bo a noz tu zajrzy i bede mial przechlapane zajrzy, nie zajrzy, ale dreszczyk emocji jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Fajnie tu macie Tylko chyba nie bardzo do Was moge dołączyć. Po pierwsze to chyba troche późno, po drugie - z brzuchem to chyba nie pozdradzam Jak, to nie, nawet lepiej bo wpadki nie bedzie ee, no racja!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.08.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Mnie się bardzo podobają takie "dostojne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Mnie się bardzo podobają takie "dostojne" to znaczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Fajnie tu macie Tylko chyba nie bardzo do Was moge dołączyć. Po pierwsze to chyba troche późno, po drugie - z brzuchem to chyba nie pozdradzam Jak, to nie, nawet lepiej bo wpadki nie bedzie ee, no racja!!!!!! czesc Funiu Ryt Ty na Veronke uwazaj czy Twoj dzwonil?? matka przepraszam tak sie jakos zagapilam oczywiscie , ze o Ciebie chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Mnie się bardzo podobają takie "dostojne" to znaczy??? no właśnie???? Czyżby chodziło o "ciężarówki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 no patrzcie nie zdazyla dobrze wejsc w temat , a juz sie na niezly kasek chce zalapac czy Ty wiesz Funiu , ze Tomek 1950 ma saune??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 no patrzcie nie zdazyla dobrze wejsc w temat , a juz sie na niezly kasek chce zalapac czy Ty wiesz Funiu , ze Tomek 1950 ma saune??? o kurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 a widzisz Funiu , ale ja tu wyczyatalam gdzies , ze Ty juz prawie w rozsypce w razie jakbym nie zdazyla , to teraz mowie trzymaj sie :lol:i nie zapomnij wziasc komp na porodowke zdrady wciagaja i uzalezniaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Z tą rozsypką to prawda. Dlatego muszę się spieszyć bo potem już nie będę interesująca A co do kompa na porodówce - już przeprowadziłam wywiad - nie ma sieci w szpitalu Choć mój zdezelowany laptop z pewnością dałabym radę przemycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts